26/10/2010 LüFeR Avı......(Alico)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ALİCO tarafından paylaşıldı.

1. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    abi tebrikler. hava şartları bizi eve kiltledi bugün :(

2. TANER34

TANER34 taner

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    sekspir
    En İyi Avı:
    42adet kefal
    Ellerinize ağzınıza ve bilgilerize sağlık aliço kardeş. çoğu arkadaşımız sizin gibi biz yeniler için böyle bizleri bilgilendirirse çok makbule geçer.Avların devamını diler.Rast gelsin temennilerimi sunarım.

3. askarr

askarr AŞKAR

aliço reis selam. canlı zargananın gagasını azıcık kırıyorsun her halde. avcı iğneyi kuyru tarafına takıyorsun.zargananın yananağına gagalık iğnesini batırıp sabitliyorsun.. ben öye anladım.sonra gagaya tekrar volta atıyorum diyorsun.bu volta olayını anlayamadım.volta nasıl atılır anlayamadım. biraz açarmısın. biz tek iğne sidiklik e takarız.zargananın gagazını bir parmak kırıp gagalık iğnesini alt çeneden üst çeneye sabitleyip denize atarız. yem dönme durumu olmaz. ama sizin yönteminiz ilgimi çekti. öğrenmek isterim.zargananın gagasına volta nasıl atılıyor. bir nevi düğüm herhalde.çizerek yayınlayabilirmisiniz....

4. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Balıkçı terimleri sözlüğü V Başlığı altında:

Volta: Halat çımasını, diğer bir halat bedeni üzerine veya bir babaya veyahut bir kolonaya bir kere sarıp bedeni cihetine alınmasıdır der

Sevgiler.

5. askarr

askarr AŞKAR

Tşk Ederim Rastgele...