25 Ekim 2009/Pazar - İstanbul organizasyonu (tekne)

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında simendifer tarafından paylaşıldı.

1. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Yok onu çarpmam :eek: onun hakkında Sevil ablamla çoook güzel planlarımız var. O şimdilik bize sağ olarak lazım. :rolleyes: :D

2. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Benim kişiliğim sağlam ;)

3. kanaryasesi

kanaryasesi Tayfun Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    ya tekne dursada bölge akıntıya müsait ise yinede uzun olta ile balık alınabilir.. tekne durur su akar:) Sen yinede getir takımı..

Bir hafta dha müsade bana yüzde yüz karar olsun, ama büyük ihtimal + 2 de biz oluruz..

4. FREESKY

FREESKY Özgür Evren Ersoy

Tekneden bu kadar kişi nasıl olta indirecek çok meraktayım doğrusu. Gelelim görelim :)

5. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Yarısından çoğu olta indirmeye gitmiyor ki;) Aliço'dan lüfer ziyafetine gidiyor:p :D

Son düzenleme: 9 Ekim 2009
  6. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    ay canım ondan şüpemiz yok zaten..::eek: :p sen geliyormusun gelmiyomusun onu söyle:D:D;?

7. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Sevgili Adminemiz, "Listeyi öne taşımayı unutmayın, valla bir dünya mandalina kabuğu fırlatırım kafanıza lastikle, haberiniz olsun." demiş.;) :eek::)

Yer : İstinye açıkları
    Tarih : 25.10.2009 (Hava koşullarına göre tarih değiştirmek durumunda kalınabilir)
    Saat : tekne kalkış saatleri ayrıca bildirilecektir. Üyeler her iki yakadan ayrı ayrı olmak üzere alınacaklardır.

Yiyecek içeceklerimizi evden getirip, açık büfe olarak yemeğimizi yiyeceğiz. Tekne ücretleri henüz belli olmamakla birlikte, ücretler tekneye bindiğimiz gün kişi sayısına bölünerek toplanacaktır.

Kişi başı ödenmesi gereken ücret 25 TL'yi geçtiği takdirde, daha küçük bir tekne ayarlanmaya çalışılacak, bulunamazsa tekne organizasyonu iptal edilecek, aynı tarih için yer belirlenerek kıyı organizasyonu yapılacaktır.

Tekne organizasyonu için kimseye balık tutma garantisi vermediğimizi belirtmek isterim. Ayrıca, tekne akıntı nedeni ile sıkça yer değiştirmek durumunda kalır ise bunun da daha sonra şikayet olarak iletilmemesini rica ederiz. Zira, akıntıyı ne bizler ne de tekneci yaratmıyor. ;)

Mümkün olduğunca herkes ya çapari kullansın ya da herkes yemli atsın, çünkü aksi halde oltalarımızın daha çok karışması kaçınılmaz olacaktır.

Bu şartlar altında, "ben bu organizasyona katılıyorum" diyen arkadaşlar, isimlerini listeye yazdırabilirler. Lütfen geleceği kesin olmayan arkadaşlar, durumları kesinleştikten sonra isim yazdırsınlar. Çünkü tekne ayarlaması buna göre yapılacaktır. Aksi halde, listeye adını yazdıran arkadaşlarımızın ücreti de diğer arkadaşlarımıza pay edilmek zorunda kalınacaktır, ki bu da teknedeki arkadaşlarımıza ek bir maddi külfet demektir. Lütfen bu konuya hassasiyet gösterelim.

ÖNEMLİDİR

İsimlerini listeye yazdıracak olan arkadaşlar, daha önce telefon numaralarını yönetime herhangi bir sebeple bildirmedilerse;

1- Özel mesaj yolu ile yönetimdeki arkadaşlarımızdan herhangi birine
    2- Profillerinizin altında bulunan sarı ünlem işaretine basarak tüm yönetime

bildirebilirler.

