Bir hafta aradan sonra, yine eski foça'da soluğu aldık. Cumartesi'den iş yerimdeki arkadaşım ve eşler ile birlikte gedilik, mamunlar alındı, her türlü hazılıklar pazar sabahı için hazırdı. Cumartesi hava çok sertti, poyraz bir hayli fazla idi, pazar günü havanın biraz yatacağını umuyorduk, sabah 05.00 neco'nun orada yahya kaptan ve onula ava çıkacak acvıperderi Serdar ile arkadaşları ile birlikte çay içerek, havanın aydınlanmasını bekliyorduk, yine poyraz çok sertti, derken çıkmaya kadar verdik, orak adası ile siren'e doğru olan kısmında çapa atıldı, çok soğuk ve sert hava'da mukahakkak bir şeyler alacağımızı umuyorum, ümitliydim açıkçası. Saat 11.00 oldu tık yok, moralim bozuldu, üşümeyede başlamıştık ve çıkmaya karar verdim ve geri döndüm,lamana geldim, yanımda iş arkadaşım ersin'e 1-2 balık tutturma çabasındaydım, liman içine çapa attım, liman içinde ısparoz bile yoktu, bir saat kadar burada da takıldıktan sonra gittim tekneyi bağladım ve eve gittik, hem üşümüşdük, hemde moralim çok bozuldu. Nerede bu balıklar nereye gittiler, foça'da neler oluyor. Sular o kadar çekilmişki, bu kadardarını görmemiştim.:confused: Sevgili dostlar, benim foça raporum bu, balık olmadığı için resimde yok:( İyi akşamlar, herkese rasgelsin:)