22 mart çakılköy eşkine avımz

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında murat_krkmz tarafından paylaşıldı.

1. mehmetc

mehmetc memo

Favori Kamış:
    Tsunami trophy surf, Grauvell Teklon Concept Spin, Gloomis IMX Surf
    Favori Makine:
    Aero technium XT, Shimano twinpower 5000PG, Penn Fierce
    En İyi Avı:
    Ironfish
    Murat arkadasim tebrik ederim. Yanliz dikkatimi ceken bedeni neden 0,40mm yapiyorsunuz? Sigliklarda bu kadar kalin misina kullanilmasinin yarardan cok zarari olacagi dusuncesindeyim.

Bir de "sacaklar" dan kastiniz kostekler mi? FC olmasina ragmen bence bunlarda biraz kalin, acaba bu kadar kalin misina kullanmanizin ozel bir nedeni var mi yoksa tamamen keyfii midir?

2. karayel338

karayel338 recep

masallah cok güzeller bız sezonu acmadık hala

3. Okan_uA

Okan_uA .

Dün size cevap yacaktım ama avı yapan abi cevap yazar diye bekledim zaten sorunuzun muhatabı da o.Bugün baktım ki cevap gelmemiş belki internete giremedi ,işi vardı vs. vs. Sonuçta burası bilgi paylaşım sitesi ben cevaplayayım dedim.

Saçaktan kasıt köstektir.

Misine kalınlığına gelince herkesin kendine göre çeşitli tercihleri vardır bu da onlardan biri.Ama ben işkineze 30 dan fazla kullanmam.Tamamen tercih meselesi.Kimisi diyor biraz kalın kullanırım kopunca üzülmem işimi sağlam yaparım.Kimisi de bu hobi değil mi neden zor işler başarmak peşinde koşmuyoruz diyor ve ince misine kullanıyor.;)

4. Aramis

Aramis

Yakın çekim görüntüler kimseyi aldatmasın bu eşkinalar gayet küçük.Yaptığınız avdan ötürü değil ancak avcılık faaliyetinizden ötürü sizi tebrik eder bir sonraki avda biraz daha dikkatli davranmanızı önemle rica ederim.Rastgele.

5. mehmetc

mehmetc memo

Favori Kamış:
    Tsunami trophy surf, Grauvell Teklon Concept Spin, Gloomis IMX Surf
    Favori Makine:
    Aero technium XT, Shimano twinpower 5000PG, Penn Fierce
    En İyi Avı:
    Ironfish
    Okan Selamlar..

Evet bende tam olarak bundan bahsetmek istedim, yani sonucta 0,25mm ile cipura bile yakalanabiliyor, kiloluk altinbaslar cekilebiliyor ve en onemlisi en adi markasiz misinalarda bile bunu gerceklestirebiliyoruz.

Belki ben biraz detayli dusunuyorumdur ama heyecani seven bir insanim, 0,45mm cekerinin kabul ettigi degerin yarisindaki bir baligi cekerken yada hedef baligin avindayken dersiniz ki; nasilsa misina kalin bisey olmaz yada ben isimi garantiye alayim balik kacmasinda varsin misina kalin olsun vs.vs.

Bence boyle dusunmemek lazim, ava biraz heycan katmali ve ince ama kaliteli misinalarla balikla oynamak ve onla birebir mucadele etmenin, ha kacti ha geldi derken bu mucadelenin sonucu galip cikmanin en guzeli olacagini dusunuyorum. Ince misina buyuk balik usta isi denir ama ancak ve ancak bunu yasarsan, denersen ve zamanla tecrube ederek sende bir usta olabilirsin.

Mesajimi havada birakmadigin icinde tesekkur ederim Okan :)

6. Okan_uA

Okan_uA .

Durum böyleyse gerçekten çok yazık.Hem de bizim meralar kurumuş oluyor o zaman.:D Büyük olsa acımam da....

7. NedimBugrul

NedimBugrul nedim

Favori Kamış:
    Albastar
    Favori Makine:
    70 lik Sheaskpere
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık karagöz
    eşkına avı

tebrikler çok güzel av olmuş.
    nedim1947 İZMİT

8. iklim

iklim Yaman

En İyi Avı:
    kofana 3,100gr
    sizleri uzun zamandır takip ediyordum ve üye oldum bütün balık avı üyelerini saygı ve sevgiyle kutluyorum güzel av bütün arkadaşlara nasip olmasını diliyorum