25 Ekim 2009/Pazar - İstanbul organizasyonu (tekne)

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında simendifer tarafından paylaşıldı.

1. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    Katılımcı listesi güncel:) :)

2. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Anladık tamam aytekıncım tamam şu an 23 kişi

3. simendifer

simendifer Sennur

Yer : İstinye açıkları
    Tarih : 25.10.2009 (Hava koşullarına göre tarih değiştirmek durumunda kalınabilir)
    Saat : tekne kalkış saatleri ayrıca bildirilecektir. Üyeler her iki yakadan ayrı ayrı olmak üzere alınacaklardır.

Yiyecek içeceklerimizi evden getirip, açık büfe olarak yemeğimizi yiyeceğiz. Tekne ücretleri henüz belli olmamakla birlikte, ücretler tekneye bindiğimiz gün kişi sayısına bölünerek toplanacaktır.

Kişi başı ödenmesi gereken ücret 25 TL'yi geçtiği takdirde, daha küçük bir tekne ayarlanmaya çalışılacak, bulunamazsa tekne organizasyonu iptal edilecek, aynı tarih için yer belirlenerek kıyı organizasyonu yapılacaktır.

Tekne organizasyonu için kimseye balık tutma garantisi vermediğimizi belirtmek isterim. Ayrıca, tekne akıntı nedeni ile sıkça yer değiştirmek durumunda kalır ise bunun da daha sonra şikayet olarak iletilmemesini rica ederiz. Zira, akıntıyı ne bizler ne de tekneci yaratmıyor. ;)

Mümkün olduğunca herkes ya çapari kullansın ya da herkes yemli atsın, çünkü aksi halde oltalarımızın daha çok karışması kaçınılmaz olacaktır.

Bu şartlar altında, "ben bu organizasyona katılıyorum" diyen arkadaşlar, isimlerini listeye yazdırabilirler. Lütfen geleceği kesin olmayan arkadaşlar, durumları kesinleştikten sonra isim yazdırsınlar. Çünkü tekne ayarlaması buna göre yapılacaktır. Aksi halde, listeye adını yazdıran arkadaşlarımızın ücreti de diğer arkadaşlarımıza pay edilmek zorunda kalınacaktır, ki bu da teknedeki arkadaşlarımıza ek bir maddi külfet demektir. Lütfen bu konuya hassasiyet gösterelim.

ÖNEMLİDİR

İsimlerini listeye yazdıracak olan arkadaşlar, daha önce telefon numaralarını yönetime herhangi bir sebeple bildirmedilerse;

1- Özel mesaj yolu ile yönetimdeki arkadaşlarımızdan herhangi birine
    2- Profillerinizin altında bulunan sarı ünlem işaretine basarak tüm yönetime

bildirebilirler.

Hayırlı, uğurlu olsun efendim. :)

Listemiz ;

1. Sennur (simendifer)
    2. Ercan (balık_kurdu)
    3. Ercan'ın eşi
    4. Kutay (maniyac)
    5. Kadri Kalemci
    6. Hasan MISIR (Denizbilimci)
    7. Hüseyin MISIR (Cousteau)
    8. Alparslan (ferrari2000)
    9. Aret
    10. Ahmet Rasim (ahmetrt)
    11. Aydın (crank)
    12. Yücel Usta (yucelusta)
    13. Yücel Usta (eşi)
    14. Kaan (draco)
    15. Süheyl Başak
    16. Gökhan (Mudeli)
    17. Gökhan'ın arkadaşı
    18. Fatih (snoopy)
    19. Tayfun (tcomak)
    20. İbrahim (menopiko)
    21. Ergiz (dalgıç837)
    22. Aytekin (esabi)
    23. Aytekin'in eşi
    24. Fahrettin İpek
    25. Hakan Yıldız
    26. Hasan Yıldız
    27. Orhan Yiğit
    28. Sevil (smyrna)

