Selam arkadaşlar. 24 gecesi başlayıp 25 sabahı biten avımızda 6 Sudak 15 sazan yakalandı. 14 sazan limit altı olduğu için geri salındı. Sudaklar için canlı yem ve fleto kullanıldı. Maalesef istediğim trofeler yine yakalayamadım. Hepinize rasgele...
tebrikler usta... boy boy sudakları dizmişsin gene... çok merak ediyorum sudak avını ve tadını... sazanlarda bu sene yurt çapında bir gariplik var herhalde... burda da sazan çok ama limit üstü sazan hiç çıkmıyor denilebilecek kadar az. inşallah havalar biraz daha serinledikten sonra çıkar trofleler ortaya.. daha iyi avlar dilerim.
Sudağın avı da tadı da lezzetlidir. Sudak etinin tek kusuru biraz yağsız oluşu. Ama özellikle irilerinin avı zevklidir.
Tebrik ederim Askerleri dizmişsiniz Trofe için Daha zaman var havalar biraz soğması lazım son bahara resmen girmemiz lazım
Teşekkürler Engin. Daha iyi avlar seninle olsun. Teşekkürler Turgay abi. Daha irileri sana olsun. Teşekkürler Ahmet. Daha irileri sana olsun. Sudak için tatlı suyun en lezzetlisi diyebilirim. İrileri hariç avı pek zevkli değildir. Çünkü oltayı çekerken mücadele etmeden teslim olmuş vaziyette geliyorlar. Teşekkürler Nevzat abi. Daha irileri sana olsun. Teşekkürler Sezai. Daha irileri sana olsun. Trofe için sonbaharı da bekleriz.
mustafa sende ki bu sabır devam ettiği sürece çok yakındır asacaksın o muhteşem trofenin fotoğraflarını foruma, canı gönülden hem inanıyor hem de hissediyorum