İşyerinde beraber çalıştığımız Ağabeyim Rıdvan GEDİK ile birlikte” balık avına gidelim.” diye kaç haftadır sözleşiyorduk. Ama havaların kötü gidişinden dolayı nasip bu haftayaymış. Rıdvan Ağabeyim ile birlikte bugün sabah 07.00 da buluşup malum avlak yerime doğru yola çıktık. Avlağa vardığımızda kimsecikler yoktu. Havada beklediğimizden çok iyiydi. Güzel bir av olacağını düşünüyorduk. Yalnız su soğumuş balıkta dibe çekilmişti sanırım. Hiç balık gezmiyordu ve takipte alamıyordum. Rıdvan Ağabeyim’in şamandıralı takımında da hiç kıpırtı yoktu. Saat 10.30 ile 11.30 arası almış olduğum iki adet tatlı su kefalinden başka bir hareket olmadı ve bizde saat 16.00’da geri dönüş için yola çıktık... Bunlar balık alan sahteler... Bunlarda Avdan kareler...
tebrik ederim. çok güzel balıklar yakalamışsınız. daha iyi avlar dilerim. av raporu çizelgeniz de çok enteresan geldi bana. başarılı bir çalışma olmuş.
tebrikler bu zaman da güzel av olmuş. malum sular soğudu. sen simdi avlağı deyivermem diyorsun ama,göl kefali dere kefali kadar zevk vermiyor bana,bu göleti besleyen derenin suyu atçeke uygunmu? eğer uygunsa derede avlanmanı tavsiye ederim. birde bu gölet kütahya sınırları içindemi.
Hepinize çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için... Murat Ağabeyim bende gölde daha çok seviyorum avlanmayı. Bizim buralrdaki akarsu yataklarının çok fazla genişlikleri olmadığı için ve etrafları çok ağaçlık ve çalılık olduğu için tadı olmuyor avın. Kaynağını hiç merak edipte araştırmadım açıkçası. Gölet kütahya sınırları içinde Ağabeyim...
Teşekkür ederim Mustafa Ağabeyim... Evet Ağabeyim avlağın suyu temiz olunca balıklarıda temiz ve lezzetli oluyor... Rastgele...
Tebrikler bülent güzel bir kasnaya imza atmışsın avların daim olsun bence o sahtelere birde arı ekle yaz sezonunda randımanı artırır rastgelsin.
Çok teşekkür ederim Muhammer Ağabeyim... Arı sahteleride var elimde ama bu sahteleri bi takınca başka sahte kullanasım gelmiyor... Rastgele Ağabeyim...
Tebrikler bülent abi.Raporlama şeklin epey ilginçmiş.Avlarının ve raporlarının devamını bekleriz.. Rastgele..