Merhabalar herkese yeniden bu sezon oldukca bereketli geçiyor Kadir gecesinin bereketi de ayrıdır tabi ki herkesin kadir geceside mübarek olsun . Akşam işten sonra arakadaşla beraber bir iki olta sallayalım spor yapalım dedik belki nasibimize birşeyler çıkar rüzgar çok kuvvetliydi ama daha sonra dindi . Akşam üstü balıkların su üstünde zıplamasından altta birşeyler döndüğü apaçık ortadaydı slikonla başladık biz tabi sağı solu taradık derken bana bir sert vuruş geldi ama ıska geçti slikon sudan çıkınca kuyruk gitmiş neyse dedim başka slikonla devam arkadaş bana o vuruşun geldiği yere geçti bir kaç atış sonra iyi bir vuruş ve Savage Gear Cannibal Shad Fire Tiger ile Sudak oltada zorlanmadan kıyıya aldık 1.34 kg geldi boyuda sanırım 55-60 arası birşey metreyi arabada unutmuşum . Sonra yine devam at çek bir kaç cılız vuruşlar oldu sonrasında da sivrilerin saldırısı başlayınca toparlanıp evin yolunu tuttuk . Arkadaş tutsada kendim kadar sevindim çünkü şehirdeki av noktamda hala sudak olduğunu biliyorum aslında bu sabah erken kalkıp işten önce gitmeyi hedefliyordum ama uykuya yenik düştüm biraz Gerisini resimler ve video anlatsın tek elle video ile çekip balığı sudan aldım arkadaş biraz korkuyor acemi hemde artık video da idare eder sanırım . Herkese iyi aksamlar bol şanslar dilerim . Not olarak şunu düşeyim Yaz aylarında Temmuz ve Agustosun 19-20-21-22-23 gunleri ay konumundan dolayı sudak ve turna avlarım çok iyi geçiyor bunuda bir bilgi olarak ekleyim size reeling . Av Yeri : Astana - Kazakistan Kamış : Shimano Alivio CX 240 Medium Makina : DAM Quick AT Premium Misina : 0.20 Sufix ip Misine Stil : Spining Sahte : Döner kaşık , Slikon Hava Durumu : Parçalı Bulutlu Ara ara sert rüzgar 18 Derece Saat : 21.00 - 21.45 Tarih : 23 Temmuz 2014 Hedef Balıklar : Sudak Video : http://www.youtube.com/watch?v=zqfIohL36hI&feature=youtu.be Resimler :
Güzel günler yaşıyorsun Şenolcum, gönlünce daim olsun. Tamer kardeşimizi de tebrik ederim. Misinası baya kalın ancak nasip olunca işte böyle acemiye ve de kalın misinaya gelir. "Niye geldin?" diye de soramayız tabi. Selamlar.
Nuri abi teşekkürler evet bu sene nasip mi diyelim havadan mı diyelim pek boş dönmüyorum . Arkadaşın misina aslında kalın degil önünde turna için 15 cm lik bir kısa çelik tarzı kalın misina var turna gelirse kesmesin diye yoksa misina 0.25 mm mono . Ben ip kullandığım için çelil tek kullanmıyorum . Sağol roy ; bu Savage Gear'ların yakaladığı balığı başka birşey yakalamadı . Drop shot kiti var ama burada bulamadım bulursam alıp deneyecegim . https://www.youtube.com/watch?v=8Eg-YRWnVt4
Kusura bakma geç cevap oldu biraz gözümden kaçmış . Sahte 8 cm yanlız Jig head ne kadar onu bilmiyorum göz kararı aldığım bir şey çünkü orjinal satan yok burada jig head'leri .