ah foça ah özledim ya fotoğrafları görünce içim gitti bi andaBizimde yazlık var orda yazları genelde fenerin oradan yada hanedan tatil köyü civar yahut limandan açılarak orak adası civarında tutardık mamun ve boru kurt'u iyi iş yapar melinur ısparoz mercan sarıkanat vb. güzel balıklar.Bu arada av için tebrik ederim elinize sağlık.
Teşekkür ederiz, tavsiye için de teşekkür ederiz birlikte denemek ümidiyle... Sağolun Teşekkür ederiz kardeşim, daha güzel avlar yaşaman dileğiyle.. Teşekkür ederiz Yücel abi, hatırlatıcı olduysak ne mutlu Sağolasın Ali abicim... Sağolasın Barış, keyifliydi.. Teşekkürler Özgür, eh yaz geldi sayılır, yazlık bekler seni..
Sevgili Burakcigim, Seni ve dostlari bu sicak goruntuler , olta , balik ve muhabbetle bezenmis paylasim icin tebrik ediyorum. En kotu gununuz boyle olsun. Yeni sezonla boylesi goruntulerle daha fazla birlikte olmak umuduyla saglicakla kaliniz. Dahasina rast gelsin.
Sağolasın Mustafa abim, aynı güzellikteki dilekler bizden Bandırma'ya.. Hüseyin abi çok teşekkür ederiz, aynı güzellikleri birlikte yaşamak ümidiyle..
Arkadaşlar tebrikler! Eski Foça nın fotoğrafları için teşekkürler.. Kaleburnu gazinosu askerlerinden biri olarak özlemişim Foça yı... En yakın zamanda gelicem o taraflara. Belki sizle balığa cıkmak kısmet olur Bundan sonra da iyi avlar dileğiyle...
Sevgili Ahmet teşekkür ederiz, Karadeniz sularında sana da bereketli avlar dilerim Yasin arkadaşım tebriğin için teşekkür ederiz, askerlik için de olsa buraları görmüş olmana sevindim. Birlikte balık peşinde olmayı ben de isterim...
Geçer geçer, orada keyif laınacak çok abimiz var Sen yeter ki abim gelene kadar balıkları bitirme Ahmet kardeşim
Afiyet Şeker olsun. Bizlere kalan bu hoş görüntüler. Balıkbulucu gördüm sanki orada. Tavsiye niteliğinde olarak : bir marka model vamıdır?
Teşekkür ederiz, keyifiydi.. Ümit işini biliyor Muharrem abi, özel koltuğu vardı Teşekkürler.. Evet Sebahattin kaptan bir sonar edinmiş, bu cihazlar hakkında bir tecrübem yok ancak üzerinde yazan marka Eagle idi...