Gökhan kardeşim turnalar ve balıkavı tempon (her gün şafakta kalkabilidiğin için) tebrik ederim. Darısı bizim başımıza
Tebrikler Gökhan arkadaşım, Bu kesat zamanlarda böyle güzel balıkları bizimle paylaştığın ve hepimiz meteorolojiye uyupta evde oturduğumuz halde yine de şansını zorladığın için kocaman alkış.. Pazartesi pazartesi resimler iyi geldi valla...
gökhan elinize sağlık sabır demekle olmuyor gelmiyor vallahi 1 nisan keyfiniz yerinde tabi denizde her zaman balık
Selamlar ; Sonunda bende gelebildim Adaş okurken o anı tekrar yaşadım . Şu zamana kadar Antalyada gördügüm en güzel avlarımızdan dı bence .Sinarit ve Koca koca Baracudalar . Hatta bir ara hatırlarsanız Sahte balıgı bile bağlayamadım heyecandan ellerim titremeye başladı Dün sanki bize özel bir gündü, Çünkü balık varmı diye sordugumuz herkes yoktu.. diyordu. Herkes balıgı bırakıp muhabbete dalmıştı. ( bende dahil ) Canın ilk sinariti bize gazı vermişti zatii.İlk ve son goller can dan geldi.Süperdi... Bitişde güzeldi.... Uzun lafın kısası Pazar günü için sizlere teşekkür ediyorum güzel bir avdı arkadaşlar Darısı herkese ...
Eee Barış, sizin turnalara da diyecek yok hani. Ben hayatımda o avı bir kere yaşadım bir daha unutamam. Turna gerçekten müthiş bir balık, hem çok mücadeleci, hem iri , hem de lezzetli Tatlı suda tek geçerim.
ava bittim ama tekneye hayran oldum bide bi soru baracudanın tadı nasıl oluyo neye benzıyo balıklardan
ellerinize sağlık baracüdalar çok güzel gözüküyor..Ben ayriyetten gökhan abiyi tebrik ediyorum Vodka seçiminden dolayı
Baracudanın tadı bence hiç bir balığa benzemiyor... Ye ve anla ne demek istediğimi. Ben böyle balık yemedim diyeceksin
Evrim, o rakıcıdır, lakin teknede zor olur diye kapmış evden rus vodkasını... Vodka-meyva olayı yani, fazla uğraştırmadan... Şisssttt...
Gökhan, tekrar tebrikler...1-2 sorum olacaktı. Kullandığınız rapalaların modeli nedir, kurşun kullandınız mı ? Yüzen tip miydi ? şimdiden teşekkürler..
hey maşallah gökhan avınız bayağı bereketli geçmiş zaten görüntülerden de anlaşıldığı gibi gayet güzel bi gün geçirmişsiniz inşallah her daim avınız en az bukadar rast gider ellerinize sağlık tabrikler
en kral yolu seçmiş diyebilirim..vallahi ağzım sulandı .Bende yakın bi zamanda balık çiftliklerine gidip çupraları kontrol edecem inşallah
İlker, benim kullandığım sahte balığın markası ve modeli: YOZURI PINS MINNOW SERISI PJ1 (KODU) İşte bu da fotosu: [/SIZE] Benim adaşta aynını kullandı. Can'ın kullandığı Daiwa marka. Sinağrit fotusunda onu da görebilirsin.