Saat 17 Gibi Ava Başladık Sazan Falan Tutmak Değildi Turna Avlamaktı Amacımız 2 3 Saat At - Çek Sonucunda 1 Turna Yakalamıştık Resim:
tebrikler turna yakışıklıymış usta ... nasip olursa pazar günü turna avı için planımız var bakalım ... güzel bir av yaparsak paylaşırım inşaALLAH...
Fotoğrafı öyle bir yerde çekmişsin ki tahmin etmemek elde değil. Tebrikler kardeş. Daha irilerine inşallah.
Kardeş tebrikler. Bizde ordaydık arkadaşlarla saat 3 gibi hava kararana kadar kaldık ama alamadım maalesef. Yunusla sırtı çekmeye çalıştık ama tecrübe olmayınca olmuyor. Atçekdede 1 saat kadar uğraştım kıyıdan ama hep aynı yerde olmam sebebiyle şansımı azalttım. Üşenmeyeceğim cuma günkü gidişimde gezerek avlanacağım. Sana yakındı bizim yerimizde hatta yunusu kiraladığımızda oranın önüne falan geldik arkada elinde kamışla oturan bendim.
Şu fotoğrafı keşke daha anlaşılmayacak bir yerde çekseydin, sazanda artık bende çekinmiyorum ama turna için yazıktır. Yeni yeni çıkmaya başladı orada, yıllar önce turnayı kuruttular şimdi yine aynı şey olacak. Şu anda ben bunu yazarken baktım 12 tanede ziyaretçi okuyor raporunu. Başka bir zeminde foto varsa ve değiştirebilirsen iyi olur...
O zaman cevap yazacağın zaman beni genellemelerine katma. Uzun zamandır takip ediyorum üslubuna, yorumlarına. Biz burada kendimizden 2-3 yaş büyüklerimize abi diye hitap ediyorken, senin yaş kavramın yok herhalde... Senin tabirinle o kadar kolay yakalanmayan balığı bir seferde oltasına 25-30 tane takılan insanlar var... Biz genelde küçüklerimizin hatalarını, yanlışlarını mümkün olduğunca alttan alıyoruz, tabii bu karşımızdaki kişinin saygısıyla orantılı oluyor. Biraz daha dikkat...
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=47032 Bu raporda salınanlarla,alıkoyulanları topla bakalım kaç adet yapıyor.
O balıklar senin gittiğin yerin devamında tutuldu, senin oradada tutulur. Tabi bu konuları tartışabilmemiz için sanırım senin önünde bir on sene var...
doğru diyorsundur abi fazla bilgim yok ama avlandigim yer turna yönünden kötü yer sazan ve kadife var çok