25 Ekim 2009/Pazar - İstanbul organizasyonu (tekne)

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında simendifer tarafından paylaşıldı.

1. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    ne o yoksa yemlememi yapıcan :D :D

2. ses_siz

ses_siz şafak

ben ve eşimde katılacağız. tekne organizasyonu için kıyafet malzeme vb. tum tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

3. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    güzel. bağlarbaşından gelicek arkadaş varsa üsküdara beraber gelebiliriz araçla :)

4. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    evet çok iyi olur ona göre alış verişimizi eksiğimizi tamamlarız :)

5. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Bulandırma denizi ercan sende. hergun sabah aşkam bakıyorum listeye zaten. bu sennurda gidip 200 kişilik tekne bulur şimdi sen o zaman gümbürtüye bak. ondan sonra benı tekneden atacakmış pehhhhhh.....

6. ALİRIZA DOLGUN

ALİRIZA DOLGUN ALİRIZA DOLGUN

Favori Kamış:
    telesutf stellpower3,90 D.A.M ve 560D.A.M.makına
    En İyi Avı:
    18.19cm cinekop
    tekne organızasyonu

HERKESE SELAMLAR ...sennur abla ben ve benım tayfaları da eklersen sevınırım.1.TIRCI RAMAZAN.2.ESKIYURT ZULKUF.3.MUSTAFA DAYI.4.DOKTOR ALPER,5.ALİ RIZA DOLGUN .... TESEKKUR EDER IYI GUNLER DILERIM

7. simendifer

simendifer Sennur

Yer : İstinye açıkları
    Tarih : 25.10.2009 (Hava koşullarına göre tarih değiştirmek durumunda kalınabilir)
    Saat : tekne kalkış saatleri ayrıca bildirilecektir. Üyeler her iki yakadan ayrı ayrı olmak üzere alınacaklardır.

Yiyecek içeceklerimizi evden getirip, açık büfe olarak yemeğimizi yiyeceğiz. Tekne ücretleri henüz belli olmamakla birlikte, ücretler tekneye bindiğimiz gün kişi sayısına bölünerek toplanacaktır.

Kişi başı ödenmesi gereken ücret 25 TL'yi geçtiği takdirde, daha küçük bir tekne ayarlanmaya çalışılacak, bulunamazsa tekne organizasyonu iptal edilecek, aynı tarih için yer belirlenerek kıyı organizasyonu yapılacaktır.

Tekne organizasyonu için kimseye balık tutma garantisi vermediğimizi belirtmek isterim. Ayrıca, tekne akıntı nedeni ile sıkça yer değiştirmek durumunda kalır ise bunun da daha sonra şikayet olarak iletilmemesini rica ederiz. Zira, akıntıyı ne bizler ne de tekneci yaratmıyor. ;)

Mümkün olduğunca herkes ya çapari kullansın ya da herkes yemli atsın, çünkü aksi halde oltalarımızın daha çok karışması kaçınılmaz olacaktır.

Bu şartlar altında, "ben bu organizasyona katılıyorum" diyen arkadaşlar, isimlerini listeye yazdırabilirler. Lütfen geleceği kesin olmayan arkadaşlar, durumları kesinleştikten sonra isim yazdırsınlar. Çünkü tekne ayarlaması buna göre yapılacaktır. Aksi halde, listeye adını yazdıran arkadaşlarımızın ücreti de diğer arkadaşlarımıza pay edilmek zorunda kalınacaktır, ki bu da teknedeki arkadaşlarımıza ek bir maddi külfet demektir. Lütfen bu konuya hassasiyet gösterelim.

ÖNEMLİDİR

İsimlerini listeye yazdıracak olan arkadaşlar, daha önce telefon numaralarını yönetime herhangi bir sebeple bildirmedilerse;

1- Özel mesaj yolu ile yönetimdeki arkadaşlarımızdan herhangi birine
    2- Profillerinizin altında bulunan sarı ünlem işaretine basarak tüm yönetime

bildirebilirler.

Hayırlı, uğurlu olsun efendim. :)

Listemiz ;

1. Sennur (simendifer)
    2. Ercan (balık_kurdu)
    3. Ercan'ın eşi
    4. Kutay (maniyac)
    5. Kadri Kalemci
    6. Hasan MISIR (Denizbilimci)
    7. Hüseyin MISIR (Cousteau)
    8. Alparslan (ferrari2000)
    9. Aret
    10. Ahmet Rasim (ahmetrt)
    11. Aydın (crank)
    12. Yücel Usta (yucelusta)
    13. Yücel Usta (eşi)
    14. Kaan (draco)
    15. Süheyl Başak
    16. Gökhan (Mudeli)
    17. Gökhan'ın arkadaşı
    18. Fatih (snoopy)
    19. Tayfun (tcomak)
    20. İbrahim (menopiko)
    21. Ergiz (dalgıç837)
    22. Aytekin (esabi)
    23. Aytekin'in eşi
    24. Fahrettin İpek
    25. Hakan Yıldız
    26. Hasan Yıldız
    27. Orhan Yiğit
    28. Sevil (smyrna)
    29. Volkan Çaçur (volkanca)
    30. Yasin Sert ( volkancanın arkadaşı)
    31. Engin (enginson)
    32. İrfan Yerlikaya (yerlikay)
    33. Yaman (iklim)
    34. Şafak (ses_siz)
    35. İlke (Şafak'ın eşi)
    36. Ali Rıza Dolgun
    37. Ramazan (Ali Rıza'nın arkadaşı)
    38. Zülküf (Ali Rıza'nın arkadaşı)
    39. Mustafa (Ali Rıza'nın arkadaşı)
    40. Alper (Ali Rıza'nın arkadaşı)
    41. armada25 (Mehmet Bey)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 7 Ekim 2009
  8. simendifer

simendifer Sennur

Listeyi öne taşımayı unutmayın, valla bir dünya mandalina kabuğu fırlatırım kafanıza lastikle, haberiniz olsun. :):)

Ali Rıza, ekip kesin geliyor değil mi?