Son düzenleme: 7 Ekim 2009
  4. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar, ücretlerin önceden toplanması söz konu değil. Hem ben böyle bir şeyi üstüme almak istemem, hem de katılımcı sayısı belli olmadan kişi başı ücreti hesaplamamız mümkün değil, ki şu kadar göndereceksiniz diyebilelim. O nedenle her zaman yaptığımız gibi teknede kişi sayısına göre toplamak daha makul bir yöntem. Listeyi son bir haftada kesinleştirmiş olacağımızı düşünüyorum, ki genelde öyle oluyor. Çok kez organizasyon yaptık, (+-) 5 kişi oynar genellikle, bu da ciddi bir külfet getirmez ama yine de olmamasını tercih ederim. Mümkün olduğunca kesin katılım sağlayacakların adını yazdırması bu nedenle önemli. Bu konuda hassasiyet gösteren/gösterecek arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkürler.

5. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar, yazışıyorsunuz ama yazışmalar arasında 104. mesajı da koruyarak ilerlersek sevinirim. ;) Yani uzun yazışmalarınız olduğunda, listeyi de arkada bırakmayın, arada sırada öne taşıyın ki, konunun son sayfasına bakan arkadaşlar da son halini görebilsinler. ;)

6. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Sen gel, ben öğretirim sana, sorun değil, kendini kap gel kafi. Umarım kalkış vakti uygun olurda, gelme şansım olur.

Dediğim gibi, hemen o körfezin içinde, pek uzaklaşmadan çubuklu sularını yoklamak olası en iyi çözüm gibi görünüyor. Daha iyi şeyler elbette olabilir de, kaptanı denize atıp seni dümene geçirmeden biraz zor :(

7. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Bir anket aç, anket seçeneklerine isimleri yanyana ekle sende sennur. Her sayfanın başına otomatikman eklenmiş olur.

8. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Ben ders almam Serdarcım. Dediğim gibi. hala dersini alamadıysan ne dıyım sana ben. lüferler Tunaya köürü olacak nerdeyse

9. simendifer

simendifer Sennur

Üzerinde oynama yapmak durumunda kaldığımda onunla uğraşamam ki her zaman. Zira sürekli olarak siteye bakamıyorum son zamanlarda. Ayrıca herkes bunun ne olduğunu anlamayabilir de. Normalde burada sohbet etmiyoruz biliyorsunuz ama ediyorsak da böyle bir yardım rica ediyorum, sizlere zahmet olmayacaksa. ;) Ama yok bunu yapamayız derseniz, güncel hali korumak adına, yazışmalara sohbet bölümünden devam etmenizi rica ediyorum. ;):)

10. iklim

iklim Yaman

En İyi Avı:
    kofana 3,100gr
    bende varım

11. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    Benide eklermisiniz :)

12. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    üsküdardan gelecek arakdaş varsa beraber gidebiliriz bende araç var hatta yolum üzerindeki arkadaşları alabilirim :)

13. volkanca

volkanca Volkan

Bilgilendirme için teşekkürler

14. volkanca

volkanca Volkan

Benide 2 kişi yazarmısınız, volkan çaçur ve yasin sert

15. yerlikay

yerlikay irfan yerlikaya

merhaba büyük bir aksilik olmazsa ben bu organizasyona katılıyorum. yalnız benimgibi ilkkez böyle bir organizasyona katılan acemiler için malzeme kıyafet vb uyarıları yapar veya bilgilendirirseniz sevinirim. herkese rastgelsin

16. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Yer : İstinye açıkları
    Tarih : 25.10.2009 (Hava koşullarına göre tarih değiştirmek durumunda kalınabilir)
    Saat : tekne kalkış saatleri ayrıca bildirilecektir. Üyeler her iki yakadan ayrı ayrı olmak üzere alınacaklardır.

Yiyecek içeceklerimizi evden getirip, açık büfe olarak yemeğimizi yiyeceğiz. Tekne ücretleri henüz belli olmamakla birlikte, ücretler tekneye bindiğimiz gün kişi sayısına bölünerek toplanacaktır.

