Herkese Selam Kötü bir haftasonuydu. Cumartesi kısa program yapmaya karar verdik (Malum sıcaktı) Herzamanki yerimizde bol şans deyip attık oltaları tık yok onlarda sıcaktan bunalıp derinlere gittiler herhalde... Değirmen (yağhane) denilen eski yıkıntını karşısındaki iki çiftliğin arasına demirledik.. Sadece izmarit var başka bir şey çıkmadı... Tekne hafif tarar gibi yaptı çiftliklere doğru atıyordu rüzgar zaten balık yok can sıkıntısı hadi gidelim dendi çapayı çekiyorum çekiyorum çekiyorumm o da neee zincirin ucu boş klips duruyo ve zincire iki tane düğüm atılmış... KIsa süreli şok yaşadı herkes...limana kadar nasıl olabilir die yorum yaptık olan güzelim krom çapaya oldu...
sayın efe35, çapanızın çalınması dışında bir ihtimal akla gelmiyor.Zincire düğümü de, azda olsa tekneyi sabitleyebilir diye hırsız atmış sanırım.Demekki deniz dibine de güven kalmadı. Rastgelsin.
çapayla zincirin bağlandığı yerde somunla bağlamaya yarayan bir yarım bakla olması lazım. onun somunlu kısmı kırılmıştır. denize çapa hediye etme sebeblerinin başında bu geliyor sanırım
ilginiz için teşekkürler.. bizde dalgıç olabilir die düşünmüştük çünkü o klipsten çapanın kendi kendine kurtulma ihtimali çok az... birde düğüm atılması çapa kendi kendine düğüm ataamaz herhalde havada sakindi akıntı falan da yok zaten neyse biz bir bardak soğuk su içtik....))
Öncelikle geçmiş olsun, nasipten çıkmış bir kere.. Çapanın yerinde olsam bu sıcakta bende sudan çıkmam
Balıklıova da da balık yoksa işimiz var demektir.Valla cok uzuluyorum yaa onca ümitle gunler oncesinden hayaller kurup,hazırlık yapıp cıkıyoruz balıga bos donuyoruz.Son zamanlarda ki raporlara dikkat ederseniz surekli husran..Sebebi ne olabilir acaba bu gidişin fikri olan varmı acaba
Selam.. Herzaman balık aldığımız yerde kıpırtının olamaması düşündürücü bizi çileden çıkaran küçük mandagözler (papalina diye komik bir isim takmıştık) bile yoktu... Ben hava şartlarına bağladım rüzgar normaldi ama aşırı sıcakla beraber müthiş bir kirlilik vardı denizde açıkta deniz temiz ama dediğim gibi orada da izmaritten başka bişi çıkmadı..
bu balık işine kim izah getirebilmiş ki tarihte? biz getircez şimdi adamlar bazen nuh diyor peygamber demiyor ya..gelin işte şu oltaya da biz de biraz andrenalin yaşıyalım..o kadar yanıoz güneşte.. çapa için üzüldüm bu arada geçmiş olsun
Geçen balıktayım olta takıldı Çektm çektim ...genemi !... Gene birinin çapaya takılmış olta Karşıda bi kayık vardı onlarındı sanırım boş zincire bakıyolardı Haaaa.. unutmadan hava baya sıcaktı...
geçmiş olsun ama önemli değil yenisini alırsınız cana geleceğine mala gelsin bencede dalgıçtır o dalgıç
Gecmis olsun. Ben dalgic olayini pek mantikli bulmadim. Tuple gelse hava kabarciklari gorunmezmiydi.Ki hangi dalgic capa gibi agir bir seyle kiyiya yuzmek ister. Zor is. Nefesle hayatta olacagini sanmiyorum. Bence kilipsin girdigi yer sicaktan genisleme yapti, suya atarken farketmediniz, sonrada siyirdi. Kirilmisda olabilir.Neyse...Tekrar geri getiremeyiz.Olanla olene care yok. Saglicakla kalin. Teknede her zaman iki capa bulunmasinda fayda vardir.
el cevap bu yazdiklariniz sadece lakirtidan ibaret.. konuyu bilmeden yazilmis safsatalar .. birakinda bilenler yazsin.. sizin isiniz yorum getirmek degil dogrulari yazmak olmali .. degil mi..