Eveeett şimdi gelelim sana cevabıma Nev-zat-ı muhteremcim - Kuyruk farkı ile geçtiğin balık bari tam olsa :laughing: yarısı yinmiş - Seni mekanında HER seferinde ezecek değilim tabi Arada mekan sahibine müsaade etmek lazım. - Ben hiçbir zaman ustayım demedim, demem de. Sen usta olarak kalabilirsin Öpüyoreee seni. Bir sonraki avda görüşmek üzere :thumb:
Teşekkürler Gültekin abi Mırmırları sana gönderebilirim bu arada bundan sonra Ben yemiyorum mırmırları; gümüş ve çipura tercihim Rapor açmadığına göre at-çek den ses çıkmadı sanırım Rastgelsin
Yeğenim Sen şimdi İtalcanna Kombat ile 15 gr lık popperi atmaya çalıştığını ve 20-25 metre power proyu heba ettiğini de hatırlamazsın Rica ederim Yeğen
Nevzatcığım Kuyruk Farkı az olmuş beya Yeğen bana meydan okumaya çalıştığında iki üç tur bindirmiştim
10-15 atış yapabilmekte yetenek Uncle Halen de iddaa ediyorum; öyle bir şey söylemedin Sen yaz yine yazz :laughing:
aynen öyle 1-1,5 saat kadar attım çektim birşey yoktu zaten eve gelince yorgun yorgun yattım sonra osmaniye. anlattığıma aldanma dediğim gibi çıkanlarda abartı yokta herseferde denk gelmiyor malesef ilriki maçlara bakacağız
Cupranın yarsıı yenmiş ama o hayatda kalma mücadelesini verip yaralarını iyileştirip oltama oyle gelmiş. Mekan sahibine müsade etmek gerek diyorsunuz. Benim mekanı işgal etmeye devam ediyorsunuz. Oltayı attıgım yerleri iyi biliyorsun. Bir tane koca mırmırım kayaların arasında kayboldu gitdi o nedenle. O mekanda her zaman rekabete varım. Uyku ve yorgunluk ya da moral bozukluğu olmazsa (Bu haftaki gibi) acık ara fark atarım biliyorsun. Neyse bir dahaki sefere sana 2 saat avantaj vericem söz.
İnan tebrikler bizde malum yerde sabaha kadar 2 mırmır ancak alabildik birini yengeçler çalınca (sonradan farkettim tabi) diğerini götürmek ayıp olurdu elemanı bırakıp havanın tadını çıkarıp geldik (yapacak da başka birşey yoktu zaten ) Sülünezi bekleyemedim ama neyse sağlık olsun Balıklar bence Orhan abiyi bekliyor Orhan abi yengeç olayına bi el atalım ne yem bırakıyorlar ne takım