Kişi başı ödenmesi gereken ücret 25 TL'yi geçtiği takdirde, daha küçük bir tekne ayarlanmaya çalışılacak, bulunamazsa tekne organizasyonu iptal edilecek, aynı tarih için yer belirlenerek kıyı organizasyonu yapılacaktır.

Tekne organizasyonu için kimseye balık tutma garantisi vermediğimizi belirtmek isterim. Ayrıca, tekne akıntı nedeni ile sıkça yer değiştirmek durumunda kalır ise bunun da daha sonra şikayet olarak iletilmemesini rica ederiz. Zira, akıntıyı ne bizler ne de tekneci yaratmıyor. ;)

Mümkün olduğunca herkes ya çapari kullansın ya da herkes yemli atsın, çünkü aksi halde oltalarımızın daha çok karışması kaçınılmaz olacaktır.

Bu şartlar altında, "ben bu organizasyona katılıyorum" diyen arkadaşlar, isimlerini listeye yazdırabilirler. Lütfen geleceği kesin olmayan arkadaşlar, durumları kesinleştikten sonra isim yazdırsınlar. Çünkü tekne ayarlaması buna göre yapılacaktır. Aksi halde, listeye adını yazdıran arkadaşlarımızın ücreti de diğer arkadaşlarımıza pay edilmek zorunda kalınacaktır, ki bu da teknedeki arkadaşlarımıza ek bir maddi külfet demektir. Lütfen bu konuya hassasiyet gösterelim.

ÖNEMLİDİR

İsimlerini listeye yazdıracak olan arkadaşlar, daha önce telefon numaralarını yönetime herhangi bir sebeple bildirmedilerse;

1- Özel mesaj yolu ile yönetimdeki arkadaşlarımızdan herhangi birine
    2- Profillerinizin altında bulunan sarı ünlem işaretine basarak tüm yönetime

bildirebilirler.

Hayırlı, uğurlu olsun efendim. :)

Listemiz ;

1. Sennur (simendifer)
    2. Ercan (balık_kurdu)
    3. Ercan'ın eşi
    4. Kutay (maniyac)
    5. Kadri Kalemci
    6. Hasan MISIR (Denizbilimci)
    7. Hüseyin MISIR (Cousteau)
    8. Alparslan (ferrari2000)
    9. Aret
    10. Ahmet Rasim (ahmetrt)
    11. Aydın (crank)
    12. Yücel Usta (yucelusta)
    13. Yücel Usta (eşi)
    14. Kaan (draco)
    15. Süheyl Başak
    16. Gökhan (Mudeli)
    17. Gökhan'ın arkadaşı
    18. Fatih (snoopy)
    19. Tayfun (tcomak)
    20. İbrahim (menopiko)
    21. Ergiz (dalgıç837)
    22. Aytekin (esabi)
    23. Aytekin'in eşi
    24. Fahrettin İpek
    25. Hakan Yıldız
    26. Hasan Yıldız
    27. Orhan Yiğit
    28. Sevil (smyrna)
    29. Volkan Çaçur (volkanca)
    30. Yasin Sert ( volkancanın arkadaşı)
    31. Engin (enginson)
    32. İrfan Yerlikaya (yerlikay)
    33. Yaman (iklim)

17. simendifer

simendifer Sennur

Tekne yüksek ihtimalle Beşiktaş ve Üsküdar'dan kalkacak bilginiz olsun arkadaşlar. ;):)

18. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Bakın sinirleniyorum ama dün 23 tü bugun 33 kişi oldu. o gune kadar Allahım ya. çalış ali çalış koş ali koş....

19. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    usta 60 garanti :eek: çok çalışman lazım çooook...

20. crank

crank AYDIN

Favori Kamış:
    balzer diabolo
    Favori Makine:
    banax sx4000
    En İyi Avı:
    2.5kg yayın
    aslında lüfer çinekop için halden bir kasa istavrit ayarlamak lazım:confused: