25/03/2012 Avcılar Açıklarında Balığı Buluyoruz

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında HasanK tarafından paylaşıldı.

1. 33022

33022

Vedat Abi'm Senide aramızda görmekten şeref duyarız, daha önce konuştuğumuz gibi yolun düşerse mutlaka beklerim.

2. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Aranıza yeni katıldım ..

Merhaba arkadaşlar , 4 aylık balıkçıyım :) Biraz geç başladık ama fena sardı.
    İstanbul içinde özellikle Büyükçekmece-Florya araığında her türlü aktiviteye ve organizasyona katılmak isterim

3. prozack

prozack serhat

bu hafta balık işi yalan olur gibime geliyo hava gene lodos gösteriyo :(

4. engincolak

engincolak Engin COLAK

Her şey iyi hoş ama lütfen içki masanızı buraya taşımayın, bu işin doğasına aykırı bir durum,moderatorlerin buna müsade etmesi çok garip.

5. prozack

prozack serhat

engin bey yorumunuzu cok gereksizce buldum acıkcası içki icen adamın zararı kendınedır baskasına degıl.ve oradakı fotograflar günün mutlulugunu ve nekadar keyifli geçtiğini göstermektedır.ayrıca sitede bircok raporda aynı masa denk geldi bana ve ben imrendim açıkçası.saygılar

6. HasanK

HasanK HasanK

En İyi Avı:
    2,5 Kilo İstavrit
    Herkesin görüşüne saygı duyarım ve aynı saygıyı beklerim. Ama işin doğa kısmını anlayamadım. Bizler amatör balıkcıyız , keyifli bir av öncesi ve sonrasını amacı saptırmadan resimlere dökdük. Forum adabına ve kurallarına aykırı bir durumda yok sanırım aksi halde moderatör arkadaşlar zaten gerekli editlemeyi yaparlardı. Saygılar.

7. leventturksoy

leventturksoy levent

Favori Kamış:
    Daiwa Procaster 4.20 surf daiwa crosscast 2.74 spin
    Favori Makine:
    Daiwa Crosscast S 5000 Daiwa Procaster 2500 A spin
    avcılar acıklarında 2 platform kenarları iyi istavrit yapıyor

8. engincolak

engincolak Engin COLAK

"engin bey yorumunuzu cok gereksizce buldum acıkcası içki icen adamın zararı kendınedır baskasına degıl.ve oradakı fotograflar günün mutlulugunu ve nekadar keyifli geçtiğini göstermektedır.ayrıca sitede bircok raporda aynı masa denk geldi bana ve ben imrendim açıkçası.saygılar" prozack kardeşimden alıntı

Serhat kardeşim zaten asıl sıkıntı bu " imrenmek" forumda 18 yaş altı üyeler de var.Onlarda neden böyle bir alışkanlığa imrensinler ki.İçki içip içmemek bir görüş, fikir beyan etmez veya kişiyi belirli bir zümreye dahil etmez.Ayrıca kimse sizin veya benim uygun yer ve koşullarda içip içmeme müdahale edemez.Bu ayrı bir konu.

"balık, balık avı veya
    amatör balıkçılık, adını her ne
    koyarsak koyalım;
    denizlerimizi kirletmeyelim,
    sezon kısıtlamalarına ve balık
    boyu limitlerini gözeterek
    av yapalım. Gelecek nesilleri
    bu hobi'den mahrum
    bırakmamak ve balık türlerinin
    sularımızdaki yaşantılarını
    sürdürebilmeleri açısından
    bu gereklidir. Centilmence
    ve sportmence bir
    balık avı için, rastgele!"

İşin doğasına aykırı diye yazdım açıklama gereği duymamıştım.balikavi.net in giriş sayfasında da yazdığı gibi "Centilmence ve sportmence" yani spor ve içkinin ,spor ve sigaranın burada yan yana getirilmesi ne kadar doğru?

9. prozack

prozack serhat

aben yorum yapmıycam yaparsam kırıcı olucam o yüzden kapatalım konuyu lütfen gereksiz yorumlar yaparak insanların şevkini hevesini kırmayalım.

10. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Bu güzel avını tebrik ederim hele o güzel istavritlerin hakkını verdiğiniz için aman hakkını diyorum sakın yalnış anlaşılmasın.:p biz eski İstanbul'lular istavriti limon sıkmadan yemeyiz aynı zamanda çıtır, çıtır olacak sevgiler diğer dostlara da çok selamlar hoşça kalın.:) :) :)

11. engincolak

engincolak Engin COLAK

öyle olsun bakalım

12. engincolak

engincolak Engin COLAK

öyle olsun bakalım

13. prozack

prozack serhat

teşekkür ederiz orhan abim limon sıkmadan yenmez zaten mındar olur hayvanlar :) saygılar sevgiler.

14. HasanK

HasanK HasanK

En İyi Avı:
    2,5 Kilo İstavrit
    Eyvallah orhan abi. Biz hakkını vermeye devam edeceğiz. Durmak yok yola devam.:)

15. alidag

alidag alişan

merhabalar, öncelikele tebrikler güzel bir av olmuş ,ben beylikdüzündeyim ve uzun süre bu civarda tekne sandal kiralama için yer aradım malum henüz burda kıyıdan tutmak pek mümkün değil ancak ne gürpınar ne büyükçekmece ne çevrede başka bir yerde kiralama yapan yer bulamadım eğer bildiğiniz bir yer varsa kiralama yapan paylaşırsanız sevinirim