daha önceden kararlaştırdığımız gibi arkadaşım metin ve ben bütün malzemeleri hazırlayarak yola koyulduk. avlak yerine vardığımızda kimsenin olmadığını gördük ve her zamanki yerimizi aldık. önce oltaları hazırlayıp suya attıktan(19,30 civarı) sonra çadırımızı ve diğer alet edevatlarımızı hazırladık. gece yarısına kadar tık yoktu. ben bir ara çadıra girip uyumaya çalışacaktım ki zil sesiyle fırladım. metin balığı çekmişti. saat 01,30 civarı. aynalı sazanı gece aldık.. diğer sazanı da ertesi sabah 11,00 civarında aldık. aslında en önemli vaka, ertesi gün kaçırdığımız balıktı. saat 14,00 civarıydı, zil nasıl çalacağını şaşırdı. hayatımızda tutacağımız en büyük balık o olacaktı sanırım. 0,50 lik misinayı bile kopardı ki, kenara yaklaştığında görebildiğimiz kadarıyla hemen hemen boyu 70 cm civarında vardı. kenarda sazlıkların arasına dolaşarak misinayı kırmayı başardı. az daha kenara yaklaşsaydı zaten metin suya atlayacaktı balığın üzerine. yer: samsun / kavak divanbaşı göleti yem: civciv yemi, vanilya, yumurta, un ve su ile yapılmış hamur olta: yaylı dip oltası
Resimlerle süslese idiniz daha da mükemmel olacaktı.Yinede tebrik ederim.Kaçırdığınız balığıda inşallah bir daha ki sefere alırsınız.
süsledik efendim resimlerle.. resim eklemeye biraz geç çözebildik, o yüzden aynı raporu resimli haliyle tekrar yolladık.