Abiler bu gün saat 8 gibi babamla yola çıktık bu arada ben makinayı kamışı falan yeniledim 3 metrelik iyi bir kamış aldım bide makina aldım Attım oltayı ama tık yok en sonunda bir küçük kaya aldım ondan sonra tekrar attım oltayı biranda olta çok hızlı asılmaya başladı Çektim çektim ve bir baktım bir yayın ondan sonra kaya japon taran falan aldım ondan sonra gittik Yayın 2500 gramdı.Resimlerini çekmek balığı yedikten sonra aklıma geldi malesef Şu ana kadar en iyi avım oldu
Iyide...... o zaman konuyu suraya alir ====> http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=11733&highlight=genel+bahaneler
abıler ben gaza geldım sapanca nehrıne balıga gıdıyorum saat 06,40 kendınıze ıyı bakın hadı bana ras gele
Yahu, hemen nereye öyle? Önce bir tanışsaydık, sen de imza ayarlarını herkesinki gibi yapıp ismini, yaşını, bulunduğun şehir ve kan grubunu yazsaydın. Bak daha yeni üyesin, oturup şöyle bir sirküler hakkında konuşsaydık, biliyor musun, bilmiyor musun falan diye. İnşallah 70 cm. üzerinde bir yayınla gelirsin ne diyeyim. Hadi bakalım, rast gelsin...