Kurşunlu can iskelesinin 50 mt açığında gerçekten güzel mezgit yaptı.Bi 100 mt açıkta da istavrit ve kıraça aldım.Bilgilerinize
Mezgitler güzelmiş, elinize sağlık. Bir de tuttuktan sonra kendilerini salmasalar süper olacak. Mezgitin en sevmediğim yanı bu... Mezgitler gayet iri onu görüyorum ama kıraça da aldım demişsiniz. Ke
Yaklaşık 3 kilo kadar mezgit aldım.Kıraçaları yakaladıktan sonra yaşayabilecek olanları atıyorum.Ama yaşayamayacak olanlar birazı yemlik,birazıda yemek için alıyorum ne yalan söyleyim.Eğer hiç birini almamam gerekiyorsa siz tecrübeli arkadaşlar bana yön gösterirse sevinirim.
Yazım yarım kaldı, netten düştüm de... (Yarım şekilde gitmiş o da ayrı bir komedi ya neyse... Ben cevapla tuşuna basmamıştım daha ama... ) Gerçi anlamışsınız zaten... Açıklamanızı okudum, teşekkürler.
Sevgili dostum 27 yıldır Kumsaz dayım. Bu yaz olan balık gerçekten bir harika. en son 12 yaşındayken çinekop tutmuştum. nisan ayı neredeyse her gün çinekop yaptı bizim sahil. ayrıca Can iskelesinde zarganayı da özledim. Ağustos sonunu iple çekiyorum. Sana ve tüm balıkçılara rastgele...
Ailemize hosgeldiniz, lutfen profil bolumune tiklayarak, imza ayarlarinizi yapiniz. Isim,istenirse soyad,dogum tarihiniz, katildiginiz yer ve kan gurubu bilgilerinizi lutfen imzanizda bulundurunuz. Konular arasindan Tanisalim baslikli boulmden kendinizi tanitacak bir konu acarsaniz bizi yeni uyemiz olarak cok sevindirirsiniz. Saygilarla, keyifli paylasimlarda bulusmak dilegiyle.
Cok guzel bir av goruntusu olmus. Istah kabartiyor. . Mezgitin, istavritin de tadi bambaska.. Dahasina rastgele...