[IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] Ekip : Ben,Özenç abi,Raşit abi,Muzo,İlhan abi. Aslında amacımız Karaburun/Eşendere ye gitmekti.En kötü günde bile karagöz çıkar burdan.(Küçüklüğümden beri gittiğim için iyi biliyorum)Hemen akşamdan eşendere yi arayıp çok yakın balıkçı amcalarımı aradım.Havanın İyi olduğunu (cuma akşamı) yarın yani cumartesi böyle olursa burdan kıyıdan mırmır falan tutabileceğimizi hatta istersen sizi mercana çıkaralım dedi.Ancak bütün hayallerim cuma gece saat 22:00 sularında yıkıldı. Çünkü eşendereden aradılar.Çok kuvvetli rüzgar çıktığını cumarteside kıyıdan bile avlanmakta zorlanacağımızı söylediler.Sabah beni almaya geldiklerinde tabi herkes sevinçli heyecanlı taa ki ben arabada kötü habere verene kadar. Tartışmalı karar sonucu mordoğana gidicektik.Çıktık yola.Narlıdereden boru kurdu ve sülünezleri aldık ve yola devam.Mordoğanda balık çiftlikleri arasında koyda durduk ateş yaktık.Sonuç Sonuç kocaman bir 0 Hiç bişey yok.Daha sonra güneş doğduktan sonra avlak değiştirmeye karar verdik ve Çeşme-Ildır daki Pınar Balık çiftliklerinin arasına gittik.Burdada bir kaç ufak kaya balığının fışında bir şey yoktu ve son kez çeşme dalyan a gittik ben levreğe at-çek yaptım.Burdada sonuç alamadık. Öğlen saat 13:30 gibi balık haline dönüş ve alınan lidaki,levreklerle eve döndük.:D Bu arada fotoğrafta görülen kafamdaki ışık komik ama çok işe yaradı.Minik masa lambası idi kafa lambası oldu.