23 Mart 2008 İstanbul Tekne organizasyonu

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında simendifer tarafından paylaşıldı.

?

Organizasyona kesin olarak katılacağınızı uygun şıkkı işaretleyerek belirtiniz.

Anketin kapanma tarihi 21 Mart 2008.
  1. Organizasyona kesinlikle katılıyorum (arkadaş getirmiyorum)

31,1%
  2. ben + 1 arkadaşımı daha getiriyorum

26,7%
  3. ben + 2 arkadaşımı daha getiriyorum

4,4%
  4. ben + 3 arkadaşımı daha getiriyorum

4,4%
  5. ben + 4 arkadaşımı daha getiriyorum

6,7%
  6. ben + 5 arkadaşımı daha getiriyorum

6,7%
  7. ben + 6 arkadaşımı daha getiriyorum

2,2%
  8. ben + 7 arkadaşımı daha getiriyorum

2,2%
  9. ben + 8 arkadaşımı daha getiriyorum

oy sayısı 0
    0,0%
  10. ben ve eşim birlikte geliyoruz

15,6%
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. alperalp4

alperalp4 Alper Alptekin

Favori Kamış:
    Lıneaeffe S-Curve 4.20,Lıneaeffe S-Curve 4.50,Lıneaffe DAGON 60,Okuma ERAZER 360,Teben TN 500 Makine
    sende gel hep beraber oynayalım:D

2. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Kovalar sizden kumdan kale yaparız :D:D:D haydi konular haricine ,Şener abi sayın şen :D:D:D

3. Suatreis

Suatreis

Yanlızca sitemizde değil, bilinen tüm sportif ve amatör avcılık konusunda faaliyet sürdüren sanal yada fiziki teşekküllerde şu ana kadar böyle bir katılım görülmüş değildir :)

Değerli arkadaşlarım,

Katılımda bulunan üyelerimiz sayısının her geçen gün artması nedeni ile herkesin karmaşa yaşamadan rahat rahat avlanabilmesi amacına yönelik olarak ikinci teknede organizasyonumuza dahil edilmiştir.

Teknelerimizin hareket programı kesinlikle saatine uygun şekilde yapılacaktır. Gerekli olan yoklama listesinin işaretlenmesi ve aşşağıdaki programda herhangi bir aksaklığa neden olunmaması için hareket saatlerinden en az 15 dakika önce toplanma bölgelerinde bulunmanızı rica ediyorum.

NOT: Toplanma bölgelerinde oluşacak kalabalığın, herhangi bir soru yada kontrol ile karşılaşmaması için asayişten sorumlu bölgedeki kolluk kuvvetlerine gerekli bilgi verilmiştir.

HAREKET PROGRAMI

23.03.2008 sabahı saat 08:00 da SELAMET 4 isimli 100 kişilk büyük teknemiz Üsküdar da olacaktır. Toplanma bölgesi Üskdar-Beşiktaş Motor iskelesinin önüdür. Üskidar daki toplanma bölgesinden saat tam 08:00 da teknenin yanına gidilecektir. Üsküdardan kalkan tekne Beşiktaş a gelecektir.

Saat 08:30 da SELAMET 2 isimli teknemiz Beşiktaşta olacaktır. Toplanma bölgesi Beşiktaş-Üsküdar motor iskelesinin karşındaki Kartal figürlü havuzun olduğu meydandır. Buradan saat 08:30 da teknenin kalkacağı yere hareket edilecektir.

Her iki teknemizde aynı saatte Beşiktaşta olacak kişi sayısına bağlı gerekli olan aktarma yapılacaktır. Teknelar arası yapılacak olan aktarmada kişi sayısı yüzdesel olarak hesaplanacak ve kontrolü kaptanlar tarafından kontrol edilecektir. dengesiz yapılan aktarmada İstihap haddinin aşması halinde tekneler hareket etmeyecektir.

Önemi nedeni ile tekrar etmek istiyorum. Teknelerimizn hareket saatleri gecikmeyecek ve programa uygun olacaktır. Bu neden ile toplanma bölgesine en az 15 dakika önceden geliniz.

4. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    8,30 hareket saati uygun bir saat gerçekten
    bu katılım ile site tarihine geçeceğimiz gerçektir :)
    hadi hayırlısı :)

5. Suatreis

Suatreis

Ayrıca,

Yemek saatinde tekneler bordo yanaşması yapacaktır. bu esnada ikinci kez aktarma yapmak isteyenler için herhangi bir sorun yoktur.:) Her iki tekne arasında telsiz ve telefon muhaberatı olduğu gibi teknedeki "ekip lideri" konumunda olanlar arasında da aynı imkan mevcut olacaktır.

En iyisinin olması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Umarım planımızda olmayan bir aksilik ile karşılaşmayız. Bu durumda dahi herkesin bir olup onunda üstesinden geleceğinden kaygımız yok..

