Selam arkadaşlar: ilk raporum, yakamoz olduğu halde yinde denizde hafif bir canlılık vardı, ispari haricinde 2 adet iskorpitte yakalandıktan sonra geri salındı, tabi herzamanki gibi kayabalıklarıda rahat bırakmadı... bu ara havanın kıyıdan açığa esmesinden dolayı istvaritlere ulaşamıyorum. inşallah en kısa zamanda hava dönerde kıyıdan istavrite kaldığım yerden devam edebilir.... 25/07/2006 akşam: saat 21:00-22:30 hava: hafif poyraz-yakamoz... yem: canlı teke Dipli olta : 50 gram kurşun, 0.30 siglon beden, 0.25 mustad köstek,3 adet 8 no çapraz siyah sinek iğne mustad..
Tebrikler Murat, güzel izmaritler Devamında da bereketli avlar dilerim... İzmariti tutması çok keyiflidir gerçekten... Biz de hafta sonu gideceğiz izmarit için, bakalım hayırlısı
Murat hani şans meleğin nerde? Arkadaşlarla tanıştırmayacakmısın onu? Isparozlar güzelmiş. Vallahi kıymetini bilin böyle irisi pek bulunmuyor buralarda. Ya da ben denk getiremiyorum
Ee Güzel... Slm deep ocean,isparozlar idealler umarım bir daha ki sefer daha güzellerle karşılaşırsın canlı teke mendireklerde değişik yosunların içine kepçeyi gezdirdiğinde muhakkak bir iki tane girer kepçeye kardeş rastgele..
Teşekkürler arkadaşlar: Simendifer: ispari. (takdim tehir olmuş) hehe...selamlar. Mehmet: gece gittiğimde pek getirmiyorum buğram'ı düşer kayalardan diye korkuyorum hemde sıkılıyor... Serkan: teke kolay; geleceksin yanıma avcılara, kepçeyle yakalayacağız, ama dersenki sarda gönder... derhal... RASTGELSİN..
Reis hayatında sadece izmarit tutmuş ya orkinoz görse izmarit der kardeşimiz. Mazur gör.Ama biraz benzemiyor da değil hani
Sennur reis baba seni sinifta birakacak. Ben izmarit falan goremedim. Ispariler hicte fena degiller. Umarim bir dahaki sefere daha iyileri nasip olur.
Murat Kardeşim güzel bir av olmuş, bundan sonra kısmetinin daha bol ve daha güzel olacağını düşünüyorum, ufak buğrayıda bizler için öp... Kısmetin bol olsun... Tebrikler...
akınım: eyvallah kardeşim...öperim buğramı... bu arada benimde doğum tarihim 11-02-1975 hehe tam 1 sene aynı gün aynı ay...selamlar izmir e dostum
murat abi süper balıklar valla. Abi bu aralarlar bizim oralara gelde birlikte bir balığa çıkalım. Bekiliyorum he. Bakarsın gece çapariyle kefal yakalarız bu arada benim biraderde 11-02-1985 doğumlu
pardon bu balıklar ıspari diye söylemiş arkadaş ama siz izmarit demişsiniz aklınızda izmarit avı var galiba