23 Ekim Çapari ve Zoka ile Lüfer Sarıkanat

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında SahEmre tarafından paylaşıldı.

1. 29519

29519

Balıklar limit altı arkadaşlar. Benim bildiğim Emre nin en az bu kadar bir lüfer tutara gelirdi. Esefle kınıyorum :D

2. seyyah38

seyyah38 Hamza Doğan

Bu balıklara limitaltı diyen arkadaşlar balıkçılara bi uğrasın lütfen. Gerçi İstanbuldaki balıkçılarda varmıdır bilmiyorum ama dün balık alayım diye Kayserideki balıkçılara bi bakayım dedim, Çinekop 10 TL hatta 8 TL. Görünce şaşırdım ama yakından bakınca kahroldum, ne çinekop, ne sarıkanat, daha küçüğüne ne denir bunların bilmiyorum ama abartısız istavritten küçüğü bile vardı. Bunları nasıl satıyorsunuz siz yaa, sarıkanat ve çinekopun avlanması yasaklanmadımı dedim, "ne yasaa kardeşim sen yemene bak" cevabını alınca son zamanlardaki Lüfer Boyu tartışmasının havada kalan bir mesele olduğunu anlamış oldum.
    Ve o sondaki resimleri görünce cızzz diye bir ses geldi kalbimden. Denizimiz yok diye bu kadarda nispet yapılmazki kardeşim. Hem hiç olmamış ki, salona, misafir odasına, hole falanda serpiştirseydiniz biraz. Tutabilen vaaar, tutamayan var.
    Tebrikler Rasgelsin.

3. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    tebrikler emre.şu antartika sıglıklarında yakaladığın küçük beyazı anlamadım ben:)

4. prozack

prozack serhat

.

çapariye geldı abi.ama 5 6 kg da iri istavrit vardı.

5. biglbwsk

biglbwsk Ozan

Tebrikler. Çok güzel bir av olmuş.

6. prozack

prozack serhat

slm

7. prozack

prozack serhat

bu arada tekneyi satılığa çıkarmışın hayırdır.abi

8. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Tebrikler Emre kardeşim ellerine sağlık çok bereketli bir av olmuş, valla bizim buralarda yok olsada ızgaranın üzerinde bir yapsak, biraz lüfer gözüktü Hüsyin ve Ersin kardeşler arada sırada sarıyorlar, palamutu gördük inşallah arkası gelir, bundan sonra lüferleri sırtıkaraları bekleriz, sevgiler hoşçakal.:) :) :)
    Tartışma konusuna giremedim kilitlenmiş, sen haklısın, ben de olsam senin gibi derim.:)

9. kofana1903

kofana1903 Timuçin TÜRKYILMAZ

En İyi Avı:
    Kofana
    Tebrikler Emre hakikaten çok güzel balıklar , duyarlılığında bir o kadar sevindirici...!!!