Başkaca gelişmeleride bildireceğim. Seviyle kalınız:) :) :)

6. Conqueror

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Bu organizasyonun oluşmasında emeği geçen herkeze şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum ,gördüğümüz kadarıyla onlar hiç bir aksaklığın olmaması için ellerinden gelen herşeyi yapıyorular ,siz değerli katılımcılar, sizlerede bu organizasyonu en iyi şekilde icra etmek kalıyor :) Herşey gönlünüzce olsun

7. alperalp4

alperalp4 Alper Alptekin

Favori Kamış:
    Lıneaeffe S-Curve 4.20,Lıneaeffe S-Curve 4.50,Lıneaffe DAGON 60,Okuma ERAZER 360,Teben TN 500 Makine

Sizlerle tanışmak ve organizasyona zamanını ayıran Suat beye ve Sennur hanıma teşekkürlerimi sunarım.

8. KEYF&KEDER

KEYF&KEDER ORHAN AYDAR

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ÇARŞI EKİBİ.

suat 3 abi var kesin olmamak kaydıyla eklermisiniz

kesin olmamak kaydının sebebi ise şehir dışından gelecekler olası ihtimallere karşı o şekilde yazdım

saygılar

9. aticay

aticay Atilla Salih TUNCAY

Sayın Suareis
    ben ile eşimin avlanma teskeresi yok,problem olurmuyuz. Gelmeyi de çok arzu ediyoruz.Lütfen bizi aydınlatırmısınız
    Saygılarımla

10. simendifer

simendifer Sennur

Avlanma belgesi zorunlu değildir Atilla bey. Pek çok arkadaşımızın avlanma belgesi yok zaten. Amatör balıkçılar için avlanma belgesi bulundurma zorunluluğu yoktur. :) Eşinizi ve sizi, anketi oylamanıza istinaden kesin katılacaklar lisesine almış bulunuyoruz. Gelemeyecek olursanız, 20 Mart tarihine kadar bildirirseniz seviniriz. :)

11. aticay

Panikten isminizi yanlış yazmışım , sizden özür diliyorum.
    Saygılarımla

12. simendifer

simendifer Sennur

Sevgili arkadaşlar,

Alttaki listede nicklerini sıraladığım arkadaşlar, aşağıdaki iletişim adresine telefonlarını ve tekneye nereden bineceklerini bildirebilirlerse sevinirim. Teşekkürler...

İletişim Hesabı : [​IMG]

1. Onur TÜRKER
    2. Kadir Özkan
    3. remusd

Bu arkadaşlarımızın dışında, anketi oylayan ancak listede olmayan ve telefon numarası bildirmemiş olan arkadaşlarımız da telefon numaralarını aynı maile bildirirlerse seviniriz. Teşekkürler

Son düzenleme: 18 Mart 2008
  13. simendifer

simendifer Sennur

Atilla bey, bir önceki mesajınızı cevaplamıştım, bilginize. Atlamış olabilirsiniz diye, hatırlatmak istedim. :)

14. aticay

Sayın sımendifer
    Eşim ve ben organizasyonun heyecanını siteye üye olduğumuzdan itibaren çekiyoruz.yaşıyorsak sizlerleyiz.
    Saygılarımla

15. simendifer

simendifer Sennur

Estağfurullah, Allah uzun ömürler versin. Daha çok kez bir arada oluruz inşallah. :)

16. Suatreis

Suatreis

Değerli arkadaşlarım,

Bu organizsyonumuza katılım için teyid etme anketi cuma akşamı sona ermek üzere planlanmıştır. Programda herhangi bir değişiklik zaruret olmadıkça yapılmayacaktır.

Teknelerimizdeki istihap haddinde rahat avlanılması açsından belirli bir yüzdede boşluk olması uygun görülmüştür. Bu programa göre cuma akşamından sonra ne yazıkki katılım kabul edilmeyecektir. Birdaha ki organizasyonumuzda son anda katılmak isteyen ancak yetişemeyen dostlarımıza anlayışınıza istinaden öncelikle yer vereceğiz.

Cuma akşamına kadar yeni katılımda bulunmak isteyen veyahut şu ana kadar katılacağını teyid ederek telefon, isim, tekneye bineceği yeri belirtmeyenlerin, bu bilgileri aşşağıdaki maile e bildirmeleri gerekmektedir.

Son düzenleme: 17 Mart 2008
  17. Suatreis

Suatreis

Aynı heyecan ve sıcaklığı hepimiz yaşıyoruz Atiilla Bey, sizi ve değerli eşinizi aramızdan görmekten mutluk duyacağız :)

18. ehlicefa

ehlicefa iskender üstünsoy

Favori Kamış:
    degişik takımlarla kıyıdan oltayla
    En İyi Avı:
    hamur,sarii,baraküda .4. 3.2. . 1 ve 7 kilo arası ,basra körfezi ve kızıldeniz
    merhaba ben iskender üstünsoy siz bana e-mail yollamıştınız oğullarım ve ben bu organizasyona katılacaktık ama benim bu hafta izmirde işim çıktı katılamayacağım için üzgünüm.yetkililere bildiririm.....:( iyi eğlenceler....

Son düzenleme: 17 Mart 2008
  19. KEYF&KEDER

KEYF&KEDER ORHAN AYDAR

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ÇARŞI EKİBİ.

sanırım bu mesajımı görmemişsiniz

20. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    KEYF&KEDER´isimli üyeden Alıntı
    suat 3 abi var kesin olmamak kaydıyla eklermisiniz

kesin olmamak kaydının sebebi ise şehir dışından gelecekler olası ihtimallere karşı o şekilde yazdım

saygılar

Orhan bab Bu geminin ismimi :D:D:D

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.