Bu gun saat 05:00 kepçecim (Kadem) le birlikte terkos un kenarındaydık. Bu sefer zodiac bot ile su üstünde adeta uçarak avlağımıza gittik. Sabah güneş ilk ışıklarıyla süzülmeye başladığında kepçecim ilk balığını tuttu ve kaçırdı. (Bu sefer kaçan balık ufak tı üzülmedik). Derken ben sağlam bir vuruş aldım kepçeee demeye kalmadı kadem kepçe elinde beklerken balık su üstünde yarım metre sıçradı . Suyun üzerinden buharlar yükselirken balık güneşi arkasına alıp öyle güzel bir sıçrama yaptıki hayran kalmamak elde değil. Tamam şimdi silikonu attı balık kaçtı derken balık oltadan kurtulamamıştı hala oltadaydı. Bot a 1 metre mesafe kala bir sıçrayış daha yaptı fakat kepçecim havada turnayı kaptı. Sonra peş peşe 2 balık daha bota misafir oldu. Kadem bir büyük turna daha kaçırdı , derken bir turna daha oltasına takıldı misinayı açtı balığı serbest bıraktı. Botla balığın olduğu yere kürekle gidip balığı suyun 1 metre altında seyrettik, yoruluncada bota aldık. Çok güzel bir gündü. Allah herkeze böyle balık avı nasib eder inşallah. Belgesel tadında anlar yaşadık.
Balık harika,doğa harika,bot harika bir balıkçı daha ne isterki allah gönlüne göre vermiş devamını dilerim.
bekliyrdum, günün muhtemeşem raporlarından biri geldi işte..!! Diyecek birşey kalmamış..Devamı da nasip olur inşallah...