25 ekim organizasyonu gerçekleşti...

Konu, 'Gerçekleştirilen Organizasyonlar' kısmında tcomak tarafından paylaşıldı.

1. kadrikalemci

kadrikalemci Kadri Kalemci

En İyi Avı:
    Kaçırdığım balık

2. volkanca

volkanca Volkan

Evet, tüm hayallerimiz yıkıldı, tam oltaları indirirken organizasyon malesef son buldu. Ancak emeği geçen kimseninde hakkını yememek lazım, çok uğraşılmış.. Semaver bile vardı düşünsenize:) Sizlerle tanışmak çok güzeldi, balık tutamasakta sanal dünyanın ardından gerçek bir ortamda sizlerle bir araya gelmek çok güzeldi. Herkese çok teşekkürler..

3. LapinCash

LapinCash

Süpermiş ya :D Neyse üzülmeyin ya olmuşla ölmüşe çare yok.Ne yaparsın kader.

4. ses_siz

ses_siz şafak

ciddimiydin derken?:confused: balıklar ortada :rolleyes:

5. 56562

56562 xxx xxxxx

Organizasyonda emeği geçen ve katılan, güzel dolmaları, börekleri, salataları ve diğerlerini yapan, üşenmeden oralara kadar taşıyan herkese sonsuz teşekkürler.

6. kanaryasesi

kanaryasesi Tayfun Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    Hiç kimse üzülmesin arkadaşlar.. Bilhassa günlerdir çaba gösteren,güzel geçmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan organizasyon heyeti.. hele siz hiç üzülmeyin.. Böyle bir organizasyonun zorluğunu ve yarattığı stresi iyi bilirim.. bir kere bile üff demeden tüm yazılara cevap yazan (başta symrna) arkadaşlara. toparlanmak eksik kalmamak için durmadan çaba gösteren simendifere ve uzaktan gelenlere bu zevki tattırmak için yardımcı olan balık kurduna ve tüm katılanlara (ben katılamasamda) teşekkür etmek gerekir..

Bu arada listeye adını yazdırıpta son dakikada dahi olsa "ben katılamıyacağım" diye haber vermeyenlerinde savunmasını almak gerekir:). Bu yapılacak daha sonraki organizasyonların sennurun bir yerde bahs ettiği gibi -+ 5 kişi gibi sabitlenmesini ve katılanların sürprizle karşılaşmaması için gerekli bir önlem bence..

Tekrarlayarak bitiriyorum.. HİÇ KİMSE ÜZÜLMESİN.. Çünkü bu organizasyonda "sevgi" vardı.. Elde olmayan sebeplerle zaman olarak tamamlanamasada yazılanlardan görülüyor ki SEVGİ TAMDI..

7. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    selamlar,

organizasyon yarıda kalsada, birkaç saat bir arada olmak bile güzeldi. kısa süre içinde bir çok değerli insanı tanıma fırsatı buldum.

hakan, diren, kadri, yücel, aylin, aret,yasin ve sevil ablam ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlar,sizleri tanıdığıma çok mutlu oldum. inşallah daha güzel günlerde, daha güzel organizasyonlarda buluşuruz :)

ve sayın adminem, tekne sahibini bariz hatası asla sana mal edilemez.
    bu organizasyon için ne kadar emek harcadığını ve bu olumsuzluk yüzünden ne denli üzüldüğünü biliyorum. lütfen kendine haksızlık etme olurmu ;) :)

öyle apartman gibi teknelerle gezmek kolay, adamın başını böyle döndürürler işte. çelebiler sizi :D :p :)

8. kadrikalemci

kadrikalemci Kadri Kalemci

En İyi Avı:
    Kaçırdığım balık
    Sevgili arkadaşlar;
    Ben de bu organizasyon aracılığıyla sizlerle olmaktan çok mutlu oldum.

Açıkçası ben organizasyonda bir sorun olduğunu görmüyorum. Belki ancak şaka konusu olabilir sahil güvenlik falan :) Ama bunun ötesinde bunu bir sorun olarak algılamıyorum. Bu yüzden, özellikle Şennur hanım başta olmak üzere emek veren herkese teşekkür ederim.

