25 ekim organizasyonu gerçekleşti...

Konu, 'Gerçekleştirilen Organizasyonlar' kısmında tcomak tarafından paylaşıldı.

1. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Şimdiden yapacağınız yardımlar için teşekkürler :)

2. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)

Bunlar da benim organizasyon hasılatı:) Sanırım Beykoz'lu olduğumu anladıkları için kendilerini yakın hissederek ilk bana geldiler ama zaten ikinci kez deneme fırsatı bulamadan sahil güvenlik botu hevesimizi kursağımızda bıraktı.

Olsun, sizlerle tanışmak ve Boğaz'ın üzerinde olmak da çok güzeldi. Yeni organizasyonlarda görüşmek dileğiyle:)

3. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    evet ilk balıkları sen aldın tebrik ederim bayağı bi umutlanmıştık sayende ama kısmet olmadı. hayırlısı başka organizasyoda görüşmek dileğiyle...

4. FREESKY

FREESKY Özgür Evren Ersoy

Sadece bir kez değil. Defalarca gün, o kadar kişinin uyarmasına rağmen, Üsküdar sahilinde avlanan kıyı balıkçılarının neredeyse tamamının ''ismen'' bildiği bu tekne en sonunda şikayet edildi, adeta kendi kuyusunu kendisi kazdı.

Belge konusuna gelince; kontrol eden Astsubay, kaptana o kadar çok madde sordu ki, site yöneticilerimizin tüm bunları sorgulaması ve tüm bunları bilmeleri neredeyse imkansız gibi. Bundan sonraki organizasyonlarda ''Tüm evrakların'' tamam olup olmadığını kısaca ve özet şeklinde sorgulamak çok daha mantıklı olur gibi. Tekneden kaynaklı buna benzer bir problemde de yaktığı mazot kaptanın yanına yine kar olarak kalır :D

Bu arada yaprak sarma, börek ve patetes salatası 10 numaraydı. Yapanların tekrar ellerine sağlık :)

Son düzenleme: 25 Ekim 2009
  5. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Günün ilk şanslısı sendin aret :) Umarım bundan sonra da şansın hep açık olsun :) Çünkü senin şansın hepimize umut verdi :) Görüşmek üzere, sevgiler :)

6. ylmzhsn

ylmzhsn Hasan Yılmaz

uzun zamandır katılamadığım bu organizasyona saatler geri alındığı için nerdedeyse gelemiyordum. son anda yetiştim denebilir. çok heyecanlıydım ve tekrar boğazın o güzel manzarasında balık tutma keyfini yaşamak ayrı bir zevk olacaktı benim için. herşey çok güzel giderken yaşadığımız o olay yani gezimizin iptali biraz neşemi kaçırsada bu organizasyonu gerçekleştirmek için bütün enerjilerini harcayan özverili arkadaşlarımın yüzlerindeki üzüntülü ifade beni bu arkadaşlarıma haksızlık yapmamalıyım diye düşündürdü. herşey için teşekkürler biliyorum çok kolay değil bu organizasyonlar ama en yakın zamanda yenisini bekliyorum. canınız saolsun. sonuçta kahve bahane

7. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Belge işi gerçekten karmaşadır. Ama aç karna tok teselli deyip, bedavadan boğaz turu yaptk deyip avunacağız bu kez:eek: :p Tüm yedikleriniz afiyet şeker olsun :)

8. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Hasan tesellin ve ince düşüncen için çok teşekkür ederim:) Sonuçta hiç birimiz profesyonel organizatörler değiliz. Elimizden geldiği en üst noktada hassasiyet ile birlikte olmak için çabalıyoruz amatörce. Bir çok şeyi de yaşayarak öğreniyoruz. Bu gün de sonucu üzücü bir olayı, yaşayarak öğrendik. Bir sonraki adım için bu da bize bir rehber olacak. Gönül en iyisinden yana ve daha da iyi olacak inşallah :)

9. guitaristanbul

guitaristanbul Adnan Cemre Aksoy

En İyi Avı:
    10 kg Orfoz
    Benim ahım tuttu sanırım:) çok gelmek istemiştim ama..!! Şaka bir yana sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm:( kısmet,şans diyelim birdahaki sefere hep beraber güzel bir organizasyon yapmak ümidi ile..!!

10. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Murat Nuri abime bu kadar belden aşşağıya vurma , zaten onun duasını almadan balığa çıkmanın sonuçları bunlar, organizasyonda yaşananları balık kurdu Ercan kardeşim bana telefonda aktardı şahsen üzüldüm, fakat Ercan kardeşim kendi şahsi imkanlarını kullanarak kendisiyle beraber hareket eden guruba av zevkini parçalıda olsa tattırmış.

11. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Sabah herşey güzel başlamıştı. Ama Organizasyon Listesine isim yazdıran kardeşlerimden yarısının gelmemesi üzücüydü.
    Tekne hareket ettiğinde Ercan ve Sennur kardeşimin ''Balli'nin sürprizi'' olarak ortaya koyduğu semaver'i görünce ''Hıh..!'' dedim. Nuri duaları bunun içine doldurmuş. ''Durun..! Açmayın..!!!'' diye bağırdığımı hatırlıyorum.Ama geç kaldım, açıldı ve dualar ortaya saçıldı..Sonrasını biliyorsunuz organizasyon iptal...
    Neyse ki Ercan aldı sazı pardon telefonu ve ''Küçültülmüş Organizasyonu'' gerçekleştirdi. Aferim Ercan, tüm alkışlar sana...
    Sazancılara nispet yapıp bol lüfer yedirme sözü veren, yakaladığı yüzlerce lüferin küçücük bir kısmına kıyamayan ''Aliço'nun Lüfer Avları'' serisinin yapımcı ve başrol oyuncusu Ali kardeşim ile ''Ben de yediririm ben de'' deyip oltalıkta görünmeyen ''Skoylu'' Serdar kardeşlerime birşey demiyorum. Allahtan hanımlar onların sözlerine güvenmeyip hünerlerini ortaya koymuşlar. Sarmalar,börekler, mercimek köfteler ve hatta yiyemeyip de dağıtarak topladığımız hayır duaları iyi geldi yani...
    Birkaç saat süren küçültülmüş organizasyonumuzda değişik çapariler deneme fırsatı bulduk. Ankara'dan sevgili eşiyle gelip elinde küçük oltasıne taktığı yeşil çapariyle çinekopları toplayan Aylin kardeşimin keyfini paylaşmak balık tutmaktan daha çok keyif verdi doğrusu...
    Son olarak Sennur kardeşime seslenmek istiyorum. Sennuuuuur.... Üzülme.Daha iyisinin olabileceğini biliyorsun. Tersliklerin kaynağını da biliyorsun. Nuri kardeşim bir telafi üflemesi yapar, geçer...(Nuriiii. Ben bu organizasyonu sana yıkarım demiştim ama)

(Objektifte oluşan bir arıza nedeniyle görüntü kalitesi pek iyi değil.Umarım en kısa zamanda daha güzel resimler koyabilirim)

Nuri'ciğim, gülen suratları koymayı unuttum.Sen anlarsın artık.Uygun yerlere asarsın

Son düzenleme: 25 Ekim 2009
  12. ses_siz

ses_siz şafak

Başta sennur olmak üzere eşim ve kendi adıma herkese çok teşekkür ederiz.

Ufak aksaklık dışında çok keyfli bi gündü. Özellikle bizim için :rolleyes:

ben ısrarla 10 çapari dolsun diye bekledim :D ama olsun bunada şükür.

13. ses_siz

ses_siz şafak

herşey çok güzeldi en kısa zamanda tekrar sonra bi daha tekrar tekrar tekrar hatta hergün:p

14. crank

crank AYDIN

Favori Kamış:
    balzer diabolo
    Favori Makine:
    banax sx4000
    En İyi Avı:
    2.5kg yayın
    azizim sen o 3 balıgı alırken harbiden ciddimiydin yoksa geyik mi yaptın analamadım :D :D :D

15. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar, öncelikle yarıda kalan organizasyonumuz için çok çok özür dilerim. Elimizde olmayan nedenlerle böyle bir tatsızlık yaşadık, dilerim bir daha böyle bir sorunla karşılaşmayız. Yazdıklarınızı okudum, hepinize teşekkür ederim, içimi bir nebze de olsa rahatlattınız ama kim ne derse desin insan kendini bir şekilde sorumlu hissediyor. İki yakaya arkdaşlar bırakıldıktan sonra, Ercan'ın çabalarıyla küçük bir tekne ayarlandı ve en azından şehir dışından gelen arkadaşlarımızın gönlünü aldık diye kendimi biraz daha iyi hissetmiş olsam da, çok keyifli bir gün geçiremedim açıkçası. Akşam maç izlerken bile aklım hala yaşadığımız olumsuzluktaydı. Olacağı varmış ne diyeyim, tanışamadıklarımızla tanışmış olduk en azından deyip kendimi böyle avutuyorum. Biliyorum herkes bu duruma üzüldü ama inşallah kimseyi kırmamışızdır diye düşünüyorum daha çok. Hem içime dert oldu, hem de ders oldu (gerçi ders oldu diyorum ama bundan sonra sormam gerekse, tam olarak belgelerinin ne olması gerektiği konusunda teferruatı yine bilmiyorum. Sadece, gezi teknesi olmasının dışında balık avı turu da yapıp yapamayacaklarına dair belgelerinin olup olmadığını sormak gerektiğini öğrendim. Tüm bunlar tamam olup, başka bir belgesi eksik çıksa yine bilemem.) Ama Allah kısmet ederse bunu bir şekilde telafi ederiz diye düşünüyorum.

Herkesten tekrar tekrar özür dilerim. İyi niyetli mesajlarınız için de ayrıca çok teşekkürler. Bu arada gelemeyen arkadaşlarımızın olmasına sevindiğim tek organizasyon bu, bir dahası olmaz inşallah.

Not : Aydın (crank), aynı durumdayız. Ben de saatlerdir sallanıyorum hala, şu anda bile. :)

16. simendifer

simendifer Sennur

Ayrıca, akşam maç izlerken Hakan ağabeyden (snowman) gelen mesaj için de kendisine buradan teşekkür etmek istiyorum. Kısa, öz ama benim için çok anlamlı, çok moral veren bir mesajdı ve neredeyse ağlayacaktım. Çok ama çok teşekkür ederim Hakan ağabey, iyi ki varsınız.

17. simendifer

simendifer Sennur

Para falan ödemedik ama neticede org. yarım kaldı, hepimizin keyfi kaçtı. Birlikteydik ne güzel, bir anda herşey dağıldı.

Güzeldi. En azından Ankara'dan gelen arkadaşlar balık tutmuş oldular. Yarımız olta atmadı zaten, o kadar müsait bir tekne değildi. Maksat uzaktan gelenleri geri döndürmemekti, Ercan arkadaşımız da bu konuda elinden geleni yaptı sağolsun. Sohbet v.s. de güzeldi, esprilerle eğlendik diyebilirim.

İdare etseler olmazdı Onnik bey, çünkü bu yaptıkları ciddi bir hata. Ticari tekneniz var sonuçta, bu tekne ile ne yapıp yapamayacağınızı bilirsiniz. Belgeniz yoksa kiralamazsınız teknenizi. Bugün bu teneye iltimas gösterilir, yarın bir başkasına, ipin ucu da kaçar. O nedenle sahil güvenlik kesinlikle haklıydı ama keşke her konuda bu hassasiyeti gösterseler demeden de edemeyeceğim.

18. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Çok teşekkür ederim, haklısınız önemli olan umudun sürmesi...

Balıkçılık böyledir. Cefası sefasından çoktur her zaman. Balık olur olta olmaz, yem olmaz. Onlar olur hava bozar. Herşey mükemmeldir motor çalışmaz. Kıyıda kamış kırılır, tripot denize düşer, makine diş sıyırır. Yem torbasını kapıp kaçan karganın bile harika bir av günümü sona erdirmişliği vardır.

Herşeyin yolunda gittiği balık avları çok enderdir. Ama belki de çekilen bu kadar çile yüzünden, öyle günlerdir verdiği tat hiçbir şeyde yoktur.

Sevgiler:)

19. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    bir dahaki organizasyonu iple çekiyorum :) eminim bu sefer çok keyifli geçecek eminim... :)

20. Fahrettinipek

Fahrettinipek Fahrettin İpek

Daha da Dawos'a gelmem...

şaka bir yana emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim,,,