Arkadaşlar Ankara team olarak arayı soğutmadan ve havalar güzel giderken tekrar bir araya gelelim... Ben gidilecek yerler hakkında bilgi sahibi değilim ama sizlerden aldığım bilgilerle oluşturuyorum listeyi... Bizim için yer önemli değil biz bu ekiple fizana gideriz... ölümüne kankayızzzz.... Aramızda yeni arkadaşlarıda görmek istiyoruz.... 1. Araç (Hareket Eryaman-Emek) Metin Özcan Taner Apoooo 2. Araç (Hareket Eryaman) Mert Mustafa Kemal Ahmet 3. Araç (Hareket Çankaya) Kaya Abi Deniz Abi Mehmet Çağlar 4. Araç (Hareket Aydınlıkevler) Bülent abi 5. Araç (Yenimahalle) Yasin Bayrak Cem
Ankara ekibi şahlandı gene Kazasız belasız gidip gelin dostlar,avınızda muhabbetinizde bol olsun. Bol bol resim çekin bizler için. Bir Ankaralı olarak takibinizdeyim.
Madem Ankara'da düğün var kanberi unutmayın, haftasonu görev durumum net değil, yeniden aranızda olmak güzel olaak ama yer de önemli, hepinize selamlar
Vallahi Sevgili Arkadaşlar Organizasyon konusunda süpersiniz Bence balıktan çok sıcak sohbetler için yapılıyor bu organizasyonlar Yolunuz acık,balığınız bol sohbetiniz sıcak olsun Selamlar
Orhan kardeşim kesinlikle haklısın.Şu kış gününde maksat güzel insanlarla güzel muhabbet yapıp deşarz olmak.Bunuda Ankara team olarak başardığımızı zannediyorum.Aaahhhhhh.birde balık olsa.
Valla Metin'le ben taktık bu kez.. Balık tutmaya gidiyoruz Benim araba servisten cumartesi çıkıyormuş.. sadece erken dönmem gerekebilir.. ona göre.. elimdeki yedek aracı verip kendi aracıma kavuşacağım Bu yüzden de focus ile gideceğiz (napim yedek araba bu ) aman diyim yeri iyi seçelim. arabanın altı yere yakın. sonra altını bırakmayalım oralarda.. neyse bagaj iyi en azından odunları hazırlayıııın
Valla Metin Ben de çok sevindim sıkıldım ya evde hafta sonu geçirmekten. balıksız olmuyor valla Kemal'in de gelişi süper olacak.. iyi ki bagaj büyük bu sefer ha
heytttttttttttt bu güzel oldu be kaytaranı BULUT a teslim ederim ona göre haaaa anlayan anladı oh be bu muhabbeti özlemiştim haaa METİN e NOT : Yasin ,Can kardeşlerimi yazmayı unutma birde komutanıda ekle öperim yanaklarındannnnnn ...........
abi yok alamadım niye diyeceksin benim adam izinliymiş ama kıyıda köşede kalan rakı varmış akşam araştırma içindiyedim evin altını üstüne getirdim bulmak için benden saklanmışlardı ama benden kaçamadılar buldum meretleri