22.08. aynı muhabbet

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında mufi tarafından paylaşıldı.

1. rockersin

rockersin Ersin

Favori Kamış:
    El oltası
    Favori Makine:
    Lyra 600-60
    En İyi Avı:
    2 Kilo Eşkina - 3.400 Gr Aynalı Sazan
    Tebrikler Muvaffak abi. açıkçası sizin gibi birinin bilgilerinden yararlanmak çok isterdim keşke o kişilerin yerinde olupta ben gelip sorular sorsaydım..

2. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Sevgili Ersin..ne zaman istersen ..:)

Bilgi ortaktır.. zamanında bir muhterem ortaya çıkarmıştır..hepimiz faydalanmamız gerekir..hepimiz içindir..

bazı istisnalar vardırki o da kişilerin kendi buluşu olan yöntemlerdir.. bana göre buda hepimizindir..:)

3. mimarbalık

mimarbalık Alper Mallı

Favori Kamış:
    REMIXON SMART TELESURF KAMIŞ 200GR 420CM
    Favori Makine:
    Silstar VERTEX 7000
    muvaffak abi verdiğin güzel biligiler için teşekkürler..
    bu arada tuttuğum balıkları bol bol yıkadım tulumlarını çıkardım hatta sirkeli suya yatırdım kokusu geçti ama gel gelelim mazot mu desem çamur mu desem tuhaf bi tadı vardı yiyemedim..neyse tecrübe oldu en azından..bir daha tutmam o bölgeden :D

tekrar teşekkürler, saygılar

4. volkanca

volkanca Volkan

Abi , çok güzel bir av olmuş tebrikler.

5. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler Muvaffak abi. Gerçi sitedeki resimlerin birçoğunu göremiyorum ama olsun eminim güzel balıklardır. Şu güzel anlatımınla olta sistemini anlatırsan çok sevinirim. Eminim birçok kişi de merak etmiştir. 9 günlük bayram tatilinde birçok kişi hayır duası gönderecektir, tarifinle yakaladığı balıklardan sonra.

6. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Hep bu ezberci öğretim sisteminin suçu :) Çoğu kıyı balıçısında görüyorum bunu. Özellikle sadece belirli bir yerde av yapanlar bildiklerinden katiyen şaşmaz. Sen gidip farklı yöntem denemeye kalksan hemen moral bozucu/gaza getirici o cümle gelir ''burada bununla balık alamazsın" :D o şekilde balık alınca da yanına gelenler tebrik edenler uzaktan kulak kabartanlar vs. çeşit bol. Seninkiler yabanilikten gelmemişlerdir :)

Neyse Muvaffak ağabey eline sağlık, kısmetin bol olsun :)