Biraz geç de olsa turna raporu.... Katılımcılar: zucchero (Bora), stanlyy(Fatih) Avlak: Güzel yurdumun nadide bir köşesi Av Süresi: 06:30-12:30 Avlanan turna: 5 Alınan takip: 2 Alıkonulan turna: 0 (Balıkların boyutu ölçülmedi ama limit üstü olanlar dahi salındı) Takip ya da balık alan sahteler: firetiger desen kaşık, 3 No gümüş mepps, Remixon WX 5565 silikon, Protackle M21 Renk Kod 6 Takımım: shimano catana cx 2,70 mt 10-30gr atarlı, daiwa sweepfire 2500x makina, Bojin 0,20 ip misina Fatih'in takımı: (Fatih yanlışım varsa düzelt) shimano alivio 2,70 kamış, shimano exage makina, shimano beastmaster 0,20 misina Biraz resim İlk turna Fatih 1 - Bora 0 Fatih'in 2-0 öne geçtiği an... Fatih rehavete giriyor ve ummadığı bir anda gol geliyor. Durum 2-1 Ve beraberlik... tam maç berabere bitti birer puan paylaşıldı derken maç süpriz bir sonuçla acemi takım leyhine dönerek Fatih 2- Bora 3 olarak bitiyor Güzel bir av günü için Fatih'e bir kez daha teşekkürler... Not: Fatih'in hoşgörüsüne sığınarak bu esprili raporu beğeninize sunuyorum.
Çok güzel av olmus abi aynı gun aynı yerdeydim bende... Abi buranın resimlerini ekliyorsunuz raporlara ne zaman gitsek dolu oluyor...
Herkese teşekkürler... Daha iyi avlar sizlerin olsun. Umut Hocam burası maalesef Sakarya değil. Sonay yazdığım gibi acemi şansı ile aldığım bir maç oldu yoksa Fatih pekçok kişiyi cebinden çıkarır...
Güzel dilekleri için bütün arkadaşlara bende ayrı ayrı teşekkür ederim... Bugün tam herkesi kutlayıp tebriğimi ettim, kendi avımıza yazacağım sırada malzemeci işi çıktı. Kaybettiğim, koparttığım takımları saymazsak, çok güzel bir gün geçirip, eğlenceli bir av yaşadık. Bora abi gerçekten sadece balık olarak değil, bir çok konuda akıl alınabilecek bir abim oldu. Henüz 2 kez avlandık ama samimiyet gerçekten farklı bir olay. Bu arada başta su börekleri, kahveler başta olmak üzere , kendisine her şey için tekrar teşekkür ederim... Abi mükemmel mepps'ler yaptım bugün el emeği göz nuru hepsi. Polisajla desenleri sildim parlattım, bizim kozmetikteki arkadaşlardan renk renk ojeler falan süpper oldu. Darısı bu gece ki ava diyelim...
Fatih seninle tanıştığım için esas ben şanslıyım. Birlikte nice trofe avları yapacağım iyi bir arkadaş buldum.... Yarın için rastgele... Şu orijinal mepps'lerin resmini de merakla bekliyorum.
TEBRİKLER Bora ve Fatih; Ben de bu raporunuzu bekliyordum. Çok keyifli bir av yapmışsınız ve sakarmekeleri iyi fotoğraflamışsınız. Bu bayramı avsız geçirmiş olmanın burukluğunu bir nebze de olsa bu raporla üzerimden attım. Darısı birlikte avlara olsun inşallah. Sağlıcakla kalın. Sevgi ve saygılarımla.