25 Ekim 2009/Pazar - İstanbul organizasyonu (tekne)

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında simendifer tarafından paylaşıldı.

1. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    Hele sen bir istavrit yakalayamada bak bakalım kim kimin dilinden kurtulabilecek:D :D

2. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    Sağolasın bacum:) :) :)

3. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Nejat ağabey ağzından bal akıyor her zamanki gibi. sağolasın ama ben balıkları tutmaya başlarım 2 gün önceden. bak şimdi aklıma ne geldi nerden nereye . buzdolapçı arkadaşım 3 sene once limana odama bir buzdolabı getirdi süper diye. tamam dedim ver. dolaba 200 lüfer istiflemişim. sudan çıktığı gibi. 2 gün sonra odaya girdim zımba gibi dolabın maalesef çalışmadığını görünce halimi sen bir düşünürmüsün ağabey. esasında o balıkları tek tek dolapçı necatiye yedirmek geldi içimden ama neyse. ki o kadar emek zahmet vererek tutulan balıklar 2 gecede heba oldu gitti.

Şimdi ise durum dolapta sadece tekgöz kesilmiş bolca zargana var bu hafta kendime istirahat verdim hafta sonu başlarım olaya.sizlerimi kıracağım.

Biz tatlı su avına geldikde ne oldu et ve tavuk yemekten içimiz dışımız tavuk ve et oldu. biz denizciler size muhakkak balık yediririz. Allahım sen duy sesimizi bizi ele güne rezil etme yarabbi. düşürme bizi tatlıcıların ellerine...(Hele aytekin. düşünmek bile istemiyorum kabusum oldu şimdiden ya)

4. simendifer

simendifer Sennur

2 gün önceden 50 lüfer tutmaya başlarsan, günde 25 balık eder, o da 5 kg. geçer, ben de seni tekneden aşağı atarım. :):):) (tabii balıkları aldıktan sonra. :p)

5. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    Ya balığa üç kişi çıkarsa iki günde 30kg hakları oluyor:cool: :cool:

6. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    şişşşşştttt ses çıkarma bakayım sen. yinemi yakalandık yoksa. yok canım 1 hafta önceden başlarım..... (Ayaklarım havada.)

7. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Allahtan 3 sene önce ve adı Necati'ymiş...:D :D

8. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    bak ağabey profil resmimde bir kalp var üzerinde "seni seviyorum" yazıyor duygu adamı imajı arkadaki odada ise o gunku balıklar hala duruyor dermişim......hepinizden tek hamlede kurtuluyorum balık olmazsa onlardan birer adet vereceğim sizlere

9. simendifer

simendifer Sennur

Ben anlaman. :) O zaman 1. tekil şahıs eki kullanılmayacak. :):)

10. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Tabi tabi çıkar-ız pardon tekil olmuş zaten zargana mecbur 2 kişi olacak dumen ve kepçe arkasından da mecbur o kişiyle devam ederiz avımıza merak etmeyınız. no problem. tebliğ dışı balık yedirmek yok ....biz bu konulara çok hassasıyet gösterıyoruz merak etmeyınız.

11. simendifer

simendifer Sennur

Aytekin lüferler güme gitmesin diye uğraşıyor zaten. Yoksa kurtarmak istediğinden değil. O kadar da söyledim oysa ki "balıkları aldıktan sonra atarım" diye. :p (bak şimdi atalım derse şaşırma :D)

12. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Rapalalarımızı getirebilirmiyiz acep ?

13. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Zaten adam bi açığımızı kovalıyor burada tutmasınlarda gülelim diye yapma admınem send eya bu adamın ekmeğine yağ surme. sen cemali bul bence yok ortalarda. mangalı yaksın. gerisi ni halledeceğiz inşallah bak şimdiden fena oldum bir yandanda stres bastı.

14. simendifer

simendifer Sennur

Bilmem, taşıyabilecek misin? :)

Getirebilirsin elbette, duruma göre bakarız. Mutlaka rapala deneyenler olacaktır. ;):)

15. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar, sohbet güzel ama bu kız artık yatar. Son mesajlarımızı yarın konular haricine taşıyacağım bilginiz olsun, "nerde yazdıklarımız?" diye aranmayın. ;):)

Not: Arkamdan beni çekiştirmeyin, yarın oturup bugüne kadar açmış olduğunuz konuların hepsini birleştiririm karman çorman olurlar haberiniz olsun. :D:D

Hepinize iyi geceler. :)

16. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Bu iş tamamdır arkadaşlar nui ağabey aytekin nerdesniz ya admine uyuyormuş bakarmısınız yapma çok üzüldük gerçekten .

17. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Sen lüferleri tut, getir, biz o işleri hallederiz. Mangal uzmanımız pek bol olur. Bend ekalite kontrol yaparım pişen lüferlere, senin ağzına layığı denk gelrise sana iletirim, hiiiç kaygılanma.

Yalnız buzluk lüferi lazım değil, gına geldi buzluk lüferi yemekten zaten bir senedir. Şöyle kanlı canlı, tekneden yakalayacaksın, bizde kendileriyle ilgileneceğiz usulünce.

18. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Serdar Abi ,,

Alemsin :D bak Aliço'nun üstüne çok gidiyorsun Vallahi tekneden atar matar nemelazım :p

19. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Ben yüzen lüfer getiririm serdar benim adım ALİCO buzluk lüferi tanımam ben o yüzden ben getiririmde sen ne getirebilirsin acaba.

20. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Sevgili Alico, diyorsun ya, ben tutarım, kaçmaz. İşte sana tekne, ne mazot vs. yakıyorsun ki, gel hem kendin tut, hem bir sürü lüfer tutmayı bilmeyen başta ben olmak üzere acemi var, onlara göster nasıl tutulur..

Ama elbette senin yüzer olarak getireceğin lüferleri yemek hususunda ihtisas yapmak bana daha cazip geliyor o ayrı.

Boğazı bilen sensin. Tekneye bineceğiz, kaptanı kafaya alacaksın, lüfer olan yere bizi götürecek, balığı toplayacaksın. Çok mu şey istedik iki gözüm?