Yine avlaktan yaziyorum birazdan irmagin kenarina ulasacagiz yer bakacagiz sonra solucan vs derken ya nasip diyecegiz hadi rastgele
İsmail rastgele..hala birşeyler yokmu ? gerçi olmasada olur,bak biz şu an işteyiz sen mis gibi ırmak kenarında...Oh ne güzel Güzel avlar seninle olsun,Rastgele...
ismail bey hala yok mu yayın falan bizde kayıncoyla sakarya ya gitmeyi düşünüyorsuk çifteler tarafına,balık çıkmıyorsa bu soğukta oşuna gitmeyelim,hadi ratgele bakalım...
Valla birsey olmadi bugra koyune gectim ordan 30km falan daha gittim ordada avlananlar vardi kimsede tik yok Simdi bende geri donuyorum sanirim yarin sabaha kadar uyuyacagim Kusura bakmayin bos bir rapor oldu
Musa kabul edersen buradan hoşgeldin demiş olayım. Nasip denen şeyin içinde sayısı belli olmayan olumlu durumlar olduğu gibi yine sayısı belli olmayan olumsuzluklar da var. Bu gün olmaması yarın olmayacağına işaret değildir. Tersini de düşünebiliriz. Bu gün vardır, yarın yok kim bilir? Aynı anda, aynı mekanda ve aynı yere atılan oltaların dahi birinin dolu diğerinin boş olduğuna defaten şahit oldum.
Olsun. Uzulmeye gerek yok Bize yasattigin merak ve heyecanda yeter bize Bir dahaki sefere insallah Rastgele...
Nasıl olsa her avda balık yakalayacağımızın garantisi yok, rmağın kenarında olup o havayı teneffüs etmek ve doğayı, manzarayı görmek de yeter
Yilmadim suyun dalgasi her defa "acaba" dedirtiyor insana. Dalgada misinanin gerilmesi,suya bakarken hayallerden olsa gerek birsey gorur gibi hissetmek ve defalarca bos cekmek... Tam bittim dedigim anda yeniden cektim gergin misinayi her cekiste ayni heyecan ve ayni kiriklik birde bakiyorsun yemler bile duruyor... Tekrar atiyorsun akintinin kursunla oyunu ve misinanin gerilisi ve oltanin ince oyunu herseyi sil bastan yasatiyor yine acabalar turuyor beynimde ve boyle aksami ettiren bir kisir dongu. Sonra yer degistiriyorsun birkac ustaya rastliyorsun izgara yapiyorlar ve ufak bir heyecan ic yanmasi.... -Rastgele usta -eyvallah -ne yaptin ustam varmi birsey? -yok birader hamsi aldik yarisini bagladik yarisini yiyoruz aksam oldu daha bir tik yok bizde yemegi yeyip gidiyoruz Boytle bir konusma sirasinda karsi kiyidan butun gole sesini duyuran bir sicrama ve ses Sonra bir sessizlik.... Yorgunluk ve umutsuzluk yerini heyecana birakiyor yemler tazeleniyor yemleme yapiliyor yeniden savuruyoruz oltalari bekleyis ve ayni son... Sonra anladik belkide anlamak istemedik Kizilirmak ve golet bugun bize istikak vermeyecekti. Bunu anladik baska bir zamana gorusmek dilegiyle vedalastik ve yola ciktik... Kuzenle birbirimize baktik cok yorgunduk uykusuzduk ve amacsiz bir gulumseme belirdi yuzumuzde mutluyduk orda olmak guzeldi yanlis yapmamistik ismilazimolmayan yasak seyler yoktu iki tana olmamiz vardi sadece birazda gururlandik gibi.... Efendinm bizim buyuk heveslerle canli yanin raporum boytle sonuclandi bu ikinci canli dememdi kusurumuz olduysa affola Ismail Unal