25 ekim organizasyonu gerçekleşti...

Konu, 'Gerçekleştirilen Organizasyonlar' kısmında tcomak tarafından paylaşıldı.

1. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    selam arkadaşlar bugün bir abimle konuştum kendisi beşiktaş üsküdar motorlarında kaptan. bana tekne ayarlayabileceğini söyledi üstelik uygun bir fiyata. belge olaylarını da kontrol ederiz dedi. tekrar organizasyon düşünülürse yardımcı olmak isterim... ayrıca 9 metrelik bir balıkcı teknei olan arkadaşınında tekne kiraladığını söyledi.. düşünen arkadaş varsa benimle irtibata geçebilir...

2. tcomak

tcomak Tayfun Çomak

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    kefal 2 kg
    İyi olurdu bence.. Ama balıkcı teknelerinde avlanmak içinde amatör balıkcı belgesi olması gerekiyor tekneye binen kişilerin ben böle biliyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen.

3. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    bilmiyorum bende aslında almak lazım nasıl alınıyor acaba.. hep beraber çıkartsak ilerde işimize yarar...

4. tcomak

tcomak Tayfun Çomak

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    kefal 2 kg
    sitede bir bilen vardır belki..tarım bakanlıgı veriyor sanırım..

5. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Arkadaşlar bu gezide yaşananlar bize önce üzücü gibi gelse de, göreceksiniz ileride gülerek,eğlenerek anlatacağımız anılarımız arasında yerini alacaktır. Hayatta öğrenmenin sonu yok. Bunu da gördük,yaşadık,öğrendik. Şimdi yenilerine bakma zamanı. Geriye bakıp ''Ah...Vah..'' etmeye gerek yok. Hemen hemen hepimiz kıyı avcısıyız. Bizi, yağmur, kar,sıcak etkilemez. Dalgaların büyük olması durduramaz. Oltamızı elimize alır, canımız istediğinde, istediğimiz yere gider atarız. Balık varsa tutarız,yoksa ''Bir dahakine inşallah'' der döneriz. Bir sonraki balık tutabilme ümidini o anda içinde yeşertmeye başlayan amatörleriz biz. Senede 2 sefer organizasyon düzenleyip, umudunu bu organizasyonlarda tutulacak balığa bağlayan kişilerin aramızda var olduğuna inanmıyorum. Bir araya geliyor, 17-18 milyonluk koca kenttin ve ülkemizdeki hayat şartlarının ağırlığına direnebilme yolunda yepyeni dostluklar kuruyoruz.Daha önce oluşturulan ilişkiler pekiştiriliyor, bir ileriki aşamalara taşınıyor.Yaşam sevincimizi büyütüyoruz. Benim gibi yaşı daha ileri olanlar sizin gibi kıymetli gençleri tanıyıp mutululuğumuzu artırıyoruz, bir nevi gençlik aşısı yapıyoruz. Daha ne olsun. Varsın balık olmasın. birkaç saatliğine bile olsa biraraya geldik.Güldük,söyleştik. Tekrarına 1 saatliğine bile olsa aynı arkadaşlamın böyle bir organizasyona ''Evet'' diyeceğini biliyorum. ''Balık'' bizim için çok önemli. Aynı ''Asena'' gibi. Onun peşine takıldık gidiyoruz. Tekne de olmasa ne olur.Biz onun heryerde var olduğunu biliyoruz ya...Gerisi teferruat....

6. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    imza......ercan :)

7. nejat vardar

Sağol Ercan.Bunları ''Üzüldüm'' içerikli mesajları fazla bulduğum için yazdım. Benim için çok eğlenceli ve öğretici bir gezi oldu. Aslında birşeyler olacağını hissetmiştim. Nuri (Balli) kardeşime takılmak için bir fırsat daha diye güldüm içimden. Ama görüyorum ki Nuri de çok üzülmüş konudan uzak kalmaya çalışıyor. Ne yapsak acaba?:confused: ;) :D :D

8. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Valla abicim içimden geçenleri okumuşsunuz bir-bir.;)

Teselli babından birkaç foto daha varsa bakalım derim. Ayrıca, Ercan kardeşimizin ikinci bir tekne ile ağırladığı (sağolsun, kendisine ayrıca teşekkür ederim.;) ) misafirlerimizin balık faaliyetleri de umarım iyi geçmiştir. Ve tabii varsa onlardan da bir kaç kare görmek sevindirici olur sanırım.:rolleyes:

9. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    her şey güzel başlayacak güzel bitecek deyil ya bazen böyle tatlı süprizlerde hayata ayrı bir renk ayrı bir keyif katar(azmı patlak lastikle ava gidip döndüm) oradaki birkaç saat birliktelikte olmak bile mutlu eder insanı :)

10. nejat vardar

Nuri'ciğim, küçük teknede sallantıdan ve çapari salmaktan tuttuğumuz balıkları görüntülemek mümkün olmadı.:( Aynı zamanda objektifte de bir arıza vardı. Hem sen onları yakından gördün, fotoları ner yapacaksın ki?:D :D

11. REİSOSMAN

REİSOSMAN osman

En İyi Avı:
    sazan 3950 gr.
    öncelikle organizasyon da emeği geçen başta ercan abi ve sennur' a çok teşekkür ederim. organizasyon da sizden oluşan hiç bir eksiklik yoktu. en azından kendi adıma ortamınıza ilk defa girmeme rağmen çok beğendim. bundan sonrada eksiğiyle, yarımıyla, tamamıyla bütün organizasyonlarınızda yanınızdayım.

12. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    yakından görse ne olur, güzelim lüferleri mundar etmiş :cool:

halbuki o kadar da tarif ettiydim :D :D

13. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Abi içinden geçenleri okumuşlar ne kelime bütün dualarını enselerinde hissetmişler, ikide bir arkalarına bakıp Nuri abim gene nereden üflüyor diye yön tahmini yarışına girmişler.

14. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Öyle olsun artık, ne yapalım. ;) :)

Dünya gözü ile görmeme vesile olduğun -bir kez daha çok teşekkür ederim sayın abicim- o güzellerden birine, hep beraber bakalım doyasıya.:)

15. nejat vardar

Öyle bir üfledi ki Sahil Güvenlik bile rüzgarına kapılıp bize çarptı.:p :D :D

16. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    Bu balık taaaa Erzuruma Nejat abim tarafındanmı yollanmış.

17. nejat vardar

Senin mutluluğun beni, bizleri daha çok mutlu etti.

18. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    Siz semavere bakıp Nuri abimi ararken sahil güvenlikte sizi bulmuş.

19. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    bu güzelin yokmu bir hikayesi, ne tür takım kullandınız, avlak neresi acaba ? :p :p

20. stres_yapma

stres_yapma MURAT

Favori Kamış:
    Şamandralı olta
    En İyi Avı:
    Aynalı sazan 6,350 kg. lık. Gökkuşağı alabalığı 2,900 kg.lık.
    Elbette uzak kalacak o kadar reklam yaptı benim üfürmem şöyledir böyledir diye ama noldu ? Onu da siz tecrübe ettiniz siz söyleyin :D:D