22 Kasım 2009 ~ Pazar buluşması.

Konu, 'Gerçekleştirilen Organizasyonlar' kısmında eskina_man tarafından paylaşıldı.

1. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Özgür kesinlikle kısmet işi olduğunu zannediyorum, Ön taraf turuncu ve pembe takımla iş yaparken ve yaptığı esnada, ben arkada pempe takımla 1 saat boyunca tek balık alamadım, oysa önde Yasin'in kullandığı ve iş yaptığını söylediği pembe takımın aynısıydı :D

Bir dahakine mor yapacağım, eflatun, lila her tondan :D :D

2. kadrikalemci

kadrikalemci Kadri Kalemci

En İyi Avı:
    Kaçırdığım balık

Abi, gömlek cebine tırnak makası takılı onun, dikkat etmedin mi hiç :D :D :D :D :D

Bak aşağıdaki fotoda yeleğin cebinde ne asılı :D

Son düzenleme: 23 Kasım 2009
  3. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    kamışın sağır olması muhtemel sebep gibi görünüyor, keza 2 istavrit 1 çinekop 3 balığı çektiğim esnada bile kamıştan hiç bir tepki alamadım, sanki at çek oyunu oynarken arada, aaaa bak balıkta takılmış gibi oldu:p

4. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    aaaa evet gördüm, bir ara kesiyordu birşeyler:eek:

5. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

:D :D :D :D :D :D Balıçılara bakın yaaa:D :D :D :D Sağır kamışla çapariye çıkıyor...:D :D :D Köstekler gitmiş ''Niye'' diye soruyor. :D :D :D Sadece yemek resmi çektiklerini söylüyorlar (:eek: )...Size tekne ve boğaz avcılığı yasaklanmalı.:cool: Hatta forumda görüş bildirme hakkınız sınırlandırılmalı...:mad: :mad:
    :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

6. kadrikalemci

kadrikalemci Kadri Kalemci

En İyi Avı:
    Kaçırdığım balık
    Abi, sen şeker kamışı filan mı götürdün gerçekten? :D :D :D

7. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    Abi biz teknede acamiyiz zaten, geçen hafta sağır olmaya kamışla gittim, anamız ağladı, bu hafta kısa kamışla gittik, sağır kaldı, daha kamış çooooook, buluruz elbet en uygun olanı deneye deneye :D

8. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    Aytekine sor, bazen kamışı kenara koyup, ana misinayı elime alıp baktım balık varmı yok mu ucunda diye :D

9. volkanca

volkanca Volkan

Arkadaşlar pazar gününüzün bereketli ve çok neşeli geçtiği her halinizden belli. Zaten aranıza ilk defa katıldığım geçtiğimiz ay ki istanbul pazar organizasyonunda da sizlerden inanılmaz olumlu bir elektrik almış, çok fazla kişiyle tanışamamış olsamda aranıza katıldığım için çok mutlu olmuştum. Umarım ilerleyen zamanlarda organizasyonlar bu şekilde devam eder, üstadlarımızın bilgilerinden daha fazla yararlanma fırsatımız olur. Türkiyenin en iyi paylaşım sitesinde ki herkese selamlar, sevgiler.

10. nihatkr

nihatkr Nihat

Favori Kamış:
    Kesinlikle El Oltası :) ve TELE SURF 4,20 MT 150 GR
    Favori Makine:
    RYOBI ECUSIMA 8000Vi MAKİNE
    En İyi Avı:
    Bir yakalayabilsem
    Bu organizasyonlardan bir türlü haberdar olamıyoruz. Olsak bizde gelirdik. Ama kısmet sanırım.
    Hem güzel bir pazar günü geçirilmiş hemde bereketli bir av olmuş anlaşılan. Avlarınız bol dostluğunuz daim olsun arkadaşlar.

11. umutkeskin_7

umutkeskin_7 umut

Bir pazar klasiği haline dönen (veya bazı abilerin dediği gibi altın gününe benzeyen) tekne organizsyonumuz herzamanki gibi oldukça keyifli geçti.Cumartesi gecesi oluşan sisten biraz karamsar kalsamda sabah sahilde toplandığımıza bu topluluğu hiçbir hava sartının engelliyemiyeceğini bir kez daha anladım.İçimizdeki balık tutma sevdası bütün sisleri dağıttı diyebilirim:)Cumartesi gecesi beşiktaşın galibeyetinin üstüne:D :D birde o teknede olmak ele birde 2 fenerli abinin ortasında balık tutmak(ercan abi ve hakan abi) buna ragmen denize düşmemek gercekten güzeldi.sonucta aldıgım 8 çinekop ve toplamda 2 kg istavritin üstüne ercan abiden kaptıgım yarım kg kadar istavritle güzel bir pazar günüydü.emeği gecen herkeze teşekkür ederim....

12. 56562

56562 xxx xxxxx

Diğer katılımcı arkadaşlarımında yazdığı gibi hepimiz için çok neşeli, bol yeme içmeli, tatlı sohbetli, gırgır-şamata bir mini organizasyon oldu. Gün sonunda benim skorum 14 çinekop ve 2 Kg. civarı istavritti.

Raporları gören çevremdeki kişiler balıklar kadar masamıza hayran olmaktalar. Allahtan geçen pazar Adnan' ın getirdiği süper dolmalardan henüz kimsenin haberi yok.

