Uzunca bir zamandır foruma yazmaya değecek bir av olmadı, öyle olunca başlık kalabalığı yapmayayım, hepsini toptan tek mesajda atayım dedim. 24 Ekim 2006 Yine çapariyle lüfer peşindeydik. Balık yine oynak yaptı ancak bu sefer uyanık(!) bir volici onca teknenin ortasında balığı çevirince dünkü gibi rahat avlanamadık. Sonuç olarak tek balıkta kaldık. Ardından zokaya yattık ancak yemimizin bayat ve gevşek olması nedeniyle tüm vuruşlarda balık ustaca yemi sıyırıp aldı. 25 Ekim 2006 Saat 8:30 gibi denizdeydik. Deniz adeta palamut kaynıyordu, hemen her yerde oynantı görmek mümkündü. Ancak balık çapariyi yemedi bir türlü. Tüm umutları kesmişken 2 çingene palamutu günün teselli ikramiyesi oldu. Balık olmasa da havanın ve denizin güzelliği yetti.
tebrikler Harika görüntüler sadece orada olmak bile huzur bulmak için yeterli bence birde balık bolsa insan daha ne isterki
Emre Cide Ereğli'den bildirdi Daha öncekilere yazmaya fırsatım olmamıştı. Hepsine birden kocaman bir tebrikler Sevgili Emre.
emre olsun yinede o manzarayı yaşamak o havayı solumak başka bir zevk veriyor insana fazla balık tutamasanda umarım bidaha ki avında daha çok balık tutarsın.ama ayrıca söylemek istiyorum çekmiş olduğun resimler çok güzel.
3. Resimdeki Palamutlar baya iri imis Emre Tebrikler Yalniz o 3. Resimdeki Palamutlar bayagi iriymis Nasil olduda yakalayamadin??? Rasgele
Emre, Ereğlinin güzelliklerini bile paylaşman yetti inan Yanına da canım lüfer ve palamutlar da iyi aksesuar olmuş Elerine kollarına sağlık