Akşamdan ne kadar evde bal varsa alıp gitceksin Şaka bi yana da tabiki bilgi-deneyim-malzeme-ve en önemlisi sabır lazım...
Usta becerebildiğim kadar çizdim takımın resmini sağdan soldan 6 tane silikon ve en sona rapala takıp çektik. Burada çelik tel daha öncede söylediğim gibi sahteleri birbirinden ayrı tutmak için kullanılmış ama takımı kesebilecek balıklarada izin vermiyor olabilir.
Seri bağlı değil zaten çizemedim fırdöndü gibi birşeyle bağlılar köstekler ,etrafında dönebiliyorlar ana bedenin ama atarken bu kompinasyonda suya bıraktık
Ben yarı uykuluyum o yüzden böyle çizebildim şimdi gidiyorum artık bakamıyacağım iyi geceler sonra görüşürüz.
Bu bahsettiğin oltanın hazır olarak satılanları var, hangi balık için kullanılıyordu bu saatte hatırlamıyorum bir ara almıştım lazım olur belki diye. Bulursam yarın fotoğrafını çeker yollarım Aşkın ım.
Fotoğraflarla beraber sahtelerin de gösterilmesi çok güzel bir düşünce olmuş,örnek olur bundan böyle inşallah.Neticede burası tecrübe aktarım yeri bir anlamda da.Hem bu rapor hem de fikir için tebrik ederim.Yalnız raporlarda bir de hava,deniz,saat,derinlik gibi unsurları da yazasanız çok daha iyi olacağı kanısındayım.
merak ettim resimde görünen sahte balığı kurşunlu mu kurşunsuz mu kullandın? avı yakaladığın yerin derinliği ne kadardı? hangi saatte aldın??? yanıtlarsan sevinirim...