slm Arkadaşlar saat 16.00 ile 19.00 arasında 9 balık oltaya vurdu balıklar bu gün ne hikmetse çok inatçıydı ne kadar uğraştımsada bi türlü sudan sıçramasına mani olamadım. Gerçi turnanın zevk veren o sıçraması görmeye değer. SAYGILAR
Fero yakışır kardeşime,yav usta benim yamaha 4 zamanlı acaba egzost suyun içinde olduğu içim mi nedir dışarıya ses vermiyor ama suyun altında ses var galiba.senin motor 2 zamanlı mı?akşam akşam yine bileyledin beni hoş kraeler.
Ertan bey benim yamaha 5 bg 2 zamanlı gayet memnunun makinadan. Sitenize yeni katıldım kademin tavsiyesi üstüne paylaşımlar devam edecek kısmet olursa
benimki de 4 beygir ama senin avantajın var anladım onu,benim egzost su içinde olduğu için biraz balığı kaçırıyo galiba Fero imza ayarlarını yaparsan size nasıl hitap etmemiz konusunda yardımcı olabilirsin.yaş,kan gurubu felan.aramıza katıldığına sevindim,keyifli paylaşımlar.
Turnalar yuzun, Ertan'a gidin, Kalbimi kirin Turnalar hey... Bizim turnacilar , Turnalar ucun turkusunu sen geldikten sonra boyle soylemeye basladilar. Daha nicelerine rastgelsin..
feridun abi tebrikler.sanırım fotoda görünen oltayla yakaladın turnaları.abi aynı oltadan bende aldım.tatlısu kefali için denizde de levreğe at-çek yapmak için aldım sence uygun mu?birde sen ne zamandır kullanıyorsun memnunmusun?