Hayırlı, uğurlu olsun efendim. :)

Listemiz ;

1. Sennur (simendifer)
    2. Ercan (balık_kurdu)
    3. Ercan'ın eşi
    4. Kutay (maniyac)
    5. Kadri Kalemci
    6. Hasan MISIR (Denizbilimci)
    7. Hüseyin MISIR (Cousteau)
    8. Alparslan (ferrari2000)
    9. Aret
    10. Ahmet Rasim (ahmetrt)
    11. Aydın (crank)
    12. Yücel Usta (yucelusta)
    13. Yücel Usta (eşi)
    14. Kaan (draco)
    15. Süheyl Başak
    16. Gökhan (Mudeli)
    17. Gökhan'ın arkadaşı
    18. Fatih (snoopy)
    19. Tayfun (tcomak)
    20. İbrahim (menopiko)
    21. Ergiz (dalgıç837)
    22. Aytekin (esabi)
    23. Aytekin'in eşi
    24. Fahrettin İpek
    25. Hakan Yıldız
    26. Hasan Yıldız
    27. Orhan Yiğit
    28. Sevil (smyrna)
    29. Volkan Çaçur (volkanca)
    30. Yasin Sert ( volkancanın arkadaşı)
    31. Engin (enginson)
    32. İrfan Yerlikaya (yerlikay)
    33. Yaman (iklim)
    34. Şafak (ses_siz)
    35. İlke (Şafak'ın eşi)
    36. Ali Rıza Dolgun
    37. Ramazan (Ali Rıza'nın arkadaşı)
    38. Zülküf (Ali Rıza'nın arkadaşı)
    39. Mustafa (Ali Rıza'nın arkadaşı)
    40. Alper (Ali Rıza'nın arkadaşı)
    41. armada25 (Mehmet Bey)
    42. Umut (umutkeskin7)
    43. Erkan (Umut' un arkadaşı)
    44. Günay (Umut' un arkadaşı)
    [/QUOTE]

Son düzenleme: 9 Ekim 2009
  8. daha önce geleceğimi belirtmiştim zaten, 3 tane misafirim katılma ihtimali var organizasyona ama kesinleşmedikleri için listeye yazdırmak istemedim. Haftaya kesin birşey söyleyeceğim ama beni de +3 sayında ne olur ne olmaz.. :)

birde, abilerimden, ustalarımdan, ve deneyimli kardeşlerimden organizasyonda doğabilecek karışıklığın önüne geçmek için bir liste oluşturmasını rica etsek..

Kurşun, misina, çapari, veya takım olarak amatörlerin kullanmaları için öneriler yazarsanız.. Profesyonel veya benden veya benim gibi deneyimsiz arkadaşların sizin hasatınızı mahvetmemek için uygun takımlar söylerseniz kullanacağımız veya bana getirmemiz gerekenleri yazarsanız sevinirim..

9. Yörük Efe

Yörük Efe

Favori Kamış:
    Şimdilik Olta, Sonra Zıpkın ve Dalış takımı da olacak.
    En İyi Avı:
    Şimdilik Pek Dişe dokunur bir şey yok.
    Sağol Sennur'cum, çok iyiyim. Umarım sen de iyisindir ? Suat'ım da.
    Organizasyonun gönlünüzce geçmesini dilerim.

10. nejat vardar

Sennur tekne kaç kişi alabilir. Nüfus 50'ye doğru gidiyor ve daha 15 gün var. İDO'dan orta halli bir tane kiralasak. Akbili olanlara da iyi olur.:D Şaka bir yana ancak 2-3 gün kala karar verebileceğim. Aşiretimden kaçı gelir hava durumuna göre değişir.:p ;)

11. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Gelicez nasipse... ;)

12. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Sevgili Adminemiz, "Listeyi öne taşımayı unutmayın, valla bir dünya mandalina kabuğu fırlatırım kafanıza lastikle, haberiniz olsun." demişti ya, ben sıramı savdım. Gerisini siz düşünün arkadaşlar.:D ;) :eek: :)

Tarih : 25.10.2009 (Hava koşullarına göre tarih değiştirmek durumunda kalınabilir)
    Saat : tekne kalkış saatleri ayrıca bildirilecektir. Üyeler her iki yakadan ayrı ayrı olmak üzere alınacaklardır.

