22-23 Mayis 2010 Ankara/Canili

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında baskentli1 tarafından paylaşıldı.

1. baskentli1

baskentli1 İsmaiL

Favori Kamış:
    En ucuzu :)
    Favori Makine:
    Honda CBR 600F :)
    En İyi Avı:
    Turna 9,5 KG
    Degerli dostlar; Bu aksam Caniliya cadir kurup ilk raporumu yazacagim. Heyecandan simdiden actim konuyu telefonla avimizi sicak sicak sizlere aktaracagim,aksam gorusmek uzere...
    Rastgele ;)

2. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Hadi rast gelsin, tadında avlara inşaallah.

3. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    hedef balık nedir acaba ? :)

4. baskentli1

baskentli1 İsmaiL

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Turna 9,5 KG
    Hedef balik Turna usta,yonetmelik,kanun,nizam,sirku ve en onemlisi vicdan bunlari goze alarak gidiyoruz ;)
    Oyle ki suanda Turna hedefte o olacak muhtemelen olursa geri suya donecek buyuk olursa ancak getirecegim zaten kofte kanat falan aldim :) :) :)

5. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    güzel haberlerinizi bekliyoruz.
    şansınız bol olsun, en irileri oltanızı ziyaret eder umarım :)

rast gelsin...

6. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    (amatörlükte aşmış kendini) sana rast gele misinan gergin iğnen keskin olsun..

7. baskentli1

baskentli1 İsmaiL

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Turna 9,5 KG
    Tesekkur ederim ;) BlackBerry herhan her ise yariyor ama bi gps yok :(

8. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    gps olmasi lazim, hangi modelini kullaniyorsun?

9. barisbasci06

barisbasci06 Barış

Favori Kamış:
    Shimano Bestmaster
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 RB
    En İyi Avı:
    Hatırlamak zor..:)
    Bende samsung i8510 Innow8 var..bazen gerekli oluyor konumunu bilmek veya bulunduğun yeri gelecek arkadaşlara bildirmek için..
    Allah lazım etmesin de herhangi bir kaza veya başka birşey durumunda da acil durum mesajı atman gerekebiliyor..Mevki bildirmek o an için sorun olabiliyor ama koordinat verdiğin anda nokta belirleme çok faydalı oluyor..Ucuzda olsa pahalıda olsa mutlaka yanımızda bulunmasında fayda var diye düşünüyorum..

10. kamil alkan

kamil alkan kamil

drasty41 zannedersem amatörlük kavramını anlayamamışsınız:confused: . amatör balıkçılık sirkülerinde GPS kullanılmaz diye bir ibareye raslayamadım. birde siz okuyun isterseniz. Ayrıca ava çıkacak arkadaş zor bir av yapacak. ankarada hava oldukça soğuk ve yağışlı. bu durumlarda en işe yarayacak şey moraldir. moral olsun diye bir tavsiyede bulundum. neyi tenkit ettiğinizi bu anlamda anlayamadım.

11. kamil alkan

kamil alkan kamil

evet size katılıyorum ve her avcıda bulunması gerektiğine inanıyorum.

12. barisbasci06

barisbasci06 Barış

Favori Kamış:
    Shimano Bestmaster
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 RB
    En İyi Avı:
    Hatırlamak zor..:)
    Bence sizin dediğiniz gibi tenkit etmek değilde, kullanılan ekipman veya teçhizat yönünden azıcık profesyonelliye çıkılmış gibi bir yorum hissettim Kamil Bey..Ekipman tamamen kişinin maddi durumuna ve tercihine kalmış bişey..
    Yoksa dediğiniz gibi sirkülerde adı bile geçmiyor..

13. baskentli1

baskentli1 İsmaiL

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Turna 9,5 KG
    BlackBerry 8320G ve 8820 modelleri var ama bunlarda gps yok yukletilebilirmi bilmiyorum bakacagim artik.
    Geri kalan hava,su,moral vs... Simdilik onemli degil. Ayni zamanda Motosiklet tutkunu biriyim su,hava,gecirmeyen ekipmanlarimdan yararlanacagim gece yagisli ve soguk olacak vucut isimizi sicak icecekler ve su gecirmez ekipmanlarla muhafaza edecegim bakalim hayirlisi nasipte ne varsa o olacak bu kadar masraf kimine gore eziyet ama ben kiyidan oltami attigimda... Benim icin degecek ;)
    Bu sekilde benden sonrakilerede avlak,hava,ekipman,stil vb seyleri paylastigimda bir nevi yardimci olacagimi dusunuyorum (bu acemi halimle) :)
    Hepinize rastgele

