Selam arkadaşlar, Cuma günüden nereye nasıl gidelim planlamalarını yapıp kefal için karar aldık. Selim, Mehmet ve ben kefal için hazırlıkları tamamladık. Pazar sabahı 4:30 da yola çıktık. Avlağa vardığımızda güneş goğmuştu ama hava çok serindi. Yolda poğaça-çay yaptığımız için direk oltaları suyla buluşturduk. Muhtelif sahtelerle at-çek yapmaya başladık. Daha önceden bildiğimiz yerleri gezerek çalıştık fakat netice alamadık. Bu sebeple de farklı yerlere gittik avlakta. Sonuç olarak güzel bir gün geçirdik ve keyif aldık. Bir sürü limit altı ve üstü kefali ait olduğu yere geri bıraktık. Trofe ümidiyle çok uğraştım ama bu sefer olmadı. Tüm arkadaşlarımıza rastgele. Buyrun fotolara.. Bundan sonraki resimlerde oltanın ucundaki balıkların hepsi ve resmini çekemediğimiz bir sürü balık iade edilmiştir. Video çekemedim kusura bakmayın.
Tebrikler.... Bu strike pro 032A her türlü iş yapıyor demek ki. Cumartesi perch konusunda da oldukça iyi çalıştı...
Teşekkürler. Rastgele. Aynen öyle hemşerim. Çok fena aksiyonu var. Yalnız fazla dalmıyor. Sen perchleri sabah mı yoksa akşammı avladın. Saat aralığını belirtebilirmisin?
Ahmet, Avlakta turna olduğunu düşünerek sabah 7- 7:30'a kadar büyük sahtelerle deneme yaptım. Strike pro'ya geçtiğimde yanımızdaki 2 kişilik ekip perch'de epey yol katetmişti bile. Saat 10-11'e kadar sanırım 6-7 tane perch aldı. Bu 032A aspirin gibi.... Her derde deva
Gününüz gün olmuş, çok güzel. İade balıklar için de teşekkür ederim. Bahsi geçmemiş ama gazete üzerinde bekirler gördüm sanki?
Eyvallah kardeşim. Sağol Nuri abi. Bekir derken abi hepsi kefal onların, poşetin içinde bekire dönüşmüşler galiba Şaka bi yana abi, hepsi kasna