Yiyecek içeceklerimizi evden getirip, açık büfe olarak yemeğimizi yiyeceğiz. Tekne ücretleri henüz belli olmamakla birlikte, ücretler tekneye bindiğimiz gün kişi sayısına bölünerek toplanacaktır.

Kişi başı ödenmesi gereken ücret 25 TL'yi geçtiği takdirde, daha küçük bir tekne ayarlanmaya çalışılacak, bulunamazsa tekne organizasyonu iptal edilecek, aynı tarih için yer belirlenerek kıyı organizasyonu yapılacaktır.

Tekne organizasyonu için kimseye balık tutma garantisi vermediğimizi belirtmek isterim. Ayrıca, tekne akıntı nedeni ile sıkça yer değiştirmek durumunda kalır ise bunun da daha sonra şikayet olarak iletilmemesini rica ederiz. Zira, akıntıyı ne bizler ne de tekneci yaratmıyor. ;)

Mümkün olduğunca herkes ya çapari kullansın ya da herkes yemli atsın, çünkü aksi halde oltalarımızın daha çok karışması kaçınılmaz olacaktır.

Bu şartlar altında, "ben bu organizasyona katılıyorum" diyen arkadaşlar, isimlerini listeye yazdırabilirler. Lütfen geleceği kesin olmayan arkadaşlar, durumları kesinleştikten sonra isim yazdırsınlar. Çünkü tekne ayarlaması buna göre yapılacaktır. Aksi halde, listeye adını yazdıran arkadaşlarımızın ücreti de diğer arkadaşlarımıza pay edilmek zorunda kalınacaktır, ki bu da teknedeki arkadaşlarımıza ek bir maddi külfet demektir. Lütfen bu konuya hassasiyet gösterelim.

ÖNEMLİDİR

İsimlerini listeye yazdıracak olan arkadaşlar, daha önce telefon numaralarını yönetime herhangi bir sebeple bildirmedilerse;

bildirebilirler.

Listemiz ;

1. Sennur (simendifer)
    2. Ercan (balık_kurdu)
    3. Ercan'ın eşi
    4. Kutay (maniyac)
    5. Kadri Kalemci
    9. Aret
    11. Aydın (crank)
    13. Yücel Usta (eşi)
    14. Kaan (draco)
    15. Süheyl Başak
    16. Gökhan (Mudeli)
    17. Gökhan'ın arkadaşı
    18. Fatih (snoopy)
    19. Tayfun (tcomak)
    20. İbrahim (menopiko)
    21. Ergiz (dalgıç837)
    22. Aytekin (esabi)
    23. Aytekin'in eşi
    24. Fahrettin İpek
    25. Hakan Yıldız
    26. Hasan Yıldız
    27. Orhan Yiğit
    28. Sevil (smyrna)
    31. Engin (enginson)
    33. Yaman (iklim)
    34. Şafak (ses_siz)
    35. İlke (Şafak'ın eşi)
    36. Ali Rıza Dolgun
    42. Umut (umutkeskin7)
    [/QUOTE]

