25 ekim organizasyonu gerçekleşti...

Konu, 'Gerçekleştirilen Organizasyonlar' kısmında tcomak tarafından paylaşıldı.

1. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Öncelikle bu gün birlikte olduğumuz tüm arkadaşlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Bu kadar hevesle hazırlanıp, sabahın erken saatlerinde kalkıp, çoluk çocuk koşarak, kimilerimizin hem birlikte olmak için kilometrelerce yol katedip yanında balık da olsa fena olmaz diyerek katıldığımız organizasyonun, teknenin eksik belgeleri nedeni ile, sahil güvenlik tarafından sonlandırılması hepimizi sükut-u hayale uğrattı. Şahsen çok çok üzüldüm. Sizler de en az benim kadar üzüldünüz biliyorum. Bunu yine hep birlikte telafi edeceğimize inanıyorum. Ama keşke bunları yaşamasaydık. Erken saatte dağılmak zorunda kaldık ve özellikle teşekkür etmek istediğim Ercan (balık kurdu) kardeşim, çok kısa bir zamanda, en azından uzaktan gelen misafirlerimize, iyi bir ev sahipliği yaparak, tanıdığı, küçük bir teknesi olan arkadaşını çağırdı ve misafirlerimize bu aksiliği unutturacak güzel bir jest yaptı. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum. O an çevremizde kalan küçük bir gurup arkadaşlarımız ile de olsa, güzel bir gün geçirmeye çalıştık. Ama tahmin edersiniz ki amaç hep birlikte olmaktı, bu da içimizdeki burukluğu yenemedi. Diyecek bir şey yok, bu gün böyle bir şey yaşanacakmış, yaşadık. Allah daha beter aksilikler vermesin, sağ oldukça daha çoookk organizasyonlara imza atacağız.

2. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    kısmet diyelim.yanlız benim için iyi bir deneyim oldu bi dahaki sefere daha hafif bir oltayla geleceğimi öğrendim :) yinede güzel bir gündü bütün arkaaşlara teşekkürler...

3. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Yemin ederim çok üzüldüm ablaci, hem de çok...

:eek: :eek: :eek:
    .

4. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Yaşanan aksiliklerin dışında, kısa bir sürede de olsa birlikte olmak çok keyifliydi. Tanışmayı çok istediğim değerli arkadaşlarımın tümü ile olmasa da bir kısmı ile kısa zamanda da olsa tanışma fırsatı buldum ve çok memnum oldum. Ankara,' dan gelen canım kardeşim Aylin' im ve sevgili eşi Utku ile özlem gidermek, arkadaşları Melek ve Deniz ile yeni arkadaşlıklar kurmak, canım Diren' imle yine birlikte olmak, sizlerin hoş sohbetlerine katılmak, "balli' nin dualarını" anmak, bu gün tanıştığımız Şafak ve tatlı eşi İlke' nin hoş esprilerine gülmek, sayın modum Hakan' ın nefis salatasını tatmak;), hiç olmazsa üç beş çinekop ile günü renklendirmek, şu an aklıma gelmeyen bir çok an, yaşanan güzelliklerdi. Tabii ki değerli büyüklerim Nejat ve Süheyl Ağabeylerin kattıkları rengi de atlamak mümkün değil. İnşallah kısa zaman içinde tekrar birlikte olur ve bu talihsiz günün acısını doyasıya çıkarırız:)

5. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Nuri, ölmüş ile olmuşa çare yok kardeşim ;) Sağlığımıza sıhhatimize zarar gelmesin de, ne olursa olsun. Ama bu gün senin kulaklarını çok çınlattık bilesin :p

6. tcomak

tcomak Tayfun Çomak

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    kefal 2 kg
    İnşallah en kısa zamanda izin belgeleri olan bir tekneyle organizasyon düzenleriz diye düşünüyorum..

7. crank

crank AYDIN

Favori Kamış:
    balzer diabolo
    Favori Makine:
    banax sx4000
    En İyi Avı:
    2.5kg yayın
    ya o degilde eve geldim hala kafam dönüyor galba tekne işi bana göre degil:D

8. FREESKY

FREESKY Özgür Evren Ersoy

Sitede yeni olduğum için, katıldığım ilk organizasyondu. Erken bitmesine rağmen kendi adıma birçok arkadaşım ile tanıştığım için mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkürler.

9. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Haklısınız. Bundan sonra insanların sözlerine değil, belgelerine göre hareket etmek gerek. Ama biz Türk insanı ne yazık ki, çıkar belgeni kontrol edeyim diyerek kalp kırmak istemiyor, söze güvenmeyi yeterli görüyoruz. Yıllarca sorun çıkmayan aynı teknenin, bir bakıyorsunuz, izin belgesi hiç olmamış! Başımıza da ne geliyorsa bundan geliyor ya! "Bir nusubet, bin nasihata bedelmiş" der atalarımız. Bundan sonra, sadece organizasyona önayak olan kişi değil, bence tekneye adım atan herkes bu belgeyi sormalı!

10. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Bizler de bugün balığa gitmiştik. İki avlak değiştirdik ve koca günde 6 kişi tek vuruş alamadan geri döndük. Melemen ve semaver çayı eşliğindeki öğlen yemeği arifesinde, Nejat abi ile yaptığım telefon görüşmesiyle tadım-tuzum gitti. Yemek mi beni yedi, ben mi yemeği; anlamadım. Gün boyu hiç aklımdan çıkmadınız.

Sizler adına sevindiğim bir konu, uzun süredir görüşmeyi arzuladığınız ve bir heyecanla beklediğiniz dostlarımızın bu organizasyona iştirak etmiş olmalarının mutluluğunu yaşamanızdır. Bunun yanında, kazasız-belasız -Allah'a şükür- bir organizasyon oluşu da yine bizleri sevindiren husustur.;)

Haklısınız, elbette ki canınız sağolsun, Dostlar sağolsun ne diyelim. Rabbim ağzınızın tadını bozmasın.;)

Nice güzel ve muhabbetli, bol balıklı bir başka organizasyona inşallah.;) :)

11. FREESKY

Sadece ''Av Belgesi'' eksik olsa yine iyi. Biliyorsunuz ikinci tayfasının da bulunmaması sebebi ile 4.5 milyar ceza yiyecekti. Son anda yırttı. ;)

12. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    İnşallah senin de içinde olduğun bir organizasyonda buluşuruz ;):)

13. tcomak

tcomak Tayfun Çomak

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    kefal 2 kg
    Evet tayfası bile olmadan denize açılmış bir tekne inanılır gibi degil..

14. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Aslında alıntı yaptığınız mesajı gönderdikten sonra, bu da aklıma geldi. Ama bizler bir teknede hangi belgelerin olması gerektiğini, belli başlıları hariç bilemeyiz ki. Bildiklerimizi isteriz, bilmediklerimiz sorun yaratır. Bu durumda tekne ile organizasyon yapmamalı aslında. Kıyıdan kısmetimize ne çıkarsa bahtımıza diyeceğiz. En doğrusu da bu galiba ;):)

15. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    ben kıtıdan avlanmayı daha çok seviyorum aslında. öyle boş kocaman bir kıyı olsa da organizasyonu orda yapsak ama ne mümkün :) özellikle de hafta sonu...
    tekneden 250 gr lık kurşunla avlanmak çok zormuş özellikle 4.5 lik oyster gibi ağır bir kamışla :)

16. tcomak

tcomak Tayfun Çomak

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    kefal 2 kg
    evrakları ve tayfası tam olan bir tekneyle neden organizasyon yapılmasın anlamadım??

17. FREESKY

Konu ile pek alakası yok ama, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen beni bugün mutlu eden bir konu ise, Sahil Güvenlik'in astsubayından, geçen hafta Üsküdar sahilinde midye çıkardığı için şikayet edilmiş olan bir teknenin av ruhsatının iptal edildiğini öğrenmem oldu. :eek:

Son düzenleme: 25 Ekim 2009
  18. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Her an her şeyin değiştiği bir ortamda belge takibi yapmak zor diye düşünüyorum. Ne zaman, hangi belge?

19. tcomak

tcomak Tayfun Çomak

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    kefal 2 kg
    Org.zamanı ve belge takibini site yöneticilerin yapacagından eminim.. Bilgi eksikligi olabilir onuda bilen arkadaşlara sorup ögrenebiliriz. saygılarımla

20. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    evet o gün bende ordaydım. tekne uzun süre kıyıda durunca sahil güvenlik geldi. kıyıda avlanan arkadaşlar şikayet etti sanırım o şekilde geldiler...