Katılan herkese sonsuz teşekkürler.

Not: Umut, Ercan ile senin için başka bir plan yapıyoruz :) Denize düşürme organizasyonu olsa bile Ocak-Şubat gibi karakış dönemini bekleyeceğiz.

13. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    Umut sen kıç tarafa gel kardeşim, bizim o tarafta balık bol değil ama, denize atılma tehliken yok :D

14. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Sabah yola çıkarken kurt puslu havayı sever varsın sis olsun diyerek çıktığımız yolda ilk olarak Anadolu yakasından katılcak arkadaşları aldıktan sonra, zengin menülü pazar kahvaltımız ve hoş sohbetler sayesinde avlanacağımız bölgeye varana kadar zamanın nasıl geçtiğini anlamadık.

Avlağa vardığımızda sisten, pustan pek bir eser yoktu, hava saatler ilerledikçe daha da güzelleşti.

Hemen son hazırlıkları tamamlanıp oltalar suya salındı ki, Ercan balığı almıştı bile tabii bize de nazar etmek düştü.:) :D

Ardından teknemizin yaş ortalamasını makul bir seviyede tutan sevgili Adnan'da balığını almış ve livara koymuştu bile(hızına yetişmenin imkanı yok):)

Balığın hızlandığı bir ara makinamın kolu bir elimde, makina bir elimde kalakalmış söylenip dururken,:( imdadıma tanışmaktan büyük zevk aldığım Aytekin abi hızır gibi yetiştişip yedekte duran kamışını kullanmam için bana verdi, sayesinde ava kaldığım yerden devam edebildim.:)

Kendisine tekrar teşekkürlerimi sunarım.

Ayrıca ekşınların adamı Murat abinin(eşkina_man) bizler için hazırlamış olduğu (pembe) çapariler sayesinde gün içinde balıksız kalmadık, kendisinede huzurlarınızda teşekkürlerimi iletirim.

İlk defa üzerinde ismimin yazılı olduğu bir çaparim oldu, bu günün anısına saklayacağım.(biraz feminen de olsa) :)

Balığın seyrekleşmesi ile çinekop ve istavrit avmızı sonladırıp izmarit avlamak için yola çıktık, avlağa vardığımızda izmaritin yerinde yeller esiyordu, muhtemelen sevgili adminemizin namını duymuş ve olay mahelini terk etmişlerdi. Bu korku içinde yaşamaktan bıkmış olan tek izmaritin acıları da Ercan tarafından sonlandırılmış ve günün tek izmariti nihayet alınmıştı.

Gerçi adminemizin hakkını da yemiyelim, yemlide hünerini göstererek Ercan'nın tutamazsın dediği çinekopu tuttu ben şahidim.:) :)

Kısa ama bir o kadar keyifli geçen günümüzün sonunda herkes tavasını kokutacak balığı yakalamış yüzler gülüyordu. Emeği geçen ve katılan,katılmak isteyip aramızda bulunamayan tüm arkadaşlara, bizi sanal ortamdan gerçek dünya'ya taşıyarak tanışma ve sohbet imkanını sundukları için tekrar teşekkürler.

Unutmadan, raporumu vereyim, 10 u çinekop(3 ü istavritlerin altına saklamış):) toplamda 2 (yazıyla iki) kilo balık tutmuşum.:)

Tekneden ayrılırken hiç beklemediğimiz bir uygulama ile limit aşımı olup olmadığı aytekin abinin terazisi ile tespit edildi. Çok şükür herkes limitler dahilinde avlamış.:D

Kısacası güzel ve keyifli bir pazar günüydü, tekrarında görüşmek üzere.;)

15. umutkeskin_7

umutkeskin_7 umut

Abi nerde olursam olayım benim sonum belli anladığım kadarı ile ben yerimi bozmayım.Hakan abiler beni atınca zaten sizin tarafa doğru geleceğim artıkın toplarsınız beni sudan:D :D

16. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    2009/2010 sonbahar, kış kreasyonu çok yakında:D

Yeni renkler ve modeller üzerinde çalışıyorum,

Ayrıca üzerinde YASİN yazılı eşkina takımlarınıda, hep beraber olacağımız bir eşkina organizasyonunda teslim etmek isterim :rolleyes:

17. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Resimleri olmasada anlattıklarınızdan güzel bir av günü yaşadığınız belli
    allah muhabbetinizi bozmasın
    bu güzel avlarınızın devamını dilerim afiyet olsun rastgele

18. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Yeni kreasyonu heyecanla bekliyorum.:)

Eşkina organizasyonuna gelince, konu hakkında ki fikirlerim belirtmiştim zaten, tabii ki büyük zevkle iştirak ederim.

Sanırım eşkina takımlarını da pembe köpüklere saracaksın.:D

Bu renk bu kışa damgasını mı vuracak? az sonra....:p

19. 56562

56562 xxx xxxxx

Murat kardeşim, ben köstek iğneleri 0,40 olmak üzere, her iğnesi değişik renk 10 iğneli bir çapari takımı istiyorum :)

Yaptığın takımları çok beğendim, ellerine sağlık.

20. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    Hakan abi, başımla beraber yapılmış bil, beden köstek 0,40 mı??:eek: :eek:

hayırdır Ercanı' mı bağlayacağız???:D :D