13. nejat vardar

Bugün Ercan(Balık kurdu) kardeşim arayıp ''Abi mutlaka gelmelisin dediğinde yanımda hanım,balıdız ve baco da vardı. Ercan'ın sesini duyunca benim izin sorunum da kendiliğinden çözülmüş oldu.:) :D Yalnız baldız bacoya dönüp ''Sen de eniştemle git.Belki derdine derman olur deyince ben içimden ''eyvah '' diye bağırdım ama onlar duymadi tabii.. Müjdeler olsun ''Baco balığa geliyor'':D :D Yalnız bu sefer ondan çok ümitliyim. Bu kadar ustanın içine girip de şeytanın bacağını kırmadan çıkacağına ihtimal vermiyorum. Doğrudan Aliço kardeşime çırak göndereceğim.Nasılsa o stoklu çalışacak:p Bu konuda kitlesel tepki verecekseniz, organizasyonu iptal etmeyi düşünürseniz yapacak birşeyim yok. Ben de emrivaki altında kaldım.
    Sanırım listeye en az iki en çok dört kişi olarak girebiliriz.
    Nejat 1-Ben
    Nejat 2-Komşum
    Arif -Komşum
    Baco

14. kanaryasesi

kanaryasesi Tayfun Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    yaklaşık 50 kişi oldu.. Bir uyarım var..:) teknenin bir tarafında balık tutulduğunda, diğer taraftakiler "bakiym bakiym.. bende bakiym" diye ne olur öbür tarafa gitmesin..:) mazallah..

Rahmetli ilhan amcam.. Onla balığa çıkmak müthiş bir zevkti.. Yüzme bilmez, ama denize aşık..inanılmaz kibar görünüşlü ve ağırbaşlı birisi idi .. Fakat oltasına balık geldiğinde o adam gider, yerinde duramayan heyecan dolu bir çocuk gelirdi yerine...
    Sandalın içinde ayağa kalkar sanki denizden balığı eliyle alacakmış gibi küpeşteye yanaşır ve misinayı çeken koluyla ileri geri sallanırdı.. (tabii sandalda)..
    Onla her balığa çıkışta sandalı devirtmeden gelirsek ne ala diye gülüşürdük.. Aman aklınızda bulunsun..:)

15. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Çemkirme ablaya :D

16. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Nimet nimet..... :p

17. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Biri 100, diğeri 70 kişilik iki tekne var, merak etmeyin ;):)

Son düzenleme: 12 Ekim 2009
  18. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah

ÖNEMLİDİR

bildirebilirler.

Listemiz ;

1. Sennur (simendifer)
    2. Ercan (balık_kurdu)
    3. Ercan'ın eşi
    4. Kutay (maniyac) +3(kesin değil)
    5. Kadri Kalemci
    9. Aret
    11. Aydın (crank)
    13. Yücel Usta (eşi)
    14. Kaan (draco)
    15. Süheyl Başak
    16. Gökhan (Mudeli)
    17. Gökhan'ın arkadaşı
    18. Özgür (freesky)
    19. Tayfun (tcomak)
    20. İbrahim (menopiko)
    21. Ergiz (dalgıç837)
    22. Aytekin (esabi)
    23. Aytekin'in eşi
    24. Fahrettin İpek
    25. Hakan Yıldız
    26. Hasan Yıldız
    27. Orhan Yiğit
    28. Sevil (smyrna)
    31. Engin (enginson)
    33. Yaman (iklim)
    34. Şafak (ses_siz)
    35. İlke (Şafak'ın eşi)
    36. Ali Rıza Dolgun
    42. Umut (umutkeskin7)
    45. Yılmaz Yanar (souris46)
    46. Seher Yanar (Yılmaz' ın eşi)
    47. Ali Murat Yezgi ( Yılmaz' ın arkadaşı)
    48. Bayram Büyük (Yılmaz' ın arkadaşı)
    49. Sinan Kara (Yılmaz' ın arkadaşı)
    50. Nejat Vardar
    51. Nejat Vardar (arkadaşı)
    52. Baco( Nejat Vardar' ın yakını)
    53. Nejat Vardar (komşusu)

Son düzenleme: 12 Ekim 2009
  19. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Ee gel sayın organizatörüm ;):D

20. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Nejat Bey sizin ekibi komple yazdım, gelemeyecek olan olursa, önceden bildirmeniz durumunda listeden çıkarabiliriz.