Uzun zaman sonra yine ozguvenim depolanmis bu haftada gidecegim dedim Admin den rumuzumu degistirme talebimi katilanlari tanidikca daha iyi anlayacaksiniz Katilimcilar... baskentli1-ismail baskentli2-serkan baskentli3-erdem baskentli4-emre Senator olur vali olur bilmem artik ama niyet Turna belki hic olmamasindan iyidir mantigiyla Kadife de olacak. Onemli anlari konu basliklarini an an bildirecegim simdi evde bi yemek yeyip cikacagiz avlaga dogru. Hepinize rastgele...
yolculuk ne tarafa? rast gele bu arada yarın sabahtan bende turna için yollara düşeceğim kapulukayaya doğru...
Evet arkadaslar gunes iyice costurdu bir tane kadife var sadece elimde neyse bakalim dedim atiyorum cekiyorum ama kimsede birsey yok. Avlagin yerini soylemeyecektim ama soyleyim canilidayim fakat su 10mt falan cekilmis ottan camurdan rahat edemiyoruz. Canili sadece vakit kaybi
kapulukayada baraj 7-8 metre yükselmiş, gittiğim yerde en az 15 tane canlı yem, 3 adet bot ve 5 araba at çek yapan balıkçı vardı. sonuç toplamda kocaman bir 0, turnalar tatile çıkmış olmalı...
bizde dün camili sülübük ve köprüköy 3 bölgeden sıfırla döndük 2 adet 20 cm lik turna o kadar onlarda seneye tutulmak üzere suya iade ve dedigin gibi sular cok yüksek turnalarda tatile cıkmış
Yav tamam Turnalar tatile çıktı eyvallah dedik bekliyoruz,ama bu levrekler,sazanlar falan nere gitti bazen bottan suya atlayıp gölün derinliklerinde çığlık çığlığa bağırasım geliyor bunlara :director:
Kapulukaya bitik bu sene geçen sene hiç boş dönmediğim avlaktan bu sene vuruş bile yok, su çok yüksek buna bağlıyorum. Bugün ordaydım tık yok bundan önce botla gitmiştik bir tane tutabildim onuda kaçırdık bota alamadan.
arkadaşlar kapulunun neresine gidiyorsunuz biz hemen hemen her hafta ordayız ve hiç boş dönmedik bu sene, bence yer değiştirin.rastgelsin
Kemal abi bizde uygun bir bot yok aslında bot olsa mutlaka çıkar diye düşünüyorum Biz kenarda kalıyoruz hep
Allah Allah F tipinin ordan giriyorum, aslında yer yok değil var olmasına da, bizden önce işgal edilmiş vaziyette oluyor hemde onlarca canlı şamandıralı olta ile adım atacak yer bırakmıyor maalesef insafsızlar