14. baskentli1

baskentli1 İsmaiL

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Turna 9,5 KG
    Evet arkadaslar caniliya ulastim cadiri kurdum hafif bir yagmur var cevrede kampcilari gordum temennilerimde gittim biraz lafladik ve ellerinde tiriviri gordum bot gordum ve muhtemelen agda var :( lafdan anlayacak tipler degillerdi bende ellerindeki sacma sapan seyleri satin aldim :)
    Amcanin biri "tufegine dikkat et aman bizi vurma" dedi ve bende sakayla karisik lafi yapistirdim "yok amca merak etme tufekte bende doga dostuyuz doga dusmani degilseniz korkmayin" dedim :)

Simdi atesimi yaktim yemek yiyecegiz aldim telefonu an an haberleri yetistireyim dedim sonra tekrar yazarim...

15. Metalist

Metalist Özkan

Avlaktan canlı yayın olmuş resmen :) Turna haberi bekliyorum.
    Rastgele...

16. angorabaronu

angorabaronu TARIK

En İyi Avı:
    TURNA 2.5KG
    Allahım bu günleridemi görecektik:)Çok güzel bir ortam var anlaşılan,tabi kendini avcı zanneden o kampcılar hariç.İnşallah günün ilk ışıklarıyla oltanız şenlenir ve trofe turnalarla karşılaşırsınız.Bu bahsettiğiniz kişiler ağ atarlarsa bizide bilgilendirirmisiniz.Jandarma 1-2 kişinin ihbarını dikkate almayabilir ama burdan 10-20 kişi ayrı ayrı ihbar ederssek belki dikkate almak zorunda kalır..

17. baskentli1

baskentli1 İsmaiL

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Turna 9,5 KG
    Avlaktan canli yayin devam ediyor :)
    Canli birakmalar vardi onlari biraktim semaverimde cay hazir yagmur dindi atesin basinda hafif bir sohbet iste dostlar simdilik birsey yok ;) sabahi sabirsizlikla bekliyorum ;)

18. tvdeilkkez

tvdeilkkez Mustafa

Rastgele inşallah hayırlı haberiniz gelir.

Şimdiden bol şanslar. Şuanda ankarada sabah ezanı okunuyor. Muhtemelen sizlerde oltalarınızı hazırlamış su başına doğru gidiyorsunuzdur. Kısmetse bizde Pazar akşam 22 gibi oraya gidip pazartesi akşama kadar kalmayı planlıyoruz. Hava alanında çalışan bir meteoroloji uzmanı arkadaşımdan hava konusunda bilgi aldım sizinle paylaşmak isterim bilgsiniz olsun. Bizde gitmeden kesin bi bilgi alalım dedik. Pazar akşam 18 e kadar yağmur yağma olasılığı çok azmış. Bölge bölge yüksekliğe ve sıcaklığa bağlı olarak yağmur atıştıra bilirmiş. Rüzgar güney - güney batıdan 7 km ( hiç esmiyor nerdeyse )hızla esecekmiş. Gündüz hava sıcaklığı 18. Gece endüşük 7 derece olacakmış. Pazar akşam 18'den pazartesi öğlen 12'ye kadar hava güneşli ve 18 - 20 derece arası olacakmış. ( Havanız nasıl olursa olsun gününz neşeli olsun ( Bunu söyleyen bi hava durumu sipekeri vardı kulakları çınlasın )
    Bizde son 1,5 aydır 3 kere balığa gittik. Canıllı - Keskköpr barajı ve Kurtboğazı. Kurtboğazında 15cm lik bir levrek aldık geri bıraktık. Bidahada alamadık. Sırf balık tutabilmek için düz gittik Profosyonel bir bot, Can yeleği , Sipsi, Kaşık Meps, Olta takımları falan aldık. Gene tutamassak sıra Balık bulucu GPS lerde. oda olmadı artık dalgıçlığa falan başlarız geralde. bir balık tutma sevdası bukadar masrafa soktu bizi bakalım daha neler alacaz balık için. balık haberlerinizi bekliyoruz. Bizde sizin yorumunuza göre kararımızı verelim. Rastgele arkadaşlar.

19. baskentli1

baskentli1 İsmaiL

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Turna 9,5 KG
    Evet dostlar canilida yagmur devam ediyor :( 7-8 gibi yagmur kesilmisti yine basladi cevreyi kolacan ettim hic kimsede birsey yok malesef bendede birsey yok :(
    4 adet birakma yaptim at cek yaptim nafile biraz mola verdim yagmur dinerse toplanip gidecegim...
    Rastgele

20. modena

modena

ismail ne oldu varmı bir gelişme...nasıl geçti gecen...