23 Mart 2008 İstanbul Tekne organizasyonu

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında simendifer tarafından paylaşıldı.

?

Organizasyona kesin olarak katılacağınızı uygun şıkkı işaretleyerek belirtiniz.

Anketin kapanma tarihi 21 Mart 2008.
  1. Organizasyona kesinlikle katılıyorum (arkadaş getirmiyorum)

31,1%
  2. ben + 1 arkadaşımı daha getiriyorum

26,7%
  3. ben + 2 arkadaşımı daha getiriyorum

4,4%
  4. ben + 3 arkadaşımı daha getiriyorum

4,4%
  5. ben + 4 arkadaşımı daha getiriyorum

6,7%
  6. ben + 5 arkadaşımı daha getiriyorum

6,7%
  7. ben + 6 arkadaşımı daha getiriyorum

2,2%
  8. ben + 7 arkadaşımı daha getiriyorum

2,2%
  9. ben + 8 arkadaşımı daha getiriyorum

oy sayısı 0
    0,0%
  10. ben ve eşim birlikte geliyoruz

15,6%
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Suatreis

Suatreis

BEKLENEN METEOROLOJİK HADİSE

YAĞIŞLI HAVA YURDUN KUZEY VE İÇ KESİMLERİNDE ETKİLİ OLACAK.

ETKİ SAHASI

Bugün (20.03.2008 Perşembe ) yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinde görülen sağanak yağışların yarın etkisini arttırması bekleniyor. Yarın (21.03.2008 Cuma ) ; Marmara, Ege, Göller yöresi, İç Anadolu’nun Kuzey ve doğusu, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı ile Güneydoğu Anadolu’nun kuzeyi yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların Marmara’nın güney ve doğusu, kuzey ve iç Ege, Göller yöresi, İç Anadolu’nun kuzeyi ile Karadeniz bölgelerinde etkili olması bekleniyor.Yağışlar Cumartesi günü yurdun kuzeydoğusunda devam ettikten sonra yurdu terk edecek.Hava sıcaklığı hafta sonunda tüm yurtta hissedilir derecede (5-7 derece) artacak. Beklenen etkili yağışların oluşturabileceği olumsuz şartlara (lokal su baskınları vb) karşı tedbirli olunması gerekmektedir. METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AYRINTILI BİLGİ ; www.meteor.gov.tr Tel ; 0312 360 79 12- 0312 302 25 33

2. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Arkadaşlar malesef biraz geç oldu ama bizim arkadaşlardan Özdemir Polat ve eşi, eşinin rahatsızlanmasından dolayı gelemeyeceklerini biraz geç olarak haber verdiler, gecikme için çok özür dilerim.

3. Suatreis

Suatreis

Hanımefendi ye acil şifalar diliyoruz. Bir dahaki organizasyonumuzda görüşmekten mutluluk duyacağız.:)

4. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Meteorolojiyi hiç kimse kafasına takmasın arkadaşlar, Haftasonu kısmetse mükemmel bir hava ve mükemmel bir organizasyon bizleri bekliyor, teknelerde görüşmek üzere ;) :p

5. golden58

golden58 faruk

getirecegimiz takımlar hakkında bilgi alabilrsek yada kendi isteğimiz doğrultusunda hareket edebilrmiyiz

6. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Yanınıza değişik renklerde 3-4 adet çapari ve boğazın akıntılı sularında zorluk çekmemeniz için en az 150 gr en fazla 200 gr olmak üzere 3-4 adette kurşun getirirseniz uygun olur. Ayrıca şansınızı denemek isterseniz 1-2 adet çinekop çaparisi ve sahte balık getirebilirsiniz. Ben iğneye yem takmayı hissetmek yemli balıklar için şansımı denemekte istiyorum diyorsanız 150-200 gr da karides getirin. bu takımlar için 7 numara beyaz çapraz iğne uygun olacaktır. takım bağlamayı bilmiyorsanız size yardımcı olacak gönüllülerin sayısının en az 20 olacağını bilmenizi istersim :) organizasyonda görüşmek üzere hoşçakalın

