Ömer ve Ayhan Hocamızla (diamondsfocus) aralık ayında levrek tutmak üzere sözleştik. Bunun için benim Almanya' dan gelmem gerekiyordu. Zor ve heyecanlı geçen bir yolculuktan sonra ayın 22 si cuma günü öğleye doğru nihayet eve vardım. Daha çoluk çocuğun yüzünü doğru dürüst göremeden Ömer ve Ayhan Hocamız beni evden aldılar.Balıkesir Ören' e doğru, levrek avlamak üzere, yola çıktık. Gece vardığımız Ören' de ilk işimiz evi ısıtmak oldu. Nihayet oda belli bir ısıya ulaştıktan sonra malzemelerimizi masaya yığıp ertesi sabahın hazırlıklarını yapmaya başladık. Gece saat 03.30 gibi hazırlıklarımız tamamdı. 3 saat kadar uyuyup saat 07.00 gibi sahile indik. Çok sert bir hava ile karşılaştık ve yaklaşık 4 saat tık yoktu. Sonra yerimizi değiştirdik. Bağlarburnu denilen yere vardık ve orada siftahı yaptım. Yaklaşık 1.5 kg. ağırlığında bir levrek oltamın ucundaydı. Hemen ardından Ömer arkadaşım bir zargana aldı. o günün mahsulu o kadarmış. Arkadaşlarla aldığımız kararın neticesi olarak o gün eşyalarımızı toplayıp Dikili' ye geçtik. Yakaladığımız levreği bir güzel hazırladık ve götürdük:) . Ertesi gün yine saat 07.00' de su kenarında olacaktık. Ama olamadık... Uyuyup kalmışız. Saat 08.00 gibi Ayhan bizi uyardı ve kahvaltı dahi yapmadan soluğu sahilde aldık. Bu sefer şans Ömer' den yana idi. Yaklaşık 3 kg. lık bir levrek almayı başardı. yaklaşık 3 saat sonra 1.5 kg. lık bir levrek benim oltamın ucundaydı. Hemen ardından Ayhan' da aynı ebatlarda bir levrek kıstırdı. Palazları ve zarganaları saymıyorum bile.. Akşama yine ziyafet vardı:D . Resimleri ilave ediyorum. Sizlere de rastgele... [IMG] [IMG] Ayhan Hocamız tutmakta olduğu kadar balığı hazırlama konusundaki hünerini de sergiledi... [IMG] Biz de yeme konusundaki hünerimizi sergiledik. [IMG] Neden uyanamadığımız sanırım anlaşılıyor... ( saat 02.30 ) [IMG] Valla balıklar bizden korkmadılar ama Ayhan Hocamızı görünce perem perem kaçacak yer aradılar;) [IMG] Ömer tuttuğu balıkla bir türlü vedalaşmak istemedi...Ama bizde af yokkkk... [IMG] Bunlar da memlekete gidecek balıklar. Teknik bilgi olarak size sadece kendi kullandıklarımı yazabilirim. Ayhan Hocamın malzemelerini aklımda tutmam mümkün degil. Line Selection marka 0.20 mavi misina, yozuri marka 10 cm rapala.