23 Haziran Astana Turna Raporu

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Senol_Temur tarafından paylaşıldı.

1. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 240 Medium Light
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    Sudak 59 cm - Turna 86 cm
    Herkese merhabalar iş çıkışı ani bir planla avlağı kontrol etmeye gittim . Bir saat at çeke bir şey olmadı . Daha sonra kasık çizmelerini giyip karşı kıyıya geçip o taraftaki göl gibi olan yere atış denemeye karar verdim küçük kutuyuda yanıma alıp 3-5 döner kaşıkla kasıklarıma kadar suya girip atıp çekmeye başladım ikinci atışımda turna yapıştı Savage Gear döner kaşığa dibime kadar getirdim 30 cm lik birşeydi iğneden kurtarıp tekrar devam . Bir kaç atış sonra kuvvetli bir turna asılmaya başladı sert hareketlerinden daha büyük bir balık bekliyordum ama balık çok aktif olduğundan öyle oldu sanırım 55 cm 1 kiloluk onu alıkoydum ve tekrar devam bir levrek daha geldi dibime kadar getirdim ama iğneden çıkıp gitti tahminimce 20 cm gibi küçük bir şeydi . Fazla aksiyona gerek yok deyip güneş tamamen inmeden suyun karşısına geldiğim noktadan geçip evin yolunu tuttum . Bu arada avda 0.30 Fluo Carbon Leader kullandım hedefimde büyük levrek tutmak vardı ama olmadı :)

Av Yeri : Astana - Kazakistan
    Kamış : Shimano Alivio CX 240 Medium
    Makina : Shimano Exage 3000SRC
    Misina : 0.30 Mono Misine
    Stil : Spining
    Sahte : Döner kaşık
    Hava Durumu : Açık , Çok Rüzgarlı (21 km/S)
    Saat : 20.00 - 21.15
    Tarih : 23 Haziran 2015
    Hedef Balıklar : Levrek

Av Bölgesi :

Resimler :

Herkese iyi avlar reeling

2. nertetiker

nertetiker ÖNER

Favori Kamış:
    REMIXON STORM SURF KAMIŞ 100-275G 420CM
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 makine
    En İyi Avı:
    AVIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ :)
    şenol tebrikler çok güzel bir av olmuş.

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Tebrikler Senol.levrekte meppsi ne kadar yavas ve dingin cekersem o kadar cok vurus aliyorum. Tempolu sarima kesinlikle vurus alamiyorum. Sen nasil sariyorsun?

4. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    Eyvallah .

Sağol roy , dikkat ettiğim bir şey oldu yavaş çektiğimde levrekler arkasında takip ediyor ama nedense atak yapmıyor dün hızlı çektiğimde levrek yapıştı . Kamışın ucu eğiliyor çekerken hafif olmadı sana bir video çekerim yüklerim gidince yine su berrak görünüyor zaten .

5. zaad

zaad ZAFER

Tebrikler, güzel av olmuş.
    Konunun takipçisiyim, tecrübelerinizden yapacağınız paylaşımları bekliyoruz.

6. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    Sağolun elimden geldiğince avlarım hakkında detayları belirtmeye çalışıyorum .