7. golden58

golden58 faruk

takım bağlamayı bilmiyorum o nedenle hazır alıcam takımları ama pazar günü öğrenicem takım bağlamasını onun keyfini tatmak istiyorum çünki

8. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Rica ederim hiç önemli değil :cool:

9. aticay

aticay Atilla Salih TUNCAY

İyi akşamlar.
    Mesajlarınızı yeni okudum,6 lı bağlamaya başladım.Yanımdakiler 10 lu _15 li atarlarsa,bende 20 -25 li hazırlığı yapayım mı ???
    Saygılar.

10. Suatreis

Suatreis

Aman Atilla abi....naaptın :) sen 6 lıları bağla, yanında 10 luda bulundur..ben Sennur u oyalarken sen toplarsın balıkları :D :D :D

11. aticay

aticay Atilla Salih TUNCAY

Sevgili Kardeşim.
    Asla böyle bir şey yapmıyacağımın kabulünü rica ederim. Yerinde bir espri yapmadıgım için özür diliyorum.
    Saygılarımla.

12. Suatreis

Suatreis

Aşk olsun Atilla Ağabey:) espiri yaptığınızın hepimiz farkındayız, bence gayet yerinde ve uslübü şayandı:) Yoksa ben size karşılık verirmiydim :rolleyes:

13. golden58

golden58 faruk

aticay abicim teknede seninle tanışmak isterim bana o usta ellerinden takım bağlamayı öğretirsen sevinirim

14. golden58

golden58 faruk

tüm dostlara hayırlı geceler görüşmek üzere

15. lathander

lathander Levend Turgay

Favori Kamış:
    silikonlu çaparinin hastasıyım
    En İyi Avı:
    bi sürü istarvit
    bu altılı olayı nedir gerçekte ? tam kavrayamadım karşılıklı şakalaşmalar arasında :rolleyes:

bu arada düzergah tarifleri için teşekkürler, artık bir yolunu bulacağım ama dediğim gibi muhtemelen ucu ucuna beşiktaşta olacağız.

16. Suatreis

Suatreis

6 lı olayını teknede öğrenirsin :D Çapari iğne sayısı ile ilgili....

Bir güzergah daha...

K.Çekmeceye geliceksin, banliyö treni ile 45 dakika sonra (sabah terenleri 15 dk.da bir çalışır) eminönündesin..oradan taksi ile 10-12 fytl alan tutar beşiktaşta olursun

17. nayman

nayman erhan

En İyi Avı:
    lüfer
    günaydın arkadaşlar kendi adıma yarını iple cekiyorum ölsem bile naaşım la beni oraya getirmelerini vasiyet ettim :)) ama çok sıkılarak belki biri için iyi olur düşüncesiyle yanımda gelecek arkadaş yan çizdi insanlar adına söz vermek böyle üzüyor ve mahcup ediyor insanı anlayışınıza sığınıyorum ama dediğim gibi yarın ben oradayım
    ayrıca bayrampaşa dan ben kendi aracım la gelecem araç bol yer vardır beşiktaşa gelmek isteyenler bana uygun güzargahlardan toplanır yada bayrampaşada buluşulabilinir saygılarla

18. Suatreis

Suatreis

Sağlık olsun Erhan, tabii ki herkesin kendine göre işi gücü var. Arkadaşına bu kadarda kızma, olur öyle...:)

19. avatar

Favori Kamış:
    Olta
    Herkese günaydın,
    Yarının çok güzel olacağı bugünden belli :) sabırsızlıkla yarın olmasını bekliyorum.

20. avatar

Favori Kamış:
    Olta
    Suatreis,
    Benim gelecek arkadaşlardan 2 tanesi katılamıyor. Listeden silerseniz sevinrim.
    Son duruma göre ben, eşim ve 4 arkadaşım katılıyoruz.
    Yarın görüşmek üzere.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.