Merhaba herkese seriye devam ediyoruz bugünde işten sonra bir ziyaret yaptım çok kötü rüzgar olmasına rağmen 2 tane turna aldım 2 tanesi de önümden gitti . Yine Savage Gear sahteler ile yakalandı Turnalar , kaçanlarda aynı Savage Gear'den sahtlerinden di . Detaylara geçeyim artık av hakkında . 1. Turna : Savage Gear Real EEL 20 cm Fire Tiger , 2. Turna : Savage Gear Cannibal Shad 12 cm Fire Tiger , Av Yeri : Astana - Kazakistan Kamış : Shimano Alivio CX 240 Medium Makina : Shimano Exage 3000SRC Misina : 0.20 Sufix Örgü Misine Stil : Spining Sahte : Döner kaşık , Slikon Hava Durumu : Açık , Çok Rüzgarlı (24 km/S) 29 C Saat : 19.00 - 21.30 Tarih : 25 Haziran 2015 Hedef Balıklar : Turna , Levrek Av Bölgesi : Resimler : Video : https://www.youtube.com/watch?v=UVcabliA7eA&feature=youtu.be Oltanızdan balık eksik olmasın reeling
Valla azmış mı yoksa ne olmuş bilmiyorum boyutlar trofe olmasa da çok aktifler Eyvallah , suyun içinde başka türlü fotoğraf çekemedim kendimi )) .
çok güzel bir av olmuş hiç turna tatmadım ama denemek isterim nasıl acaba ama eminimki bizim levrek çupra dan daha kötü değildir..