9. armada25

armada25 memet

sennur hanım benide eklermisin listeye

10. Yörük Efe

Yörük Efe

Favori Kamış:
    Şimdilik Olta, Sonra Zıpkın ve Dalış takımı da olacak.
    En İyi Avı:
    Şimdilik Pek Dişe dokunur bir şey yok.
    Haydi hayırlısı. Katıyımcı dostlara şimdiden rasgele.

11. simendifer

simendifer Sennur

Yücel arkadaşımız yukarıdaki listeye adınızı eklemiş. Telefonunuz bende olacaktı, eğer yoksa tekrar isterim. Organizasyonda görüşmek üzere. :)

Teşekkürler Muharrem ağabey. Görüşemiyoruz, iyisindir umarım. :)

12. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Daha oncekı denız organızasyonlarında aynı tekneyımı kullandınız.güzergah neresi oldu nerde duruldu nerde mola verıldı sennur. biraz açıklama yaparsan kısadan

13. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Alico, sana gereken bilgileri ben yazdım zaten.

Bu teknelerin menzil ve durakları belli. Beykoz'dan kalkarlar. Yeniköy veya istinye'den avrupa yakası katılımcılarını alırlar. Sonra ya bir duba bulur bağlarlar. Yada, akıntısı az bir yer bulup orada beklerler. Bebek koyuna kadar mesafeye belki biraz kaptanı razı edebilirsin. Mesafe en fazla bu kadar olur. Motorüstü yapalım vs. gibi şeyleri pek düşünme.

Bu teknelerle en makul mera, Çubuklu civarı olur ancak. Eğer kaptanı razı edersek, yeniköy belki bir alternatif olabilir. Fakat akıntı çok fazla olduğu için hiç tat vermez, bütün oltalar salkım olur gelir :(

Çubuklu civarı derken, eğer biraz makul bir zamana denk gelirsek, yani balık kesat olmazsa en azından katılımcıları tatmin edecek kadar istavrit, çinekop vs. tutulabilir pekala.

Ama sanırım bölge ve menzili, teknecinin aklından geçeni anlamışsındır. Demir atmak yok. Öyle har har motor çalıştırmak yok. İktisatlı bir teknecilik olduktan sonra başka tekliflere de açık olacaklardır.

14. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Listede ismin yok, niye dert ediniyonki ustam?

"Yat Ali yat, uyu Ali uyu, Ali güzel uyu"

:rolleyes: :rolleyes: :) :rolleyes: :rolleyes:

15. simendifer

simendifer Sennur

Önce Üsküdar'dan yolcu alır, daha sonra Beşiktaş'a uğrar ve oradan yolcu alır. Güzergah, Çubuklu ve İstinye civarlarıdır ama daha önce Adalar tarafına da gittiğimiz oldu. Mümkün mertebe teknelerin rahat seyredeceği yerlerde oluyoruz ama tabii yine isteğimize göre rota belirlenebilir. Ancak bu, fiyatta oynamalara sebep oluyor tabii.

16. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Bu durumda benim bir başka teklifim var, bir düşünün.

Eğer tekne ben köprülerin altından geçerim diyorsa, Unkapanı köprüsünü geçip oralarda biraz gezinmek, sanırım tekneci içinde, bizim içinde bir hayli iyi netice verebilir. Halicin o bölgesi sığlıktır (nispeten, 20 metre ve giderek azalır) bu zamanda hemen her tür balık bulunur, levrek, kefal, mırmır, lüfer, palamut, hepsi de denk gelir, hemde günün herhangi bir saati olabilir.

17. crank

crank AYDIN

Favori Kamış:
    balzer diabolo
    Favori Makine:
    banax sx4000
    En İyi Avı:
    2.5kg yayın
    abi yapma gözünü seveyim nezaman görülmüş haliçte levrek:p

18. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Sudan çıkarabileceğine güveniyorsan, sen gel, bir gör halicin levreğini, bakalım ne diyeceksin? Dalgıç arkadaşlardan levreği görünce korkup tırsarak bir daha girmem orada suya diyenler var, ötesini sen düşün artık.

Haliç, civarda adam boyu (nerdeyse) levreklerin olduğu yeğane mekan. Bana deseler, levrek lazım en garanti yer neresidir, Galata köprüsündeki kule diplerini gösterir, gece saat 23:00'te orada olun derim.

19. ergir

ergir ergir

yaklaşık 4 gün evel ben mantarlı cinekop takımına su üstü galatadan ben aldım.fakat ne olduğunu bilmiyordum farklı balıktı.20cm i biraz geckindi.levrek ve yavru olduğunu yanımdaki takımcı söyledi.bende biraz köpük havuzunda inceledikten sonra aşağıdan geri saldım.cünki bayağı büyüyorlarmış.
    not-vuruşu harikaydı.

20. umutkeskin_7

umutkeskin_7 umut

kasaya gerek yok abi kulelide sana gösterdiğim gibi capariye 1 istavrit kafası tak olay biter.neyse konu dısına pek cıkmayalım,listeye adımızı yazdıralım.müsade varsa ben erkan abi ve günay da gelmek isteriz.gerci forumun selameti için benim gelmemem gerekiyor ama ne demişler balık bahane muhabbet sahane,müsade varsa bizde varız