Herkese merhabalar iş çıkışı ani bir planla avlağı kontrol etmeye gittim . Bir saat at çeke bir şey olmadı . Daha sonra kasık çizmelerini giyip karşı kıyıya geçip o taraftaki göl gibi olan yere atış denemeye karar verdim küçük kutuyuda yanıma alıp 3-5 döner kaşıkla kasıklarıma kadar suya girip atıp çekmeye başladım ikinci atışımda turna yapıştı Savage Gear döner kaşığa dibime kadar getirdim 30 cm lik birşeydi iğneden kurtarıp tekrar devam . Bir kaç atış sonra kuvvetli bir turna asılmaya başladı sert hareketlerinden daha büyük bir balık bekliyordum ama balık çok aktif olduğundan öyle oldu sanırım 55 cm 1 kiloluk onu alıkoydum ve tekrar devam bir levrek daha geldi dibime kadar getirdim ama iğneden çıkıp gitti tahminimce 20 cm gibi küçük bir şeydi . Fazla aksiyona gerek yok deyip güneş tamamen inmeden suyun karşısına geldiğim noktadan geçip evin yolunu tuttum . Bu arada avda 0.30 Fluo Carbon Leader kullandım hedefimde büyük levrek tutmak vardı ama olmadı Av Yeri : Astana - Kazakistan Kamış : Shimano Alivio CX 240 Medium Makina : Shimano Exage 3000SRC Misina : 0.30 Mono Misine Stil : Spining Sahte : Döner kaşık Hava Durumu : Açık , Çok Rüzgarlı (21 km/S) Saat : 20.00 - 21.15 Tarih : 23 Haziran 2015 Hedef Balıklar : Levrek Av Bölgesi : Resimler : Herkese iyi avlar reeling
Tebrikler Senol.levrekte meppsi ne kadar yavas ve dingin cekersem o kadar cok vurus aliyorum. Tempolu sarima kesinlikle vurus alamiyorum. Sen nasil sariyorsun?
Eyvallah . Sağol roy , dikkat ettiğim bir şey oldu yavaş çektiğimde levrekler arkasında takip ediyor ama nedense atak yapmıyor dün hızlı çektiğimde levrek yapıştı . Kamışın ucu eğiliyor çekerken hafif olmadı sana bir video çekerim yüklerim gidince yine su berrak görünüyor zaten .
Tebrikler, güzel av olmuş. Konunun takipçisiyim, tecrübelerinizden yapacağınız paylaşımları bekliyoruz.