HERKESE SELAMLAR, merhaba arkadaşlar pazar günü çekmecedeydim 10tane turna çektim ama hepsi 30cmden başlayarak 60cme kadar vardı 30cm 35cm 40cm 50cm 55cm hepsini tekrar saldım geriye dahada büyüsündiye çünkü 40cm sınırı olduğu halde dahada büyümesini istedim saldım geriye sadece 1 tane aldım o da 60cmlik olan gene yaklaşık 12 tane kızılkanat tuttum gölden ama hepsi 300gr başlayarak 1kg a kadardı bende 1kglık 2 tanesini aldım geriye kalanı göle geri saldım etrafımdakiler bana deli demiştir herhalde ama ne yapayım gelecek seneleride düşünmek zorundayım aksi takdirde gelecek senlerde hiçbirşey bulamayacağız göllerde haksızmıyım arkadaşlar?
Dediğiniz gibi haklısınız,çünkü biz birazda şimdiyi değil geleceği düşünmeliyiz.Yoksa ilerleyen yıllarda bırakın balık tutmayı içsularda balığa hasret kalabiliriz. Güzel davranışınızdan dolayı sizi tekrar kutlarım.
keşke herkez senin gibi duyarlı olup sınırları aşmayan balıkları geri suya bıraksa ben seni tebrik ederim
Sizi tebrik etmek gerekir... Bu düşüncede olanlar arttıkça geleceğimiz kurtulur diye düşünüyorum... Milletin akıllısı olacağıma alemin delisi olurum daha iyi
Aferim ya. Yaşınızı yazmadığımız için hitap tarzı seçemedim. SAdece aferim diyebiliyorum. Ben olsam yapabilirmiyim bunu acaba emin değilim. Çok içten tebrik ediyorum.
Harun tebrikler Amatör balıkçıya örnek olacak davranış sergilemişsin... Darısı 5cmlik balıkları tutup kızarınca çıtır çıtır oluyor diyenlere
arkadaşlar hepsinin resmini çektimde yarın sabah koyacağım siteye arkadaşlar bence bu sene yılın en iyi balıkçıyı seçelim en iyi balıkçının amacıda kurallara en çok riayet eden olsun en çok balık yakalayan değilde mesela benim gibi kurallara uygun turna yakalayıpta geri salan biei bu ödülü almalı yada benim gibi birileri benim almam şart değil böylece amatör ruh teşvik edilir göllerdeki balık sayısı her geçen gün artar haksızmıyım? bu arada bu balıkları turnayı yapay sinek şeklindeki yemle müthiş bir sahte yem turnalar bunu inanın 1km öteden görüp atlıyo bunu mutlaka görmelisiniz kızılkanatları dip oltamla küspe be mısır karışık yemle zaten %95ini geri saldım yanımdakiler zaten gözlerini açmış bu deli ne yapıyor diyorlardı hatta bikaç tanesi "nolursun bize ver balıkları atma göle" diyorları ama nafile hepsi tekrar büyümek ve çoğalmak amacıyla göle salındı övünmeyi sevmem ama huyum bu dileyen olursa bana ulaşabilir beraber balığa çıkabiliriz tel : 05322047195 harun türkmen "the king of lakes"
Harun bey bu yapay sinek şeklindeki sahteyi merak ettim. İnşallah resmini de ekler ve nasıl kullandığınızı kısaca yazarak benim gibi meraklananları aydınlatmış olursunuz. Ayrıca balıkların fazlasını bırakmış olmanız takdiri fazlasıyla hakediyor. Bu yıl inşallah tayinimiz çıkar da taşınırız İstanbul'a. O zaman bol bol gideriz balığa... Bir de imzanıza doğum yılı eklerseniz tam süper olacak