Sevgili arkadaşlar bir çoğunuz tatlı su avını sevmeyebilir veya hoşlanmayabilir tatlısuda yaptıgınız avlar size denizde tecrübe olarak dönecektir onun için tatlı suya sırt çevirmeyin fırsat buldukça gitmenizi tavsiye ederim burası ismetpaşa soğanlı çayı köyüme yakın bir yer bir ay kaldığım zarfında fırsat buldukça balık yakalamaya hobimi gidermeye çalıştım bir çokta avlar yaptım bunları sizlere zaman zaman aktaracağım genelde atçek avı yaptıgımdan çeşitli sahteler kullandım ve bazılarından çok iyi neticeler aldım başta kullandıgım mepsleri aratmadılar bunların size fotolarınıda göndereceğim şimdilik bu kadar hepinize rastgelsin. Herkesin avları daim ve bereketli olsun rastgelsin.
Sağolun teşekkürler bu resimlerden gereken bilgiyi ve cevabı aldığınızı sanıyorum gönlünüzdeki avları yapmanız dileklerimle rastgelsin.
tebrikler avlarınız daim olsun cok güzel manzaralar nerde obalıklar burda bize rasgelmez,sahteler bir harika rasgele.....
Muhammer bey tebrikler öncelikle..Soğanlı çayı deyince ve yakışıklı horozdan sonra ki fotoğrafı görünce şaşırdım desem yalan olmaz..Gerede' den gelen o dericilerin atığı bol su temizlendi mi acaba..? Yıllar önce kemikliden aşağı indikten sonra Samsun yolunu takip edip birkaç km devam ettikten sonra soldan taş ocakları tarafına giderdik ama şimdi durumunu bilmiyorum..Şu an ki vaziyetler nasıl? Teşekkür ederim..Rast gelsin.
Teşekkür ederim Sağolun şenol rastgelsin Söylediğiniz yer köprüyü geçince dönülen yer hemen hemen fotografın etekleri gibi bir kaç km aşağıda çerkeş suyu karışıyor ve işlerde orda karışıyor ismet paşa tarafı iyi yanlız çok yağışlı havalarda geredenin arıtmasının taştığını duyum aldım şu anda temiz akıyor rastgelsin.
Muhammer abi tebrikler güzel balıklar.Abi ben orada 4 yıl öğretmenlik yaptım.Çok avlandım hem dağlarında tavşan,keklik hem de soğanlı çayında balık.Sen hangi köydensin abi.
Bölük öreni bilmiyorum ama kuz öreni karşı dağın arkası derler hatta gece baktığımda iki evin lambası görünürdü sormuştum orda köymü var diye taş ocakları tarafında keklik olduğunu duymuştum kaç yıllarında öğretmendin belki tanıyanlar olur gittiğimde sorarım.