Bir sonraki ve daha sonraki tüm organizasyonlarda, gene beraber olmak isterim. Özellikle de eşim ve çocuğumla birlikte.

Ercan, sana da teşekkürler. Ben de çok memnun oldum tanıştığımıza. Diğer arkadaşlarla da..

9. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Hepinizle tanışmak gerçekten çok hoştu. Bu öngörülemeyen eksiklik tekne sahibi hariç kimsenin hatası değildi. İnşallah bir dahaki sefere daha güzel organizasyonlara imza atarız. Hepiniz sağlıcakla kalın.

10. Süheyl Başak

Süheyl Başak Süheyl Başak

En İyi Avı:
    Torik 3-4 kilo
    Arkadaşlar,
    Organizasyonu yapabilmek için uğraş veren tüm arkadaşlara, yöneticilerimize şahsım adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Çok güzel bir organizasyon hazıllamışlar ama maalesef çıkan bir aksilik nedeniyle arzu edilen sağlanamadı. Fakat görüyorumki bu aksilikten de kendilerini sorumlu tutuyorlar. Yok işte buna hakları yok. Arkadaşlarımız ellerinden gelenin en fazlasını yapmışlar ve karşılaşılan aksilik nedeniyle bü neşeli ve güzel günümüz yarım kaldı. Bundan hiçbir zaman kendileri sorumlu değildir. Bence bu duruma sevinmemiz lazım diye düşünüyorum. Bu eksiklikler nedeniyle başımıza çok kötü bir olayda gelebilirdi. Aklıma bir atasözü geliyor:"Bir musibet bin nasihata bedeldir"
    Demekki bundan sonraki organizasyonlarda belgeleri sormamız gerekecek. Ancak anladığım kadarı ile hangi belgeleri sormamız gerektiğini hiç bir arkadaş bilmiyor. Ben neler lazım olduğunu çeşitli mercilerden öğrenmeye çalışacağım ve eğer öğrenebilirsem sizlere bilgi vereceğim.
    Ayrıca erken dönüşümüzde sevgili Ercan Kardeşimizin aşırı uğraşları neticesinde sağladığı tekne ile ava devam etmemiz ve bizlerin neşeli günlerinin devamına neden olmasından kendisine ayrıca teşekkür ederim.
    Başta Sennur Hanım ve organizasyonda emeği geçen tüm yönetici ve arkadaşlarımıza bir kere daha teşekkür ederim.
    Bugüne kadar birçok organizasyona imza atan Balıkavı Ailesisinin bundan sonrada birçok organizasyon gerçekleştireceğine eminim.
    Benim yaşlı bir üyeniz olarak Yönetici arkadaşlarımızdan dileğim bu tip aksilikler her zaman başımıza gelebilir dolayısıyla morallerini bozmasınlar ve aynı şevk ile görevlerine devam etsinler. Geri dönerken onların üzüntülerini ve düşünceli hallerini yüzlerinden okudum ve çok üzüldüm.
    Tüm arkadaşlara selamlar,
    Süheyl Başak

11. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Organizasyonda emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara başta Sevil abla ve Sennur olmak üzere sonsuz teşekkürler, bizlerin bir arada güzel bir gün geçirmesi için günlerdir her türlü özveriyi gösterip güzel bir organizasyon hazırlamışlar, ancak onlarında ellerinde olmayan ve öngöremeyecekleri sebeplerden dolayı, bence çok da önemli olmayan bir aksilik yaşandı.

Benim en çok üzüldüğüm nokta ise bu arkadaşlarımızın emeklerinin karşılığında istedikleri sonuca ulaşamamalarıdır. Onlardan ricam bu öngörülemeyecek aksilik yüzünden kendilerini sorumlu hissetmemeliridir.

Güzel başlayan gün yaşanan sorun yüzünden istemediğimiz şekilde kısa sürede son bulsa da, bu kısa sürede yeni arkadaşlarla tanışma ve sohbet imkanı bulduğum için kendi adıma keyifliydi bir gündü.

