Her zaman ki ekiple Lalapaşa Göleti maceramız.Lalapaşa Göletine ekip olarak ilk gidişimiz.Lalapaşa Göleti Edirne'ye 25 km,Lalapaşa İlçesine yaklaşık 3 km mesafede.Küçük bir gölet.Yem olarak küspe ve solucan kullandık.10 civarında yarım kilodan biraz fazla İsrail Sazanı yakaladık.Ufak köstereçler(tatlı su levreği)ve ufak israil sazanlarını tekrar suya saldık.Gölette israil sazanı dışında başka bir balık yakalayanı duymadım,görmedim.İsrail sazanlarını neden tekrar suya saldın derseniz.Başka balık çıkmıyor sayelerinde.Hiç değilse balık tutma zevkimizi onlardan alalım.Malum Ramazan olduğu için iftarımızı su kenarında açtık.Ama mükemmel bir sofra kurduk.İşte fotolar. İftar hazırlıkları. Eski Köfteci Turgut köfteleri hazırlarken. İftar için temizlenen sazanlar Ve iftar soframız. Menüde Kanat ızgara,uskumru ızgara,sazan ızgara,salata,tulumba tatlısı ve yemekten sonra semaverde çay keyfi.
İlk Fotoya dikkatlice bakarsanız küresel ısınmanın Lalapaşa Göletine etkisini görürsünüz.Taşlarda oluşan su çizgisini gözdünüz galiba.Yağış azlığından göletin suyu en az 3 mt çekilmiş.
ellerinize sağlık hemşerim yapmışssını gene yapacağınızı süper ,balıklar ve sofa harika çok güzel zaman geçirmissiniz ,paylaşım için teşekkürler
Menüde Kanat ızgara,uskumru ızgara,sazan ızgara,salata,tulumba tatlısı ve yemekten sonra semaverde çay keyfi Süper muhabbet , güzel manzara da oruçlu oruçlu bu yapılır mı be adama bravo
abi balıklar güzelde sofra daha bi güzel yaaa keşke bende olsaydım varya offffff abi helal olsun allah halil ibrahim sofrası yapsın
İlk defa balıklar umurumda değil bu sofra bitirdi beni. Hele o köftelerin içindeki soğanın vermiş olduğu koku şu an burnuma gelmiyorsa tutacağım bütün balıklardan olayım, off ki ne off. Afiyet olsun. Allah kabul eylesin...
ya bak sen şu ALLAH ın işine mübarek günde sazanların puluyla ugraşmasınlar diye pulsuzunu yakalatmış
Allahtan iftardan sonra gördüm, mükemmel bir iftar sofrası ellerinize emeğinize sağlık, balık bahane ortam şahane...
Ramazan ayında her hafta sonu balığa gittik.Onlarında fotolarını paylaşacağım.Ramazanda su kenarında olmak oruçluyken gerçekten de zor.Dudaklarım susuzluktan patladı.Allah(C.C)kimseye susuzluk çektirmesin.
O ayak benim ayağım.susuzluktan yanınca kendimi o serin kayanın üstüne attım.ama mükemmel bir yerdi.Resmen buzdolabıydı.