Kamış:Made in china Makina:Abu garcia cardinal Misina.0.30 Kaşık.Alba model 510 3 no Cumartesi sabah Sedat dostum ile turna avına biraz kısmetsiz başladık oltamıza vuran 5 balıktan 1ni sudan çıkartabildik akşam avında ise 3 vuruş ve 3 balık çantada yerini aldı günü 4 turna ile kapattık.. Pazar günü kadro bir hayli kalabalıktı Cemal abi Kadem Sedat Rıdvan Oğuzhan Fatih&Fatih ve ben toplamda 29 balık ile güzel keyifli bir av güncesi oldu av sonrası merada yapılan yemek pazar avına tad kattı... Makinama takılan bir kaç kare...
. Ahh ahh yaşamayı biliyorsun be Dostum. Yanında Sıvı yağ ve mısır unu götürüyorsun galiba. Ama salata eksik Canı-ı Gönül'den tebrik ederim. Selamlar. .
Nasıl bir balık tutma imkanı ?..nasıl bir hayat .. ? kıskanıyorum cidden. Bir sezonda 5 kere turna yapsam sevınıyroum bende Eline sağlık .trofelerini bekliyorum.Rastgelsin
Tebrik ederim maşallah Bu balıkların tutulduğu mekan neresidir acaba ? Botla avlandınız herhalde botun özelliklerinden bahsedermisin varsa motorunun markasını öğrenebilirmiyim?
HARİKAAAAAA....tebrikler.Elinize sağlık güzel av güzel rapor.yav şu avlakları paylaşacak hayırsever yok mu burda.Vallahi ben bu siteden gördüm ne gördüysem.Balık tutmayı öğrendiğim arkadaşı bile terkettim bilinçsizliği yüzünden.Benden zarar gelmez tek istediğim balık tutabilmek.sakin bir yerde doğayla başbaşa.....
yeter artık kardeşim nedir bu hayvancıkların çektiği elinden anlamıyorum . birazda mola verin balıklara birde oturmuş yiyorsunuz hani benıde götürecektin alacağın olsun....