22 Ekim Palamut avı videosu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında beyaz martı tarafından paylaşıldı.

1. beyaz martı

beyaz martı Serbulent Bay

Favori Kamış:
    balığın cinsi ve mevsime göre
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Yayın 10 kg
    Boğazda ağırlıksız olarak, daha doğrusu ortalama 100 gr ağırlık ile genelde Ağustos 15 - Eylül 15 arası yapılan avlar olur. Ben de bu avları balık ekseriyatla küçük olduğu için yapmam. Evet bazen istisnalar olmuyor da değil, su üstü iri balıkta alınıyor.
    Ama bu avlakta, gün ışığıda çıkmışsa eğer büyük palamut için Orta su ve orta alt suda gezmek gerekiyor (bu benim düşüncem, aksini olmadığına dair bir iddam yok)

Bu durum belkide boğazdaki yoğun trafikten kaynaklanmakta, onlarca sandal, onlarca tekne, koca koca tankerler, balık ürküyor hani bir yerde.

Kilyos açıklarında da avlandım, orada ise 75-100-125 gr ağırlıklarla dahi balık alınabilmekte.

2. beyaz martı

beyaz martı Serbulent Bay

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Yayın 10 kg
    Aga her seferinde ters köşeye yatırıyorsun beni :D

Dostum, evet bu hafta sonu balık, kanal yollu orta üst sudaydı lakin Tarabya açıklarında da orta alt sudan aldık palaları.

3. İHTİYAR_BALIKÇI

İHTİYAR_BALIKÇI Süleyman

Avlarınız daha bereketli olur inş.

4. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    aynen abi , hele şu zokayla avlandığımız günler çok keyifliydi ve benim teknenin kıçında çinekop çekerken düşüp yuvarlandığım günler gerçekten çok güzel günlerdi :D geçen seneki bereketi inşallah bu sene de yaşarız tatlı bir rekabete bile girebiliriz senle :D

5. woolky

woolky Volkan Özyıldırım

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Trio RC55
    Güzel av olmuş tebrik ederim. Kurşunlar 100er 100er geliyor kaçtık ordan yorumunuza da çok güldüm, sağolun :D Bereketli avlar