. Sağolasın Hakkı İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Her sene mutlaka Cunda'ya giderim,kısmetse Ayvalıkta görüşürüz. Selamlar . .
. Turgay'ım Dostum sağolasın var olasın. Senin tuttuğun kadar değil ama (hani o 3 kiloluk Kofana) İstanbul'a yolun düştüğünde muhakkak beklerim. Kısmetse beraber balığa çıkarız. Selamlar. .
abi tebrikler bugün çok yerde uzun olta gezdiren gördüm ama birşeyler alan var mı bilmiyorum. bende istavrit hariç bu hafta sonu balıksız geçirdim olsun
. Engin merhaba Kardeşim. Aslında dün daha fazla balık tutabilirsim ama aksilikler peşimi bırakmadı. Benim şahsi sakarlıklarım ve dikkatsizliklerim işte. Yemin güzel olmayışı ve Sahtelerinde iş yapmaması sonucu belirledi. Neyseki diğer arkadaşlarımında dediği gibi güzel bir rapor çıktı ortaya. Varsın tek balık olsun. Önemli olan o anı yaşamak ve yaşadıklarının bir parçasını da dostların ile paylaşabilmek. Burada konuya ilgi gösteren Dostlarıma tekrar teşekkür ediyorum. Selamlar... .
herşeyden evvel yeni oyuncağın hayırlı ve uğurlu olsun sevgili Tarkan, güzel ve sorunsuz günlerde kullan, diğer taraftan az ama öz bir av olmuş, çok kısa süre içinde gelecek muhteşem av raporlarını sabırsızlıkla bekliyorum,
Tarkancım tebrik ederim, önemli olan zaten çok balık olması değil. Müsait olduğun bir zaman senden bölge hakkı9nda biraz bilgi almak istiyorum.
Tek balikta olsa o teknede gecen bir kac saat bile kafi gelir insana,bu seferde böyle olsun,bir dahakine cikarirsin diger baliklari,selam olsun Tarcan kaptan ...
Tarkan Abi tebrikler. Yüreğine kalemine sağlık. Denize çıkmış kadar olduk. Daha ne olsun. Özledik sizleri.
. Dostum sağolasın , var olasın. Nitelikden ziyade nicelik olarak bakıyorum olaya. Bu sebepten her av muhteşem geçiyor Benim için. Hani "az olsun benim olsun" mantığıda var tabi... Geçen sene hatırlarsın her pazar gününü iple çekerdik. Hakan Abi,Eşkina Murat,Sen,Ercan,Kadri ,Aytekin ve diğer arkadaşlar ile tekneye doluşup sarayburnu - haydarpaşa yapardık. Sana cevap yazınca aklıma o günler geldi birden.Hey hey. O günlerde izmarit tutardık ama muhteşemdi . Efkarlandım yahu sabah sabah... neyse selamlar. .