Tabii ki ayrıca uzaktan gelmiş olan dostlarımıza ve bizlere günümüzün geri kalan kısmında keyifli birkaç saat geçirmemiz için çabalayarak koşuşuşturan, tanışmış olmaktan mutluluk duduğum (balıkkurdu) Ercan’a teşekkürler.

Sonraki organizasyon için notlar;

1-) Hakan abi salata sorumlusu olsun

2-) Salatada bari tuzum olsun

3-) Diren balık tutarken iki görevli eskortu olsun (tutulan balıkları iğneden çıkarmak, karışan oltasını açmak vs. için)

4-) Nejat abinin getirdiği böreklerden olsun

5-)Balık bol olsun.

6-) İnsanlar elele tutuşsun, hayat bayram olsun.

12. 56562

56562 xxx xxxxx

Arkadaşlar iltifatlarınız için teşekkürler. Ama bilinki salatayı DİREN yaptı. Ben sadece sebzeleri yıkama ve doğrama konusunda yardım ettim ( halk arasında YAMAK deniyor sanırım :) ). Herkese afiyet olsun.

13. yerlikay

yerlikay irfan yerlikaya

bende ilkkez katılanlardandım. genel olarak bakınca keyifli bir gündü. emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.

14. erkoc

erkoc erkoç korkmaz

Favori Kamış:
    alba kamış,alb 2 rulmanlı dr 70 makina
    En İyi Avı:
    1.8 kg palamut
    Merhaba Sevgili dostlar,sizlerin adına çok üzüldüm.
    Ben ve bi arkadaşım da katılmayı çok istiyorduk ama cumartesi günü belli olacaktı ve katlamadık,ismimi yazdırmadım o nedenle,konu açıldığı günden beri,satır satır okudum.Dün gece eve gelir gelmez bilgisayarı açtım ve yıkıldım resmen,güzel fotolar beklerken üzücü haberi okudum.
    Herkesin canı sağolsun tekrar tekrar olur ve sizlerle tanışma fırsatı bulurum inşallah.
    herkese canıgönülden saygılarımla.

15. onnik çavdar

onnik çavdar onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    2013 şu ana kadar yakalanamadı
    katılamasam da resimlerden katılmış kadar oldum .tüm emeği geçenlere teşekkür
    ederim.keşke sonu da güzel bitseyidi işallah bir kahaki sefere .
    dip not:dolmalar da güzelmiş

16. avozer

avozer av.özer zayim

Favori Kamış:
    5 litrelik bidona sarılı 90lık misina
    En İyi Avı:
    avcı 16,5 kg
    aksilik için üzüldüm arkadaşlar, ama deniz işinde bu türlü aksilikler olabilir, deniz bozar,yağmur yağar, tekne arıza yapar, belge eksik olur v.s. v.s. önemli olan birlikte olabilmekti bunu da başardınız... gerisi işin bahanesi... daha kötü sorunlar olmasın yeter... Sağlıcakla kalın...

17. tcomak

tcomak Tayfun Çomak

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    kefal 2 kg
    slm sennur,
    yeni bir organizasyon bekliyorum arkadaşım..

18. TASMACI

TASMACI ergun

slm arkadaşlar ya asıl benim tahminim teknedeki eleman eksikligi vede kaptanın ehliyeti olmamasıdır?birda bizim gibi amatör balıkçılık tekneden yasak olsaydı sahil güvenlik bizlere derdi arkadaşalr oltalarınızı toplayın diye benim düşüncem belgeyle alakası yok ehliyeti yokmuş eleman eksikligi vardı uzman tekneye çıktıgında kaptana dedi tayfalar nerde diye oda dedi kıyıya bıraktım yem alacaklardı dedi ben yanındaydım neyse olan oldu . bir dahakine sorup soruştururuz

19. souris46

souris46 yılmaz

Favori Kamış:
    Şeker kamışı
    En İyi Avı:
    İstediğimiz sorudan başlayabilir miyiz
    Sahil güvenlik ekibini tekneden inip giderken görünce bir an katana kılıcını alıp atlayasım geldi kaptanın üstüne

20. tcomak

tcomak Tayfun Çomak

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    kefal 2 kg
    -)))))))))