26/03/2013 GÜZELYALI İSTAVRİTLERİ

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında hayko1992 tarafından paylaşıldı.

1. tripanazombi

tripanazombi Erdinç TEKKEŞ

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 2,40
    Favori Makine:
    Shimano Catana 2500
    En İyi Avı:
    Palamut
    Tebrikler pırıl pırıl istavritleri dökmüşsün tezgaha, çok güzel görünüyorlar.
    Afiyet olsun...

2. hayko1992

hayko1992 Hayrettin EKER

Çok teşekkür ederim dostlarım, büyüklerim, ustalarım, Ercan abiyle sohbetimizde de söyledim hani maksat karın doyurmak değil adeta tutku haline geldi bende bu balık tutma sevdası. Burda raporları görüp içim içime sığmıyordu. Çok dua ettim gecesinden ALLAH ım ne olur bir rapor yazmakta bana nasip olsun diye, denizde rıskımız varmış nasib oldu. Herkese bolca avlar dilerim. Mutluluğunuz neşeniz daim olsun, saygılar.

3. kahya

kahya atıl şenkahya

Favori Kamış:
    major craft crostage 902 M cormoran 210 bull fighter, cormoran 210 red master
    Favori Makine:
    shimano exsence 3000,shimano exsence 4000hgm, penn battle 6000.
    En İyi Avı:
    5,300 kg levrek
    nefis balıklar
    o kadar lezzetli ki onlar taze taze
    çok severim.
    tebrik ederim.

4. neon78

neon78 seyit

Çok güzel bir av yapmışsınız Hayrettin , afiyet olsun.

5. hayko1992

hayko1992 Hayrettin EKER

Çok teşekkür ederim, insan gerçekten çektiği çileye değdiğini görünce daha bi tutkuyla bağlanıyor. Sandalın ruhsatıydı, motor tamiriydi, yok olmamış tekrarıydı çok üzmüştü beni çok yıpratmıştı ama çok şükür yavaş yavaş hakkını veriyor aslan parçası. Nasip kısmet olursa bir gün hep beraber çıkalım balığa nasip olursa.

6. eskelim1985

eskelim1985 fatih çubukcu

Rastgele güzel balık avı olmuş bende özlemişim istavrit yakalamayı görünce insanın iştahı kabarıyor :) yarın ***. bu seneki ilk kayıkla açılışımı yapıcam senide gördüm gaza geldim doğrusu ben eşkel esencede açılıyorum fiber kayıkla rapor veririm balık durumu hakkında :) nice balıklara kardeş :)

7. hayko1992

hayko1992 Hayrettin EKER

Mutlaka senden de av raporları bekliyorum, rastgele şimdiden. Hafa çok güzel ve ben çalışıyorum içim içimi yiyor adeta şu an balığa gidemediğim için :(

8. giyim16

giyim16 fezail ulukaya

MAŞALLAH BEREKETLİ AVLARINIZI DİLERİM

9. texaslı

texaslı emre bekler

Favori Kamış:
    Pelican Florence Kamış 100-250G Karbon Surf 420cm
    Favori Makine:
    Okuma Distance Surf Pro
    En İyi Avı:
    EŞKİNE 1600 gr
    15 günde 1 güzelyalıdan açılırız daha 15-20 adetin üzerine çıkamadık istavritte .Ne hikmetse birden kesiyor balığı.tebrikler güzel bir av geçirmişsiniz.ne kadar açıldınız karadan ve hangi istikamette olta salladınız .birde rüzgar güney- güneydoğu- ve doğudan estiğinde 5-10 istavrit anca çıkıyor güzelyalıdan.buda benden bir tavsiye olsun haddim olmayarak. kuzey rüzgarında iyi balık yapıyor güzelyalı sahili.rastgelsin

10. orhangazili

orhangazili saygın

maşallah abi parıl parıl parlıyo hayvan mücevher gibi..